Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@15:39:39 GMT

اهمیت پشتوانه پژوهشی در فعالیت‌های رسانه‌ای

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۰۷۰۶۹

اهمیت پشتوانه پژوهشی در فعالیت‌های رسانه‌ای

معاون برون مرزی صداوسیما با تاکید بر اینکه رسانه‌های برون مرزی در خط مقدم نبرد رسانه‌ای قرار دارند، گفت: در صحنه پیچیده نبرد رسانه‌ای، هیچ پشتیبانی مهم‌تر از عقبه فکری و پشتوانه پژوهشی نیست.

به گزارش ایسنا، پیمان جبلی در مراسم نکوداشت هفته پژوهش و رونمایی از پژوهشنامه رسانه بین الملل که با حضور تعدادی از مدیران و پژوهشگران حوزه برون مرزی و اساتید دانشگاه‌ها در مجموعه سعادت‌آباد برون مرزی برگزار شد، گفت: برای تاثیرگذاری پیام و عملیات رسانه‌ای، پژوهش باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه در صحنه تحولات پیچیده، سخت و سیال مصاف رسانه‌ای، رسانه‌ها در عین سرعت و دقت باید از اتقان علمی هم برخوردار باشند به اهمیت پژوهش تاکید کرد.

معاون برون مرزی با تاکید بر اینکه از پژوهش باید به عنوان عقبه تولید پیام استفاده شود، افزود:در صحنه پیچیده نبرد رسانه‌ای، ما بیش از پیش به پشتیبانی‌های مختلف نیاز داریم اما هیچ پشتیبانی مهمتر از عقبه فکری و پشتوانه پژوهشی نیست.
 

جبلی با اشاره به اهمیت پژوهش‌های برنامه‌ای بیان کرد: رسانه مدار بودن پژوهش‌ها به معنای آن است که ضمن رعایت استانداردهای عملی و دانشگاهی، رویکرد و کارکرد رسانه‌ای و کاربردی نیز دارند.

او به اهمیت برگزاری نشست‌های اندیشه ورزی در برون مرزی تاکید و اضافه کرد: در این دوره، اتاق فکر واقعی برون مرزی، پژوهش است.

معاون برون مرزی با تاکید بر ویژگی توقف‌ناپذیری فعالیت‌های رسانه‌ای و اهمیت تحلیل آنلاین (برخط) افزود: در کنار آن باید یک شبکه منسجم تحلیل مبتنی بر پژوهش باشد که ضمن عملیاتی، سریع و به روز بودن، ترسیم دقیق از رقبا و چشم انداز داشته باشد.

مدیر مسئول پژوهشنامه رسانه بین الملل با اشاره به رهنمود مقام معظم رهبری مبنی برلزوم نقش آفرینی برجسته پژوهش در همه حوزه ها؛ همکاری، همفکری و هم افزایی متقابل برون مرزی با اساتید و نخبگان و پژوهشگران از جمله در قالب پژوهشنامه رسانه بین‌الملل را ارزشمند خواند و گفت: این تعامل برای تولید پیام سودمند است و اهمیت دارد که توسعه و استمرار یابد.

او  با تاکید بر اینکه پژوهش اختصاص به یک روز یا یک هفته ندارد، اظهار کرد: پژوهش نیاز مستمر رسانه‌های برون مرزی است و مهم است که با توجه به تحولات جدید، توسعه یابد.

در بخش دیگر این نشست احمد کاظمی، مدیر پژوهش‌های کاربردی برون مرزی نیز با اشاره به اینکه پژوهش‌های برون مرزی در دو قالب پژوهش‌های برنامه‌ای و پژوهش‌های معطوف به آسیب شناسی، تکمیل و توسعه ساختارها انجام می‌شود، افزود:تحلیل و تشریح راهبردی تحولات منطقه‌ای و جهانی؛ واکاوی نقش بازیگران؛ سناریوپردازی با رویکرد آینده پژوهشی و ارائه توصیه‌های رسانه‌ای و ایده‌های برنامه‌سازی، ویژگی اصلی پژوهش‌های برنامه‌ای است.

کاظمی با تاکید بر اینکه نقطه قوت پژوهش‌های برنامه‌ای در برون مرزی تبدیل شدن به تولیدات رادیویی و تلویزیونی است، گفت: پژوهش‌های معطوف به ساختارها در راستای بررسی، تکمیل و توسعه آرایش رسانه‌ای برون مرزی و با محوریت تبیین چالش‌ها، آسیب‌شناسی، تدوین راهبردها، امکان‌سنجی تأسیس شبکه‌های جدید، مخاطب‌شناسی، شناخت نقاط ضعف و قوت رقبای رسانه‌ای انجام می‌شود.

مدیر پژوهش‌های کاربردی برون مرزی  ضمن تشریح فعالیت جدید این بخش، هدف از انتشار پژوهشنامه رسانه بین الملل را تقویت تعاملات با مراکز دانشگاهی و استفاده از پتانسیل‌های آن‌ها در آینده پژوهشی رسانه‌ای، ترویج مطالعات راهبردی – رسانه‌ای در مطالعات منطقه‌ای و جهانی، تقویت تولید فکر در زمینه مباحث دیپلماسی عمومی و جنگ نرم، ترویج مطالعات راهبردی در عرصه‌های ارتباطات، روابط و حقوق بین‌الملل بویژه با محوریت دیپلماسی رسانه‌ای خواند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۷۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان آران و بیدگل از فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل خبر داد. - اخبار استانها -

عباس آذرباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در آران و بیدگل، با تاکید بر هدف‌گذاری برنامه‌های دفتر خدمت رضوی آران و بیدگل در سال جدید برای تبیین سیره رضوی و نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی در اندیشه کودکان و نوجوانان گفت: با توجه به وظایف ذاتی شبکه خادمیاری رضوی در راستای توجه به آموزش و تربیت دینی کودکان و نوجوان عضویت پنج درصد از دانش‌آموزان دختر و پسر در مرحله اول طرح «سفیران رضوی، سربازان مهدوی» در شبکه خادمیاری این شهرستان برای امسال برنامه‌ریزی شده است.

وی با تاکید بر نقش تربیتی، سازنده، موثر و هدایتگر طرح «سفیران رضوی، سربازان مهدوی» در زندگی فردی و اجتماعی دختران و پسران دانش‌آموز به عنوان آینده‌سازان کشور و پدران و مادران آینده در خانه و خانواده گفت: تاکنون 416 دانش‌آموز علاقه‌مندانه و راغبانه به عضویت این طرح درآمدند که 365 نفر از آن‌ها دختران و 51 نفر از آن‌ها پسران 6 تا 18 سال هستند.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان آران و بیدگل ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی سفیران دانش‌آموزی رضوی ابراز داشت: 416 سفیر دانش‌آموزی رضوی در شهرستان آران وبیدگل علاوه بر دریافت کد خدمت، آموزش‌های مستمر دریافتی را در بین همسالانشان اجرا می‌کنند.

آذرباد با اشاره به جمعیت 20هزار نفری دانش‌آموزی شهرستان آران و بیدگل در تمام مقاطع تحصیلی تاکید کرد: آموزش دینی به نسل کودک و نوجوان و تربیت و پرورش آن‌ها با مفاهیم ناب ارزشی و شعائر اسلامی در تبیین سبک زندگی اسلامی و سیره رضوی مصداق جهاد تبیین در حوزه فرهنگ و مذهب است که آثار و برکات آن زندگی فردی و اجتماعی افراد اجتماع را پوشش می‌دهد.

4 چایخانه رضوی در کرج راه اندازی می شود

وی با تاکید بر  آغاز فعالیت رسمی دفتر خدمت رضوی آران و بیدگل با 36 عضو در سال 1400 گفت: هم اکنون این دفتر با 23 کانون عمومی و تخصصی  و 238 نفر خادمیار و یاور رضوی فعالیت دارد که 197نفر از آن‌ها خادمیار، 27 نفر از آنان از یاوران رسمی رضوی و 14 نفر یاور گزینش شده و در انتظار تایید کد خدمت و ارتقا به خادمیاری هستند.

انتهای پیام/803

دیگر خبرها

  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • پشتوانه‌سازی و قهرمان‌پروری از مهمترین برنامه‌های هیات اتومبیلرانی خوزستان
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • روایت فرمانده فراجا از اهمیت هجمه سنگین دشمن علیه فرهنگ جامعه
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • فعالیت‌های حوزه بهداشت و سلامت از ارزشمندترین کارها است
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • تاکید مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی بر اهمیت استعداد یابی
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود