Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهزاده های سعودی که مدتی است به دستور محمدبن سلمان در بازداشت بسر می برند اکنون با پیشنهاد پرداخت پول در ازای آزادی مواجه هستند.


به گزارش شریان نیوز،روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از افراد نزدیک به «ولید بن طلال» یکی از ثروتمندترین افراد حاضر در جهان، اعلام کرده که به وی پیشنهاد شده تا با پرداخت ۶ میلیارد دلار آزادی خود را به دست بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع آگاه می‌گویند که مقامات سعودی از شاهزاده ولید بن طلال درخواست کرده‌اند در صورتی که خواستار آزادی است، می‌بایست حداقل ۶ میلیارد دلار  پرداخت کند که این مبلغ به طور بالقوه امپراطوری تجارت جهانی یکی از ثروتمندترین مردان جهان را در معرض خطر قرار می‌دهد.

این شاهزاده ۶۲ ساله یکی از دهها اعضای خاندان سلطنتی، مقامات دولتی و تجار سعودی است که اوایل ماه گذشته میلادی در موجی از بازداشت های تجار و شاهزادگان توسط دولت ریاض، دستگیر شد.

محمد بن سلمان ولیعهد عربستان مدعی شده است که این مقامات در جریان کمپین مبارزه با اختلاس بازداشت شده‌اند. وال استریت ژورنال در گزارش خود نوشت، ۶ میلیارد دلاری که مقامات سعودی از شاهزاده ولید بن طلال درخواست کرده‌اند، یکی از بالاترین رقم هایی محسوب می‌شود که ریاض از دستگیرشدگان تاکنون تقاضا کرده است.

طلال یکی از سهام‌داران بزرگ در غرب همچون توییتر است. وی شبکه گسترده‌ای از شرکت‌های سرمایه‌گذاری در سراسر جهان را تاسیس کرده است.

پیشتر، نشریه آمریکایی فوربس، ثروت این شاهزاده سعودی را حدود ۱۸.۷ میلیارد دلار برآورد کرده بود که این مبلغ ولید بن طلال را به ثروتمندترین فرد خاورمیانه تبدیل کرده است.

این شاهزاده سعودی اعلام کرده، معتقد است که تسلیم این مبلغ هنگفت در واقع به نوعی اعتراف به گناه است و وی ملزم می شود تا امپراطوری مالی خود را که در طول مدت ۲۵ سال به وجود آورده است، نابود کند.

برخی منابع آگاه می‌گویند که شاهزاده ولید بن طلال در حال مذاکره با مقامات دولتی عربستان است تا در ازای آزادی اش، سهم بزرگی از مجمتع تجاری خود (Kingdom Holding Co، شرکت سرمایه‌گذاری پادشاهی) را بپذیرند.

ارزش بازار این شرکت معادل ۸.۷ میلیارد دلار است که از زمان دستگیری شاهزاده ولید بن طلال کاهش ۱۴ درصدی داشته است.

شرکت سرمایه‌گذاری پادشاهی عربستان در ماه نوامبر اعلام کرد که حمایت خود از دولت سعودی را حفظ می‌کند و راهبرد این شرکت همچون گذشته است.

یکی از افراد آگاه می‌گوید که شاهزاده ولید بن طلال که هم‌اکنون مدیرعامل این شرکت است، قصد دارد در این شرکت جدید که از حمایت دولت برخوردار است، همچنان نقش مدیریت داشته باشد. این فرد گفت جدال و تلاش طلال، حفظ کنترل امپراطوری این شرکت است.

بنا به گفته یک مقام ارشد سعودی، شاهزاده ولید هم‌اکنون با اتهاماتی چون پولشویی، رشوه و اخاذی روبه‌رو است اما توضیحی در این خصوص ارائه نکرد.

«صلاح الحجیلان» وکیلی که در گذشته با شاهزاده ولید همکاری داشته و هنوز ارتباطش را با خانواده وی حفظ کرده است، می‌گوید: هیچ اتهام رسمی علیه این شاهزاده وجود ندارد.

شاهزاده ولید به افراد نزدیک به خود گفته است که مصمم است بی‌گناهی خود را اثبات کند و اگر مجبور شود، با اتهامات فساد در دادگاه مقابله خواهد کرد.

شرکت سرمایه‌گذاری Kingdom Holding و دیوان سلطنتی عربستان و سفارتخانه عربستان در واشنگتن درباره این خبر هیچ اظهارنظری نکردند.

دسته بندیآخرین عناوینبین الملل

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۰۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده اپل چگونه خواهد بود؟

ایتنا - گزارش واشنگتن پست به چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اپل، که زمانی نوآورترین و با ارزش‌ترین شرکت جهان بود، پرداخته است، زیرا در چشم‌انداز در حال تحول صنعت فناوری حرکت می‌کند.
اپل با چالش‌های عمده‌ای مانند کاهش فروش، عقب‌نشینی در پروژه خودروهای خودران و افزایش رقابت مواجه است، در حالی که این شرکت کاهش درآمد سه ماهه و درآمد خالص را نیز اعلام کرد. این نشان دهنده نیاز شرکت به نوسازی و ایده‌های جدید است.

گزارش واشنگتن پست به چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اپل، که زمانی نوآورترین و با ارزش‌ترین شرکت جهان بود، پرداخته است، زیرا در چشم‌انداز در حال تحول صنعت فناوری حرکت می‌کند.

به گزارش ایتنا، انتظار می‌رود تیم کوک، برای رویارویی با چالش‌های موجود، بر ویژگی‌های هوش مصنوعی (AI) تمرکز کند و از قابلیت‌های جدیدی که استفاده از آنها در محصولات آینده، به‌ویژه آیفون‌ها ضروری است، رونمایی کند.

به گفته این روزنامه آمریکایی، علاوه بر این، عملکرد اپل در چین نیز به‌شدت تحت تاثیر قرار گرفته است، چرا که مصرف‌کنندگان چینی (در صورت افول اپل) به برندهای محلی مانند هواوی روی می‌آورند.

این شرکت همچنین با نظارت فزاینده‌ای از سوی تنظیم‌کننده‌ها در اتحادیه اروپا، بازار شماره 2 از نظر درآمد، و یک شکایت ضد تراست (انحصارطلبی) از سوی وزارت دادگستری ایالات متحده، که ادعا می‌کند اپل از قدرت خود در بازار سوء استفاده کرده است، مواجه است.
  آیفون از پویایی بازار مصون نیست
در حالی که آیفون همچنان محصول پرچمدار اپل است، نشانه هایی وجود دارد که محبوبیت آن ممکن است منوط به تغییر خواسته ها و سلایق مصرف کننده باشد.

علیرغم دستیابی به درآمد بیش از 200.6 میلیارد دلار در سال مالی 2023، واقعیت این وضعیت نشان می دهد که آیفون نیز از پویایی بازار، ترجیحات مصرف کنندگان و تغییر سلیقه ها مصون نیست.

 

در همین حال، کاهش فروش آیفون، چه در سطح جهانی و چه در بازار بزرگ چین، نگرانی‌هایی را برای اپل، درست در زمانی ایجاد می‌کند که تغییر اولویت‌های مصرف‌کننده و تنش‌های ژئوپلیتیکی بر سهم بازار آن تأثیر گذاشته است.

تحلیلگران خاطرنشان می‌کنند که عرضه آیفون 16 توسط اپل، که بر هوش مصنوعی متکی است، می‌تواند دوباره تقاضا را افزایش دهد، و همچنین انتظار می‌رود که بازار آیفون با رشد دوباره روبرو شود. اما عملکرد اپل در چین ممکن است تحت تأثیر عوامل ژئوپلیتیک قرار گیرد، از جمله اقدامات تلافی جویانه پکن در صورتی که به دنبال قوانین اخیر تصویب شده توسط کنگره تیک‌تاک مجبور به تعطیلی در ایالات متحده شود.
  چالش های نظارتی
اپل با چالش‌های نظارتی مواجه است که ممکن است این شرکت را مجبور به تجدیدنظر در طراحی محصولات و خدمات فعلی و آینده کند. در سال جاری، اتحادیه اروپا قانون بازارهای دیجیتال را اجرا کرد که یک قانون مهم ضد انحصار است. این قانون به فروشگاه‌های برنامه‌های شخص ثاتث برنامه‌های آیفون اجازه دسترسی می‌دهد. که بر تجارت خدمات اپل، از جمله اپ‌استور تأثیر می‌گذارد.

به گزارش ایتنا، این تغییر، پیامدهای مالی زیادی دارد. اپ استور سالانه حدود 85 میلیارد دلار درآمد برای اپل از طریق هزینه‌های خرید اپلیکیشن ایجاد می‌کند.

تنها چند هفته پس از اجرایی شدن قانون بازارهای دیجیتال، کمیسیون اروپا اعلام کرد که تحقیقات ضدانحصاری علیه اپل آغاز کرده است و این شرکت با جریمه‌هایی تا سقف 10 درصد از درآمد جهانی خود مواجه است.

به همین ترتیب، تحقیقات وزارت دادگستری ایالات متحده ادعا می‌کند که اپل انحصار خود را در بازار گوشی های هوشمند از طریق اقدامات ضدرقابتی حفظ کرده است.

اپل در تلاش برای تنوع بخشیدن به محصولات خود، هدفون ویژن پرو را عرضه کرد، اما به دلیل قیمت بالا و ویژگی‌های محدود، نظرات متفاوتی را دریافت کرد. پروژه جاه‌طلبانه خودروهای خودران این شرکت، پروژه تایتان، نیز رها شده است. این عوامل باعث شد تا شرکت تمرکز خود را به سمت پروژه‌های هوش مصنوعی مولد تغییر دهد.

اما ورود دیرهنگام اپل به عرصه هوش مصنوعی، این شرکت را را پشت سر رقبای بزرگی مانند مایکروسافت، آمازون و متا قرار می‌دهد که توانسته‌اند سرمایه گذاری قابل توجهی در زیرساخت‌های هوش مصنوعی انجام دهند.

    توانایی اپل برای بازیابی
علیرغم چالش‌ها، برخی از تحلیلگران در مورد توانایی اپل برای بازیابی موقعیت در بازار با توجه به جریان‌های درآمدی متعدد این شرکت و پیشینه توانایی این شرکت در نوآوری، خوش‌بین هستند.

با این حال، موفقیت جاه‌طلبی‌های هوش مصنوعی اپل و توانایی آن در متمایز کردن خود در عصر پیشرفت هوش مصنوعی، همچنان مورد تردید است.

واشنگتن پست در پایان گزارش خود گفت: «اپل اکنون بر سر دوراهی قرار گرفته است، زیرا در حال عبور از کاهش فروش، عقب‌نشینی در فناوری خودروهای خودران و چالش‌های نظارتی است، در حالی که موفقیت آینده این شرکت به توانایی آن در بهره‌مندی از هوش مصنوعی، ویژگی‌های قانع کننده در محصولات خود و ارائه خدمات بستگی دارد. 

دیگر خبرها

  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • تجربه دزد آمریکایی از سرقت خودروهای گران / سرقت در 6 ثانیه، درآمد 50 هزار دلار کمتر از یک ساعت (فیلم)
  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • افشای واریز ۷۰۰ میلیونی به حساب بانکی دخترِ کوچولو آقای خبرنگار! +تصویر
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • ببینید | فوری؛ ترور محمد بن سلمان ناکام ماند!
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان