Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@12:35:35 GMT

توجه دولت به رسانه ها فارغ از نگاه سیاسی آنهاست

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۱۴۲۱۶

توجه دولت به رسانه ها فارغ از نگاه سیاسی آنهاست

قوین-ایرنا- مدیرکل حوزه استاندار قزوین گفت: توجه دولت تدبیر و امید به رسانه ها و حمایت از آنها فارغ از نگاه ها و رویکردهای سیاسی و جناحی مطبوعات است.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین،عبدالرضا میقانی روز شنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات رسانه های قزوین که با حضور اعضای خانه مطبوعات برگزار شد،افزود: این نشست ها به منظور بررسی و حل پاره ای از مشکلات رسانه ها تداوم خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه نگاه و توجه دولت به رسانه ها فارغ از نگرش سیاسی آنها خواهد بود، اظهار کرد: به موافقت یا مخالفت رسانه ها با دولت کاری نداریم بلکه آنچه مهم می باشد رعایت قوانین و چارچوب های نظام توسط مطبوعات است.
مدیرکل حوزه استاندار قزوین با بیان اینکه تقویت رسانه ها توسعه استان را به دنبال خواهد شد، تصریح کرد: خانه مطبوعات و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مکلف هستند ظرف مدت یک ماه نسبت به تشکیل بانک اطلاعات خبرنگاران اقدام کنند تا نسبت به ساماندهی آنها برنامه ریزی شود.
مشاور استاندار قزوین با بیان اینکه ساماندهی رسانه ها به تفکیک خبرنگاران واقعی از دلالان رسانه ای منجر می شود،اظهار کرد: با توجه به اینکه سه حوزه صنعت،گردشگری و کشاورزی جزو اولویت ها و محورهای توسعه استان محسوب می شوند باید تلاش شود با برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی و حرفه ای نسبت به ارتقای دانش خبرنگاران در این حوزه ها اقدام شود.
وی اضافه کرد: مدیران دستگاه ها باید حمایت لازم را در برگزاری این کارگاه های حرفه ای داشته باشند.
میقانی با اشاره به ماده 16 قانوان مطبوعات، اظهار داشت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری خانه مطبوعات باید نسبت به انتشار منظم و مستمر نشریه ها در فواصل زمانی قانونی تاکید داشته باشند و تذکرهای لازم را تخطی کنندگان از قانون داشته باشند و با شیوع شارلاتانیزم مطبوعاتی مخالفت کنند.
وی ادامه داد: در برخورد با آن دسته از رسانه هایی که به صورت موسمی و صرفا در مناسبت های خاص به منظور اخذ آگهی و رپورتاژ منتشر می شوند باید طبق قانون برخورد کرد.
مدیرکل حوزه استاندار قزوین خاطرنشان کرد: رسانه هایی که صرفا با نگاه رپورتاژ منتشر می شوند نه تنها کمکی به توسعه فرهنگی و رسانه ای استان نمی کنند بلکه چاپ و انتشار این قبیل نشریات در حقیقت توهین به افکار عمومی است.
مشاور استاندار قزوین با تاکید بر مسئولیت اجتماعی و فرهنگی شهرداری ها و لزوم کمک آنها به مطبوعات، تصریح کرد: شهرداری ها درمواجهه با رسانه های استان،مسئولیت اجتماعی دارند و دست شان بازتر است و انتظار می رود برای کمک به اهالی مطبوعات و رسانه ها نقش و رسالت خود را به خوبی ایفا کنند.
میقانی با اشاره به برگزاری جشنواره مطبوعات و خبرگزاری های استان قزوین در سال آینده،اظهار داشت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری خانه مطبوعات با برگزاری نشست های مستمر و برنامه ریزی و هماهنگی های لازم در این خصوص باید اقدام ها و پیش بینی های لازم را انجام و مقدمات اجرای باشکوه این برنامه را فراهم کند.
در این نشست در خصوص موضوعات مختلفی از قبیل بیمه ،مسکن،تسهیلات بانکی، دوره های آموزشی،بانک اطلاعات خبرنگاران،توزیع آگهی ها،ارسال پستی نشریات،نظارت و ارزیابی رسانه ها، پرداخت مطالبات نشریات بحث و گفت و گو شد.
استان قزوین دارای 55 مجوز انتشار نشریه است که از این تعداد تنها یک روزنامه و 24 گاهنامه، ماهنامه و هفته نامه منتشر می شوند.
3013
انتشار دهنده: رضا اولادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۴۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در مناطق درگیر سیل بیش از ۴۳ هزار زن باردار حضور داشتند که بیش از ۲۰۰۰ نفر که پرخطر بودند را جابجا کردیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی اظهار داشت: برنامه‌ریزی و کارهای مطالعاتی به اتمام رسیده، بخشی از قراردادها منعقد شده و کارهای زیرساختی در حال انجام است تا مجدداً شاهد سیلاب‌های غیرقابل کنترل و بروز خسارات گسترده نباشیم. 

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته و امسال در بحث سیلاب اقدامات موثری صورت گرفت. ساخت سدهای پیشین، زیردان، کهیر، خیرآباد و ماشکید علیا نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند. 

وی تاکید کرد: سیل بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد، کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها داشتند‌.

کرمی با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها بیان کرد: حجم بارندگی بی‌سابقه و بیش از 270 میلی‌متر در این زمان کوتاه بود که با عنایت‌های خداوند متعال کمترین مشکلات و خسارت‌ها را مشاهده کردیم. 

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به پیش بینی های انجام شده و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم برای کنترل سیلاب را داشتیم. 

وی با اشاره به ظرفیت 175 میلیون متر مکعبی سد پیشین و 217 میلیون متر مکعبی سد زیردان گفت: بر اساس پیش بینی انجام شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

کرمی با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته افزود: این سد کمترین حجم آب حدود 50 میلیون متر مکعب را دارا بود و با توجه به ظرفیت 380 میلیون متر مکعبی این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از 9300 متر مکعب بود، کنترل شد.

وی با بیان اینکه در نبود سد کهیر کنارک، کهیر و روستاهای اطراف آن آسیب و مشکلات بزرگی را متحمل و به زیر آب می‌رفتند، ادامه داد: با توجه به حجم سنگین آب بخش های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چندین برابر می‌شد.

کرمی با اشاره به نبود تلفات جانی در 48 ساعت اول بیان کرد: تعداد چهار نفر بعد از سیلاب در رودخانه‌ها و هوتک‌ها غرق و جان خودشان را از دست دادند و با توجه به پیش بینی‌ها و آماده باش بودن همه دستگاه های اجرایی به مردم اطلاع رسانی کامل انجام شده بود تا از خسارت‌های جانی جلوگیری شود.

وی افزود: در مناطق درگیر سیل بیش از 43 هزار زن باردار حضور داشتند که بیش از 2000 نفر که پرخطر بودند را جابجا کردیم. 

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش اساسی مردم در کنترل و امدادرسانی در سیلاب ادامه داد: با توجه به حضور مردم، هلال احمر، سپاه پاسداران، ارتش، مرزبانی و سایر نهادها در بحث امدادرسانی و کنترل سیلاب دچار مشکل نشدیم و جای تشکر دارد.

وی با تاکید بر بازگشایی همه محورها، راه‌ها و جاده‌ها ادامه داد: بیش از 210 کیلومتر راه اصلی، 1100 کیلومتر راه فرعی، 3750 کیلومتر راه روستایی و 855 دستگاه پل در این سیل آسیب دیده است.

کرمی بیان کرد: همچنین بیش از 2500 واحد مسکن دچار خسارت شده است که با توجه به برآوردها کار ساخت و مرمت آنها در حال انجام است. 

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: بعد از چند سال خشکسالی این نعمت الهی جای شکرگزاری دارد و باید سجده شکر به جا بیاوریم منابع آبی تامین شده و با وزارت نیرو توافق کرده ایم از طریق سدها بخش کشاورزی را توسعه بدهیم و آبرسانی و آب شرب این مناطق را تامین کنیم.

وی ادامه داد: کار مطالعاتی برای ساخت دو سد کاریانی و کاجو در منطقه قصرقند برنامه‌ریزی شده است که با دستور رئیس جمهور برای کار اجرایی آن اقدام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • قول وزیر نیرو برای رها کردن بخش دیگری از حق آبه قزوین از سد طالقان
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • قاسمی: هر جا از قرآن فاصله گرفتیم به همان میزان دچار مشکل و انحراف شدیم +فیلم
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده پیشکسوت رادیو
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟