Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه مجلس از برگزاری نشست مشترک کمیته بررسی لایحه نظام بحران با سران قوا خبر داد.به گزارش بلاغ، محمدعلی وکیلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وقوع زلزله اخیر تهران، اظهار داشت: ما یک قانون نظام مدیریت بحران داریم که قانون پرنقصی است، بنابراین لایحه‌ای اکنون از سوی دولت برای جبران نواقص آن قانون به مجلس تقدیم شده است که نمایندگان تهران با احصاء کاستی‌های موجود، در حال تلاش هستند تا این نواقص برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:‌ در این رابطه کمیته‌ای تشکیل شده که در آن روی این لایحه کار اساسی صورت گیرد تا کاستی‌های لایحه با توجه به اتفاقات اخیر، در بحران کرمانشاه و زلزله تهران، کاستی‌های آن لایحه (لایحه نظام بحران) برطرف شود. 

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: دو معضل اصلی تهران یعنی آلودگی هوا و زلزله و به تبع آن مسئله ترافیک و بافت‌های فرسوده را هم در حال حاضر داریم، از طرفی هم حل این مشکلات از ظرفیت لایحه بودجه سالانه سال 97 خارج است که باید در سطح سران قوا مطرح و بررسی شود.

وکیلی همچنین عنوان کرد: بنابراین از طریق همان کمیته مشترک با حضور شهردار و استاندار تهران و همچنین معاونان مربوطه آنان جلسات متعددی تاکنون برگزار شده است و مطالعات متعدد و کارشناسی انجام گرفته است که پکیجی از پیشنهادات راهبردی درخضوض مقابله با آلودگی هوای تهران، مقابله با بحران ناشی از زلزله، ترافیک و بافت‌های فرسوده آماده شود تا در تلفات ناشی از زلزله پیشگیری شود.

«لذا مقرر شد پکیجی آماده شود که در حال حاضر این کمیته کار می‌کنند که پس از آماده شدن آن، مقدمات آن تصویب و نهایی شود و با توجه به اینکه با آقای لاریجانی جلسه مقدماتی آن در هفته گذشته برگزار شد و قرار است با رئیس‌جمهور و رئیس قوه قضائیه هم جلسه مقدماتی برگزار شود و طی آن ذهنیت سران قوا آماده شود و این پکیج در نهایت به جلسه سران قوا انتقال و در آنجا مصوب شود که معلوم شود ما چه میزان منابع نیاز داریم برای اینکه اقدامات مربوط درباره کاهش آلودگی هوای تهران و آمادگی برای بحران زلزله در تهران را داشته باشیم».

وی بر همین اساس اضافه کرد: بنابراین قرار شده است این پکیج به زودی آماده شود؛ آیتم‌های زیادی از این پکیج آماده و تصویب شده است که در آینده نزدیک آماده می‌شود و به جلسه سران قوا انتقال داده خواهد شد. 

وکیلی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد که در حال حاضر منتظر آماده شدن پکیج هستیم تا هرچه سریع‌تر جلسه‌ای با حضور سران قوا داشته باشیم. انشاءالله ظرف یک ماه آینده این جلسه تشکیل خواهد شد. احتمالا این جلسه با حضور شهردار تهران، استاندار و نماینده‌ای از کمیته بررسی لایحه نظام بحران خواهد بود تا بر این اساس، جمع بندی‌ها به رهبر معظم انقلاب انتقال داده و راهکارهای مناسبی به عنوان مثال برداشت از صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده و اذن لازم از رهبری اخذ شود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۷۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد
  • برگزاری اولین جلسه مدیران استقلال و هلدینگ خلیج فارس/ خبری از آقا محمدی نبود، ۲ نفر به هیئت مدیره اضافه می‌شوند
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • آغاز فعالیت کمیته ایمنی و سلامت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران