Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > پزشکی - همشهری آنلاین:
یک گروه پزشکی در فلوریدای جنوبی آماده هستند تا در یک جراحی حیات‌بخش بر روی یک پسر نوجوان که از کوبا به آمریکا سفر کرده است، یک تومور ۴.۵ کیلوگرمی را از صورت او بردارند.

به گزارش بوستون نیوز از میامی این نوجوان به نام امانوئل زایاس از هنگامی تولد به عارضه‌ای به نام «دیسپلازی فیبروز پلی‌کیستیک» مبتلا بود، اما در آن هنگام این عارضه جلب نظر نمی‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عارضه ابتدا در دوران نوپایی دست‌ها و پاهای زایاس را گرفتار کرد و بعد بدتر شد.

رابرت مارکس، رئیس بخش جراحی دهان و فک و صورت دانشگاه نظام بهداشتی میامی دراین‌باره گفت:‌ «در این عارضه برخی از استخوان‌ها در طول رشد نرم می‌شوند و آن استخوان سختی را که من و شما می‌شناسیم ایجاد نمی‌شود.»

فیلم‌های منتشرشده از این نوجوان نشان می‌دهد که تومور تقریباً تمام صورت او را پوشانده است.

هنگامی‌که زایاس ۱۱ ساله بود، چیزی که شبیه جوش روی بینی او ظاهر شد، اما بعد به رشد کردن ادامه داد تا اینکه کل صورت او را گرفت. این توده باعث شده است که او در دیدن، خوردن، حرف زدن و حتی بالا نگه‌داشتن سرش دچار مشکل شود.

مارکس گفت: «این تومور خوش‌خیم و غیر سرطانی است و به جاهای دیگر بدن منتشر نمی‌شود، اما به علت وزن بالایش ممکن است حیات این نوجوان را به خطر اندازد. اگر کاری انجام نشود، این توده باعث شکستگی گردن او می‌شود به علت اندازه بزرگ فیزیکی‌اش او را خفه خواهد کرد.»

این احتمالات به‌علاوه اینکه مارکس دارای تجربه درمان این نوع مورد بیماری از قبل است، باعث شد که او موافقت کرد این بیمار پذیرش کند و با گروه همکارانش تومور را بردارد.

دکتر مارکس گفت: «چطور می‌توان به این مرد جوان کمک نکرد؟»

این برخورد دکتر که باعث برانگیختگی و سپاسگزاری والدین زایاس شد که انتظار جراحی پسرشان را می‌کشند. انتظار می‌رود این جراحی در ماه ژانویه انجام شود و ۱۰ تا ۱۴ ساعت طول بکشد. بعد از جراحی برداشت تومور، جراحی‌های ترمیمی برای بازسازی صورت این پسر انجام خواهد شد.

در همین زمینه: ماجرای جراح برجسته‌ای که حروف اول نامش را روی کبد بیماران داغ کرد جراحی موفق نوزادی که با قلب بیرون از بدن متولد شده بود بیمار باید متخصص بیهوشی خود را بشناسد هشدار نسبت به عوارض دائمی انجام عمل زیبایی سیندرلا عوارض بیهوشی عمومی و موضعی | کدام خطر بیشتری دارد شیوه‌ای ابداعی برای درمان بیماری هیدروسفالی جراحان زن به همان خوبی جراحان مرد هستند موج چهارم علم جراحی

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۸۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگزین اسکناس کیلویی

خبرساز شدن تصویری از یک گردشگر روس با کیسه‌ای پر از دسته‌های اسکناس ریال، بار دیگر جای خالی اسکناس درشت در اقتصاد ایران را به سیاستگذار یادآوری کرد.

به گزارش دنیای اقتصاد، البته باید توجه کرد این موضوع منافاتی با ضرورت مهار تورم به‌عنوان یک اولویت برای سیاستگذار ندارد، اما به نظر می‌رسد با کاهش ارزش ریال، انتشار اسکناس‌های جدید که قابلیت پوشش معاملات را داشته باشد، یک ضرورت محسوب می‌شود. از سوی دیگر می‌توان با اطلاع‌رسانی بیشتر، استفاده از کارت‌های اعتباری مخصوص گردشگران را هم رواج داد.

تصویر یک گردشگر روس با کیسه‌ای پر از اسکناس ریال بار دیگر افت ارزش ریال و جای خالی اسکناس‌های درشت را در اقتصاد ایران یادآور شد. پیش از این نیز نسبت به اثری که این موضوع بر وجهه بین‌المللی کشور خواهد داشت، اشاره کرده بودیم. حال بار دیگر ضرورت چاپ اسکناس‌های جدید در اقتصاد ایران مطرح می‌شود.

طی روز‌های گذشته تصویری در شبکه‌های اجتماعی با عنوان «تصویری غم‌انگیز از ارزش سقوط پول ایران» دست‌به دست شد. این تصویر گردشگر روسی را نشان می‌دهد که ۳۰۰ دلار را به ریال ایران تبدیل کرد و به‌دلیل حجم بالای این اسکناس‌ها آن‌ها را با کیسه پلاستیکی حمل می‌کرد. در کنار مساله افزایش تورم و کاهش ارزش پول ملی، یکی از نکاتی که پس از انتشار این خبر باید به آن توجه کرد، جای خالی اسکناس‌های درشت در اقتصاد ایران است. همان‌طور که «دنیای‌اقتصاد» پیش از این نیز در گزارش‌هایی به این موضوع پرداخته بود سال‌ها است که پس از انتشار اسکناس ایران چک یک‌میلیون ریالی اسکناس بزرگ‌تری در اقتصاد ایران چاپ نشده است.

این در حالی است که با افزایش تورم قدرت خرید این اسکناس به‌شدت کاهش یافته است. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد زمان آن رسیده باشد که سیاستگذار پولی دست به انتشار اسکناس‌های درشت‌تری برای سهولت مبادلات افراد بزند. البته پیش از این اخباری منتشر شده بود که خبر از برنامه بانک‌مرکزی برای چاپ ایران‌چک‌های ۵۰۰ هزار تومانی می‌داد. خبری که البته پیگیری‌ها نشان داد صحت ندارد و پس از آن نیز بانک مرکزی در اطلاعیه به‌طور رسمی خبر داد برنامه‌ای برای چاپ اسکناس‌های درشت‌تر ندارد. البته مشخص نیست سیاستگذار پولی به چه دلیل فعلا قصد ندارد در این راستا اقدامی انجام دهد.

نکته دیگری که پیشتر به آن اشاره کرده بودیم، اثری است که این موضوع می‌تواند بر وجهه اقتصاد کشور در مقابل گردشگران داشته باشد. موضوعی که در جریان انتشار تصویر مذکور شاهد آن بودیم؛ بنابراین یکی از دلایلی که با استناد آن می‌توان به لزوم چاپ اسکناس‌های درشت‌تر در اقتصاد ایران اشاره کرد، همین مساله است.

نقش پررنگ کارت‌های گردشگری

البته اگر عوامل دیگر را کنار بگذاریم و بخواهیم تمرکز خود را بر مساله گردشگران خارجی بگذاریم، یکی دیگر از نکاتی که به نظر می‌‎رسد در این زمینه مغفول مانده، فراهم کردن سازوکاری برای استفاده گردشگران از کارت‌های اعتباری است. هر چند به‌دلیل تحریم‌ها امکان استفاده گردشگران از کارت‌های اعتباری سایر کشور‌ها وجود ندارد، اما بانک‌های کشور امکان استفاده از کارت‌هایی را برای گردشگران خارجی فراهم کردند.

این کارت‌ها قابلیت شارژ دارند و گردشگران می‌توانند در لحظه آن را شارژ کنند. همچنین این امکان وجود دارد که در پایان سفر، باقی‌مانده کارت را دریافت کرده و آن را به ارز کشور خود تبدیل کنند. با این حال به نظر می‌رسد به‌دلیل عدم اطلاع‌رسانی کافی برای گردشگران خارجی چندان از این قابلیت استفاده نمی‌کنند. یکی دیگر از مسائلی که ضرورت چاپ اسکناس درشت را پررنگ می‌سازد، به صرفه کردن چاپ اسکناس برای بانک مرکزی است. در شرایط فعلی بانک‌مرکزی می‌گوید هزینه چاپ اسکناس‌ها از ارزش آن‌ها بیشتر است؛ در نتیجه برای این نهاد اقدامی به صرفه نیست. حال اینکه با چاپ اسکناس‎های درشت‎تر می‌توان این مساله را برای بانک مرکزی برطرف کرد.

پوچ بودن ادعای تورمی

یکی از نکاتی که منتقدان چاپ اسکناس درشت‎‌تر در اقتصاد به آن اشاره می‌کنند، اثر تورمی آن است. این در حالی است که این امر یک موضوع فنی است و هیچ اثری بر متغیر‌های پولی و تورم ندارد. از سوی دیگر بسیاری از اقتصاد‌های پیشرفته که اسکناس‌های درشتی در آن‌ها مبادله می‌شود، تورم‌های پایینی دارند؛ بنابراین نمی‌توان گفت این اقدام می‌تواند به رشد تورم منجر شود.

به‌عبارت دیگر، آنچه می‌تواند روند تورمی فعلی را مهار کند، توجه به بی‌انضباطی مالی و بودجه‌ای دولت، کاهش هزینه‌ها و به‌طور کلی مقابله با کسری‌بودجه است. همچنین باید توجه کرد که پیشنهاد چاپ اسکناس‌های درشت‎‌تر به معنی بی‌توجهی به لزوم رفع معضل تورم نیست و لازم است سیاستگذار در کنار این اقدامات تکمیلی توجه کافی به اجرای سیاست‌های ضدتورمی داشته باشد.

دیگر خبرها

  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • جراحی نخاعی برای نخستین بار در خرمشهر
  • برطرف شدن مصدومیت حسن یزدانی به شکل کامل؛ پادشاه آماده تاج گذاری!
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • دانش‌آموز دختر در لالی به ۳ نفر زندگی دوباره بخشید
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا