Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، مهدی فیض افزود: وقتی ما ذهن دانش‌آموزانمان را با فرمول‌های فیزیک و شیمی پرکرده‌ایم، دیگر جایی برای کتابخوانی باقی نمی‌گذاریم.

 معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش افزود: قرار بوده است که دانش آموزان علاوه بر کسب دانش، خلاق، متفکر و کتابخوان باشند؛ مهارت‌های زندگی را آموخته باشند و تعامل با دیگران و انجام کارگروهی را بلد باشند، در حالی که ما زندگی بچه‌ها را با شن و ماسه پر کرده ایم و جایی برای چیزهای مهم‌تر باقی نگذاشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این که برای ارتقای جایگاه معلم باید به یک جریان فرهنگی دامن زد،‌ خاطر نشان کرد: دانشگاه فرهنگیان برای تربیت تربیت نیروی متخصص مورد نیاز آموزش و پرورش ایجاد شده است، لذا تعریف رشته‌های ارائه شده در دانشگاه فرهنگیان نباید تابع سیاست های وزارت علوم باشد.

فیض برپایی جشنواره کتاب‌های آموزشی- تربیتی رشد را دارای اثرات مثبت عنوان کرد و افزود: اعتقادم این است که برای آنکه چرخ‌دنده‌های جشنواره روان تر و بهتر حرکت کند، ‌باید آن پشتوانه‌‌های ساختاری زیر ساخت‌های تعاملاتی مناسب را ایجاد کنیم و برای این کار بهتر است ما در برنامه ریزی‌های سازمان حضور داشته باشیم .

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه عمل کردن به مصوبه 828 شورای عالی آموزش و پرورش مبنی بر این که هر منبع آموزشی برای ورود به مدرسه باید مجوز سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی را بگیرد نیازمند همفکری و هم آهنگی بیشتر است، متذکر شد:  نباید به دیگران به چشم رقیب نگاه کنیم. باید روی یک مجموعه اهداف تربیتی به توافق و اجماع برسیم و این موضوع هم باید در جایی فراتر  از ما و سازمان پژوهش باشد تا زمانی که اهداف تربیتی مشترک جایی مصوب نشود، این مصوبه قابل اجرا نخواهد شد.

وی با اشاره به تفاهم با وزارت ارشاد در خصوص تجهیز کتابخانه افزود: قرار شده است امسال هم مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون تومان صرف خرید کتاب و تجهیز کتابخانه‌های مدارس مناطق مرزی و محروم شود. همچنین برای تجهیز کتابخانه‌های درون کلاسی، با معاونت‌های آموزش متوسطه و ابتدایی تعاملاتی برقرار کرده‌ایم و قرار شده آنها اسامی و ترکیب این کتاب‌ها را پیشنها د بدهند.

فیض در پایان با بیان اینکه فضای امروز، بچه ها را صرفاً به سوی کتاب‌های درسی می‌برد یادآور شد: در دهه‌های گذشته معلمان ما خودشان به شدت کتاب می‌خواندند و پر بودند. معلمی که پر باشد می‌تواند دانش آموز را به خواندن تشنه کند . مشکل دیگر تنگ نظری های فرهنگی است که مشکلات بسیاری ایجاد کرده است ما به جای اینکه میدان بروز اندیشه‌های متفاوت را وسیع تر کنیم،‌آن را تنگ تر می‌کنیم و حواسمان نیست که این پالایش‌ها چه بلایی بر سر فرهنگ و اندیشه می‌آورد.   

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۰۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد

به گزارش قدس آنلاین، سید کاظم حسینی امروز، ۱۷ اردیبهشت در آئین افتتاحیه طرح ملی ماهر که با حضور معاون جوانان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان در دبستان پسرانه دکتر حسابی شیراز برگزار شد، گفت: پس از برگزاری دوره آموزشی استانی تربیت مدرس ماهر با هدف توانمندسازی مراقبین سلامت و مربیان هلال احمر برای آموزش دانش‌آموزان و والدین ایشان در مدارس، مقرر شد که آموزش دو ساعته سرفصل‌های طرح ماهر ویژه گروه هدف انجام شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس ادامه داد: دانش‌آموزان با مهارت‌آموزی می‌توانند به درک عمیق‌تری از آموخته‌های خود دست یابند و برای ساختن آینده‌ای بهتر گامی موثر بردارند.

وی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان افزود: دانش‌آموزان با شرکت در این طرح همزمان با تحصیل، با این مهارت‌ها آشنا خواهند شد و با اشاره به طرح دادرس در دوره متوسطه اول به مهارت آموزی دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی متناسب با سن دانش آموزان تاکید کرد.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس نیز گفت: سرفصل‌های آموزشی طرح ماهر شامل آموزش شماره‌های اضطراری و نحوه انتقال اطلاعات به امدادگران در شرایط بحرانی و بروز حوادث، مدیریت بحران و کنترل استرس، شناسایی نقاط امن و ناامن، پناه‌گیری ایمن و کمک‌های اولیه ویژه والدین و دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی است.

فاطمه قاسمی افزود: طرح ماهر با هدف افزایش آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان و والدین با مهارت‌آموزی، ارتقای کیفیت سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان والدین و فرهنگیان، افزایش سطح ایمنی، کاهش آسیب‌پذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث در مدارس، اجرا خواهد شد.

وی در تشریح دیگر اهداف افزود: توسعه و ترویج ظرفیت‌های خود امدادی و دگر امدادی مبنی بر مهارت‌ورزی دانش‌آموزان والدین و مربیان، استفاده از ظرفیت آموزش همسالان و سفیران سلامت در گسترش مهارت‌های امدادرسانی، ایجاد همدلی با آموزش مهارت‌های امداد و نجات بر پایه ارزش‌های هم نوع دوستی از دیگر اهداف این طرح است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس گفت: دانش‌آموزان با قرائت سوگندنامه متعهد شدند که نسبت به حفظ جان خود و هم نوعان شان مسئولانه و با کسب مهارت‌های لازم رفتار کنند و برای مهارت‌آموزی هلال احمری تلاش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست