Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه زلزله اخیر، شتاب بالایی داشت و از لحاظ بزرگی ، بزرگی بالایی نداشت، گفت: تهران آمادگی مبارزه و امداد و نجات برای زلزله سنگین را ندارد.

محسن هاشمی رئیس شورای شهر در برنامه جهان آرا گفت: بیش از دومیلیون نفر در بافت فرسوده زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر بافت فرسوده، بافت ناپایدار هم‌داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساختمان های دولتی، بیمارستانها، مدارس و... جز این دسته هستند که در این حوزه هم سرمایه گذاری نشده است
وی با بیان اینکه در زلزله بم که کمتر از ۱۵۰ هزار جمعیت در شهر داشت، بیش از ۴۹ هزار کشته دادیم،گفت: زلزله می‌تواند ریشتر پایینی داشته باشد اما شتاب بیشتری داشته باشد.
به گفته هاشمی، زلزله اخیر، شتاب بالایی داشت و از لحاظ بزرگی ، بزرگی بالایی نداشت و زمان کمی هم‌داشت.
وی تاکید کرد:‌تهران آمادگی مبارزه و امداد و نجات برای زلزله سنگین را ندارد.
رئیس شورای شهر تهران اظهار داشت: قرار بوده در تهران سیستمی اجرا شود که بوق هایی با تن صدای بالا نصب شود و ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از وقوع حادثه، مردم را اگاه کند؛ نصب این سیستم اعتبار می‌خواهد که باعث کمتر شدن خسارت می شود. خسارات جانی با این سیستم ‌و ‌مانورهای آموزشی یک چهارم می شود.
هاشمی اضافه کرد:‌شبکه آب تهران که در نقاط مختلف منابعی دارد، اگر شکسته شوند حالت سیل گونه بخود میگیرد. این به معنی سیل نیست؛آب گرفتگی ‌است
وی ادامه داد: گسل های تهران همیشه فعال بوده است؛ همیشه در تهران روزی ۱۰ زلزله زیر دودهم را شاهد بوده ایم.
وی تصریح کرد:‌باید اعتبارات را افزایش دهیم. سوله های بحران در نواحی که‌وجود ندارند باید ساخته شوند
رئیس شورای شهر تهران اضافه کرد: ورزشگاه ها و مساجد وایستگاه های مترومی توانند پذیرای مواجهه با مصدومان زلزله باشد.
به گفته هاشمی، طبق برنامه هر استان باید معین‌ ناحیه ای از تهران باشد.
وی ادامه داد: در شب حادثه بهمراه نجفی تا ساعت ۹ شب مشغول انجام امور شورا و شهرداری بودیم؛ صبح حادثه هم ایشان در قرارگاه خاتم‌الانبیا مشغول بررسی مسائل بودند
رئیس شورای شهر تهران بیان کرد:‌در تهران، با این تعداد زیادی از پل ها مقاوم‌سازی شده‌اند و امکان دارد در زلزله ۶ یا ۷ پل در تهران تخریب شود.
وی ادامه داد: درکوچه های باریک ساختمان های بلند هم ‌موانع کمک رسانی هستند؛ این موضوع در اتوبان‌ها هم‌دیده می شود
به اعتقاد هاشمی، بیمارستان ها هم باید پایدارسازی شوند. دستورالعمل پایداری سازی برای ده سال گذشته است و تعداد بالایی از بیمارستان ها این کار را انجام داده اند
وی با اشاره به اینکه در تهران دومنبع بزرگ سوخت داریم که در جنوب و شمالغرب تهران هستند، گفت:  سالها رایزنی شده که این منابع از تهران خارج شوند. اقای زنگنه دراین باره گفته اند تمهیدات لازم انجام شده است.
وی یاداور شد: درباره گاز هم موضوعاتی مطرح بود. بنابراین برروی شیرآلاتی کار شده که در زلزله های شدید بطور خودکار قطع می شوند.
رئیس شورای شهر تهران گفت: در حوزه آب نیز سیستمی برای محفوظ کردن اب در زلزله های شدید تهیه شده که منتتظر تامین منابع برای ساخت آن هستند
وی بیان کرد:‌درحوزه برق نیز باید سیستم برق اضطراری تعبیه می شده که آن هم‌ طراحی شده اما برای گسترش در سطح شهر احتیاج به اعتبارات است
وی تاکید کرد: در سپاه، بسیج وارتش مشکلی نیست و آنها آمادگی کامل برای کمک دارند.

فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۲۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ از سرمایه‌گذاری دو هزار میلیارد تومانی این شرکت در بخش سرمایه‌ای با هدف افزایش پایداری شبکه توزیع برق و بهبود ارائه خدمات به شهروندان تهرانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کامبیز ناظریان همزمان با برگزاری ششمین نشست بزرگ فصلی مدیران این شرکت اظهار کرد: تمام ظرفیت‌های ممکن به منظور بهبود روند خدمت‌رسانی در حوزه برق در پایتخت به کار گرفته شده است و از سرمایه‌گذاری دو هزار میلیارد تومانی در بخش سرمایه‌ای با هدف توسعه و بهبود هرچه بیشتر وضعیت شبکه توزیع برق پایتخت خبر داد.

وی افزود: با اجرای این طرح‌ها، شاخص‌های بهره‌برداری و ضرایب امنیت و پایداری شبکه برق شهر تهران به شکل قابل ملاحظه‌ای بهبود خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران خاطرنشان کرد: با تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان برق پایتخت و همکاری مردم تهران، طی دو سال گذشته، به‌رغم بعضی مشکلات ناشی از تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف انرژی، شاهد هیچ‌گونه اختلالی در تأمین برق مورد نیاز هموطنان تهرانی نبوده‌ایم.

ناظریان تصریح کرد: در راستای اطمینان از پایداری شبکه در تابستان ۱۴۰۳ و حفظ آرامش و آسایش هموطنان تهرانی، همسو با برنامه‌های ابلاغی وزارت نیرو، این شرکت با همکاری کارشناسان و متخصصان، اقدام به تدوین ۱۵۰ برنامه تخصصی با تمرکز بر بخش‌های مختلف فنی، مهندسی و توزیع انرژی کرده و امید می‌رود با اجرای این طرح‌ها و تداوم همکاری تهرانی‌ها در تابستان پیش‌رو نیز شاهد هیچ‌گونه اختلالی در تأمین برق مصرفی مردم شریف پایتخت نباشیم.

منبع: فارس

کد خبر 748835

دیگر خبرها

  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • وضعیت کیفیت هوای پایتخت امروز سه شنبه
  • کیفیت هوای پایتخت در روز جاری/ تعداد روز‌های پاک از ابتدای سال
  • کیفیت هوای پایتخت در روز جاری/ تعداد روزهای پاک از ابتدای سال
  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • یاغی سابق: استقلال این مدلی صدر را از دست می دهد | بازیکنان ذخیره پرسپولیس دلسرد شده اند
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است/ استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران