Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتاق بازرگانی اصفهان از برگزاری همایش ملی بررسی ابعاد حقوقی وضعیت زاینده‌رود با همکاری کانون وکلای دادگستری، اتاق بازرگانی و شهرداری در آینده نزدیک خبر داد و گفت: کاهش آب زاینده رود اثرات منفی بر اکوسیستم تالاب گاوخونی خواهد گذاشت.

سیدعبدالوهاب سهل آبادی در بیست و نهمین جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به کاهش آب زاینده‌رود و تاثیر آن بر اکوسیستم تالاب گاوخونی، اظهار کرد: اگر چه تغییر شرایط اقلیمی و کاهش نزولات آسمانی یکی از عوامل مهم تاثیر گذار بر این مسئله است اما نمی‌توان همه مسائل و مشکلات به وجود آمده برای تالاب گاوخونی را متوجه این موضوع کرد و عدم اقدام به موقع مسئولان در ادوار گذشته و اجرای طرح‌های کارشناسی نشده را نمی‌توان در پدید آمدن این وضعیت نادیده گرفت و باید هرچه زودتر با اتخاذ تصمیمات منطقی و قابل‌قبول از تخریب هر چه بیشتر اکوسیستم منطقه جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تمام تلاش خود را در خصوص به کار گرفته و در آینده نزدیک همایش ملی بررسی ابعاد حقوقی وضعیت زاینده رود با همکاری کانون وکلای دادگستری، اتاق بازرگانی و شهرداری برگزار خواهد شد.

رییس اتاق بازرگانی اصفهان راه اندازی شورای عالی توسعه پایدار در اتاق بازرگانی اصفهان را گامی موثر برای توسعه هدفمند و پایدار صنایع استان برشمرد و تاکید کرد: توسعه واحدهای صنعتی بدون توجه به توسعه پایدار شهری  پیامدهای جبران ناپذیری برای شهر و شهروندان داشته و خواهد داشت.

نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه گفت: ارایه مدل سرمایه‌گذاری موفق می‌توانند سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را به مشارکت در  پروژه های تجاری و اقتصادی این استان تشویق کند.

محمود اسلامیان تصریح کرد: تشکیل گروه‌های سرمایه‌گذاری تخصصی در رشته‌های صنعتی، خدماتی، کشاورزی، معدنی و گردشگری نیز می تواند زمینه جذب سرمایه گذاران خارجی را فراهم کند.

اسلامیان خواستار استفاده از تجربه سایر کشورها در رصد فضای  کسب و کار شد و گفت: به جای آزمون و خطا می توان از دستاوردهای علمی کشورهای توسعه یافته در این بخش بهره گرفت.

راه اندازی سامانه بانک اطلاعاتی فعالان اقتصادی اصفهان

نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این جلسه از راه اندازی سامانه بانک اطلاعاتی فعالان اقتصادی اصفهان خبر داد و گفت: در این سامانه اطلاعات اعضای اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی به صورت کامل درج خواهد شد و زیر ساخت های لازم برای بهره‌برداری آزمایشی فراهم شده است. همچنین نسخه‌های مختلفی از این بانک طراحی شده تا با سهولت در اختیار کاربران قرار گیرد.

مصطفی رناسی با اشاره به پیگیری مصوبات هیات دولت در مورد اصفهان از سوی اتاق بازرگانی گفت: احیای زاینده رود، قطارسریع السیر اصفهان – تهران و توسعه فرودگاه اصفهان سه پروژه مهم و اساسی این استان است.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه با اشاره به موانع پیش روی فعالان اقتصادی در نقل و انتقالات بانکی، گفت: تسهیل روابط بانکی بین بانک های داخلی و خارجی یکی از خواسته های فعالان اقتصادی است اما در دوران پساتحریم نیز هنوز فعالیت های بانکی  برای بازرگانان به حالت عادی بازنگشته است.

 مسعود گلشیرازی اضافه کرد: متاسفانه هنوز بانک‌های خارجی از نقل و انتقال ارزی با شرکت های خارجی خودداری می‌کنند.

انتقاد از روند برگزاری مناقصه های داخلی

رییس کمیسیون بهبود مستمر محیط کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه خواستار توجه ویژه شرکت های صنعتی به همکاری با شرکت های دانش بنیان شد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند به عنوان واحد تحقیق و توسعه شرکت های صنعتی شناخته شوند.

مرتضی بیشه فقدان واحد تحقیق و توسعه را یکی از عارضه های بخش صنعت استان اصفهان دانست و افزود: اغلب واحدهای صنعتی به صورت سنتی مدیریت شده و در اثر یک موج اقتصادی تعطیلی می‌شوند اما وجود واحد تحقیق و توسعه و ارایه محصولات و خدمات نوین می تواند آنها را برای حضور قوی تر در بازار کمک کند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه با انتقاد از روند برگزاری مناقصه های داخلی، گفت: در مناقصه های که ارز خارجی در آن مطرح است باید یک شرکت خارجی تضمین شرکت داخلی را انجام دهد این در حالیست که کشورهای عربی برای ارایه پروژه به یک شرکت خارجی خواستار مشارکت با شرکت داخلی و تایید از سوی آن شرکت هستند.

جعفر برکتین اضافه کرد: شرکت های داخلی توانمندی انجام مناقصه های یالی و ارزی را دارند و به ارائه تضمین از سوی شرکت های خارجی نیاز ندارند.

وی خواستار اختصاص بخشی از سرمایه هلدینگ سرمایه‌گذاری اصفهان به صندوق سرمایه‌گذاری های جسورانه شد و گفت: ایجاد صندوق‌های جسورانه می تواند به اجرایی شدن طرح های خلاق و نوآوری جوانان فعال اقتصادی کمک کند.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۴۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا روز دوشنبه در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، به برگزاری نخستین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه اشاره کرد و گفت: اجلاس مجمع توسط اتحادیه اتاق‌های بازرگانی در ترکیه با عنوان «TOBB» برگزار شد و در پایان، نیاز به گسترش چنین جلساتی برای رسیدن به توافق مورد تأکید اعضاء قرار گرفت.

 پورنچای دانویواتانا افزود: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری چنین نشست‌هایی موثر است.

او با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری تصریح کرد: موضوعات گوناگونی وجود دارد و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این راستا بسیار مهم و کارگشاست.


دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با بیان اینکه احتمال دارد، جلسه بعدی اجلاس در کشور قطر برگزار شود، گفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری چنین جلساتی، همچنین مایلیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.

پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.

او خاطرنشان کرد: باید همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.

 مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذران ۱۰۳کشور از ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟