Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان گفت: ۱۳۰ کیلومتر لوله گذاری برای انتقال آب از چادگان به بروجن در حالیست که با ۱۰ کیلومتر لوله گذاری می توان آب را به بروجن انتقال داد.

حسین محمدرضایی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس مصوبات ۹ ماده‌ای شورای عالی آب و شورای هماهنگی زاینده رود قرار بود طرح بن بروجن در حالی اجرا شود که پس از بهره برداری از تونل بهشت آباد و تونل سوم کوهرنگ و با منابع آبی حاصل از این دو طرح آبی، انتقال آب به بن بروجن صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: این در حالی است که در حال حاضر حدود ۲۳ درصد پروژه سد تونل سوم کوهرنگ پیش رفته ولی طرح بن بروجن به اجرا گذاشته شده است.

رئیس انجمن حمایت از کشاورزان اصفهان گفت: در حالی که طبق مصوبات شورای عالی آب، هرگونه بارگذاری جدید بر روی زاینده رود ممنوع است، دولت در لایحه پیشنهادی سال ۱۳۹۷ مبلغ ۳۲۰ میلیارد ریال جهت پروژه تامین آب شرب و صنعت محور بن بروجن از زاینده رود و مبلغ ۶۰ میلیارد ریال برای پروژه آبرسانی به نطنز ، بادرود و صنایع از زاینده رود تخصیص داده است.

وی با اشاره به اینکه محل پمپاژ آب برای طرح بن بروجن در محل سد تنظیمی در شهرستان چادگان روبروی تونل گلاب است و از آنجا لوله گذاری ها شروع و تا بروجن ادامه دارد، افزود: جالب است که انتقال آب برای بروجن به منظور تامین آب شرب و صنعت از حوزه کم آب زاینده رود به حوزه پر آب کارون برده می‌شود.

محمدرضایی با اشاره به اینکه دو تا سه کیلومتر از لوله گذاری های این طرح در استان اصفهان صورت می گیرد، گفت: علت موافقت این طرح و پافشاری در اجرای هرچه سریعتر آن فشارها و لابی های عده ای است تا بتوانند آب را از محل سولگان چهارمحال و بختیاری به کرمان برای پسته های رفسنجان ببرند.

وزارت نیرو کمبود منابع آبی خود را از سهم حقابه داران حاتم بخشی نکند

وی با اشاره به اینکه مسئولان استان چهارمحال و بختیاری و نمایندگان این استان اصرار زیادی بر اجرای این طرح دارند، تصریح کرد: علت پیشبرد طرح ها در چهارمحال و بختیاری حمایت مسئولان این استان از مردم است و حتی گاها مشاهده شده که در صورت عدم اجرای یک طرح ، مردم را دعوت به اعتراض کردند و این در صورتی است که در اصفهان به هنگام اعتراض مردم، مسئولان آنها را سرکوب می‌کنند.

رئیس انجمن حمایت از کشاورزان اصفهان عنوان کرد: مطابق تابلو منابع و مصارف، مصوب سیزدهمین جلسه شورای عالی آب، آب رودخانه طبیعی زاینده رود و تونل اول کوهرنگ که حدود ۷۵ درصد آب زاینده رود است متعلق به حقابه داران و محیط زیست است و وزارت نیرو حق واگذاری از این دو منبع را ندارد و کشاورزان خواهان دریافت این میزان آب به نسبت حق آبه خود هستند که اگر آب باشد باید به نسبت ۷۵ درصد کشاورزان و ۲۵ درصد وزارت نیرو تصمیم گیری و بین آنها توزیع شود.

وی اضافه کرد: آب تونل دوم کوهرنگ، چشمه لنگان و خدنگستان به اضافه ۳۰ میلیون مترمکعب از تونل اول کوهرنگ، متعلق به دولت است و در سال های ترسالی حداکثر، معادل ۳۸۴ میلیون مترمکعب آب دارد و وزارت نیرو فقط مجاز به تخصیص از این منابع است. اگر وزارت نیرو کمبود آب دارد باید برای جبران کمبود خود اقدام به تامین آب کند، نه اینکه هرچه کمبود دارد از سهم حق آبه داران سه هزار ساله کشاورزان حاتم بخشی کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۶۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان

               به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، فرهاد بختیاری فر افزود: در حال حاضر شهر‌های همدان، ملایر، کبودراهنگ، اسدآباد، نهاوند، تویسرکان، سرکان و رزن و روستا‌های ارزانفود، سیمین و ابرو از تأسیسات جمع آوری و تصفیه فاضلاب بهرمند هستند. 

 او گفت: در حال حاضر هزار و ۶١٠ کیلومتر شبکه توزیع و ٧۵ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب شهری و ۴۰ کیلومتر شبکه توزیع و ١٠ کیلومتر خط انتقال جمع آوری فاضلاب روستایی در سطح استان وجود دارد. 

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان عنوان کرد: ورود میلیون‌ها لیتر فاضلاب به رودخانه‌ها، دریا‌ها و منابع آب زیرزمینی باعث آلودگی شدید و خطرناک محیط زندگی انسان و سایر موجودات زنده می‌شود و بی‌تفاوتی در قبال دفع حجم بالایی از آلاینده‌ها، مردم را با خطرات بروز بیماری‌ها و اثرات ناخوشایندی مواجه می‌کند.

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • بیش از ۱۱ کیلومتر از خط انتقال آب آشامیدنی شهر کرمان شستشوشد
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • قطعی آب گچساران در پی بارشها/جاده های عشایری دچار خسارت شدند
  • خط انتقال مخزن و ایستگاه روستا‌های پمپاز مجتمع ارسی متصل شد