Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساکسو بانک دانمارک پیش‌بینی کرد: سال 2018 سال کلید خوردن حذف دلار از مبادلات نفتی چین و جایگزین کردن یوان خواهد بود و این اقدام به شدت از سوی کشورهایی نظیر روسیه و ایران استقبال می‌شود.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، ساکسوبانک دانمارک پیش‌بینی کرد: چین طی سال آینده یوان را جایگزین دلار در مبادلات نفتی خود خواهد کرد که این اقدام از سوی روسیه و ایران به عنوان بزرگ‌ترین تأمین‌کنندگان نفت چین به شدت مورد استقبال قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش راشاتودی، پیش‌بینی جنجالی این بانک دانمارکی تأکید می‌کند که چین با فاصله زیادی از دیگر کشورها بزرگ‌ترین واردکننده نفت در جهان است و بسیاری از کشورهای صادرکننده نفت به این کشور از تغییر ارز مبادلاتی از دلار به یوان بسیار خوشحال خواهند شد.

ساکسو بانک ادامه داد: با توجه به اینکه توانمندی و قدرت آمریکا در جهان رو به نزول است و موفقیت قراردادهای کالاهای اساسی بر اساس یوان در قالب کلی، تصمیم بورس انرژی بین‌المللی شانگهای برای تنظیم قراردادهای آتی نفت به یوان به جای دلار می‌تواند راه حل موفقی برای فاصله گرفتن از آمریکا باشد.

این بانک بزرگ دانمارکی اعلام کرده است که انتظار می‌رود قراردادهای نفتی به یوان توسط چین گامی باشد که نتایج مالی و ژئوپلتیکی عظیمی در بر داشته باشد.

ساکسوبانک در گزارش خود آورده است: حجم مبادلات روزانه نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا و برنت اروپا حدود 2 میلیارد بشکه روزانه، چیزی معادل 20 برابر تقاضای روزانه نفت در جهان، است اما نفت وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا در حال از دست دادن نقش خود در بازار جهانی است.

کارشناسان ساکسوبانک اعلام کرده‌اند که در عین حال چین با فاصله زیادی از دیگر کشورها به بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان تبدیل شده و بسیاری از اصلی‌ترین صادرکنندگان نفت از جمله ایران و روسیه نسبت به تبدیل شدن مبنای ارزی قراردادها از دلار به یوان شدیداً استقبال می‌کنند.

ساکسوبانک معتقد است که قراردادهای نفتی به یوان موفقیت بسیار بزرگی برای مخالفان دلار خواهد بود.

در عین حال قرار است ارزش یوان در برابر دلار 10 درصد افزایش یافته و برای نخستین بار ارزش دلار به کمتر از 6 یوان برسد.

هم اکنون برابری ارزی دلار به یوان 6.58 یوان به دلار است.

منبع:‌فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۵۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت:‌ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.

نحوه درخواست صدور کارت سوخت از اردیبهشت تغییر می کند

وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.

کد خبر 848644 برچسب‌ها سوخت - بنزین (کارت سوخت هوشمند) سوخت - بنزین (سهمیه‌ بندی) خبر مهم فراجا

دیگر خبرها

  • بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند
  • تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به چه معناست؟
  • رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری
  • اندیشمندان دنیا به تغییر ساختار قدرت در جهان اتفاق‌نظر دارند
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران