Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@14:06:25 GMT

جراحی پیشانی نئاندرتال + عکس

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۳۷۵۸۶

جراحی پیشانی نئاندرتال + عکس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، پیشانی یکی از قسمت‌های اصلی صورت است که تا یک سوم از سطح کل چهره را دربر می‌گیرد. با وجود آنکه فقط یکی از اجزاء اصلی چهره، یعنی ابروها در پیشانی قرار گرفته است، اما با این حال پیشانی نقش بسیار مهمی در زیبایی کلی چهره هر فرد دارد. در واقع پیشانی سه مشخصه مهم دارد که محدوده یا اندازه کلی پیشانی در چهره هر فرد از روی همین سه مشخصه تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرز بالایی پیشانی توسط خط رویش موی سر مشخص می‌شود که موقعیت آن در بین مردان و زنان تا حد زیادی متفاوت است. حد پایینی پیشانی نیز به وسیله ابروها و استخوان‌های پیشانی که در واقع برآمدگی‌های لب استخوان جمجمه در بالای چشم‌ها هستند، مشخص می‌شود. در دو طرف پیشانی هم برآمدگی‌های شقیقه‌ای وجود دارند که لبه‌های استخوان پیشانی و محل اتصال استخوان به ماهیچه‌های تمپورال بزرگ می‌باشند.

به چه نوع پیشانی را نئاندرتال می‌گویند؟

افرادی هستند که روی پیشانی و بالای ابروهای‌شان برجستگی دارد که اصطلاحا به آن پیشانی نئاندرتال گفته می‌شود. برجستگی استخوان سینوس‌ها (رشد زیاد حفره‌های هوا در استخوان‌های سینوس) در قسمت پیشانی باعث این برجستگی می‌شود. پیشانی این افراد از نیم‌رخ، ظاهری شیب‌دار دارد. گفته می‌شود علت این برجستگی اغلب به ژنتیک فرد مربوط است و سابقه فامیلی باعث آن می‌شود اما مسائل مربوط به هورمون‌ها و استخوان‌ها هم می‌تواند سبب‌ساز آن باشد. در حقیقت هورمون‌های رشد و مردانه می‌تواند باعث رشد این استخوان و برجستگی آن شود. البته این نشانه ممکن است در اوایل کودکی خفیف باشد و با افزایش سن بیشتر خود را نشان دهد. پیشانی برجسته باعث ظاهری مردانه و خشن و به‌علاوه گود به‌نظر رسیدن چشم‌ها می‌شود، به‌همین دلیل اکثر افراد خواهان درمان آن هستند.

علت پیشانی نئاندرتال چیست؟

نئاندرتال پدیده ای فامیلی است که بر اثر برجسته شدن و نازک استخوان پیشانی در ناحیه سینوسها اتفاق می‌افتد و با جراحی برطرف خواهد شد. علت پیشانی نئاندرتال برجستگی استخوان ناحیه سینوسهای پیشانی می باشد. این نقیصه اغلب پدیده ای فامیلی است ولی گاهاً تحت شرایط خاصی استخوان پیشانی در ناحیه سینوسها همزمان با برجسته شدن؛ نازک نیز می شود. برای تشخیص ضخامت استخوان ناحیه سینوس پیشانی انجام اسکن قبل از جراحی کمک بسزایی به جراح می‌کند .

تفاوت پیشانی برجسته با نئاندرتال چیست؟

نوع دیگری از برجستگی در پیشانی وجود دارد که با پیشانی نئاندرتال متفاوت است. در پیشانی نئاندرتال فقط در قسمت بالای ابروها برجستگی وجود دارد و پیشانی در قسمت بالا فرو رفته به چشم می‌آید. اما پیشانی برجسته به‌طور کامل دچار برجستگی بیش از حد است و استخوان انحنای رو به بیرون زیادی دارد. این قضیه هم ژنتیکی است و در کودکی تشخیص داده می‌شود. احتمالا مادران در دوران کودکی با نگاه به فرزند خود متوجه این برجستگی می‌شوند. باید بگوییم این موضوع در کودکی باید مورد بررسی قرار گیرد و اگر مشکل دیگری وجود نداشته باشد جای نگرانی نیست. اگر برجستگی پیشانی مشکل زیبایی برای‌تان ایجاد کرده باشد گاهی می‌توان آن را با جراحی تصحیح کرد. برای درمان این نوع از پیشانی هم از روش‌های مشابه درمان پیشانی نئاندرتال استفاده می‌شود فقط منطقه وسیع‌تری برای آن درنظر گرفته می‌شود.

عمل جراحی پیشانی نئاندرتال چیست؟

جراحی رفع برجستگی پیشانی یک عمل جراحی است که به منظور کاهش ظاهر برجسته یا مردانه پیشانی (یا پیشانی نئاندرتال) انجام می‌شود. پیشانی یکی از چند مشخصه اصلی چهره است که بسته به شکل و اندازه آن می‌تواند ظاهر مردانه یا زنانه‌ای داشته باشد. برای مثال پیشانی‌های مردانه معمولاً یک لبه درشت و استخوانی دارند که اصطلاحاً به آن «برجستگی پیشانی» (Brow bossing) گفته می‌شود. در حالی که پیشانی‌های زنانه معمولاً صاف‌تر و هموارتر هستند و لبه‌های برآمده ندارند. در جراحی رفع برجستگی پیشانی، این برآمدگی‌ها صاف می‌شوند و شکل برجستگی پیشانی به گونه‌ای اصلاح می‌شود که ظاهر لطیف‌تر و زنانه‌تری پیدا کند .

چه عوارضی انتظار شما را می‌کشد؟

عوارضی که بعد از جراحی پیشانی برجسته و نئاندرتال ممکن است به وجود آیند، جزء مراحل درمان محسوب می‌شوند. کبودی و ورم در ناحیه پیشانی، درد، خونریزی و... بعد از مدتی ازبین خواهد رفت. البته بی‌حسی هم ممکن است در این ناحیه به وجود آید که نهایتا بعد از چند ماه ازبین خواهد رفت. در اکثر موارد، شکاف پوست و بخیه زیر خط رویش مو زده می‌شود و بعد از مدتی ازبین خواهد رفت.

جایش می ماند؟

معمولاً هر وقت که کسی به یک عمل جراحی فکر می‌کند، نکته‌ای که خیلی برایش اهمیت دارد آن است که آیا بافت جای زخم در محل جراحی باقی می‌ماند یا خیر. از آنجا که بریدگی پوست در طی جراحی رفع برجستگی پیشانی در زیر خط رویش موی سر زده می‌شود، جای زخم حاصل از آن خیلی کوچک خواهد بود و به مرور زمان محو می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۷۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد

دکتر مهدی زنگنه گفت:  پوکی استخوان یا استئوپروز به کاهش توده استخوانی، ضعیف و سست شدن بافت استخوان گفته می‌شود، که این حالت سرانجام به شکستگی استخوان منتهی خواهد شد، بطوریکه شکستگی ناشی از آن از هر سه زن بالای ۵۰ سال یک زن را درگیر می‌کند.

وی افزود: به همین منظور اداره اسکلتی، عضلانی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر برای مدیریت بیماری پوکی استخوان و لزوم اجرای مداخلات پیشگیرانه و موثر، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پایلوت اجرای برنامه کنترل بیماری استئوپروز و پیشگیری از بروز شکستگی‌های ناشی از آن، انتخاب و برنامه با هدف کاهش خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان ۵۰ سال و بالاتر از طریق شناسایی و درمان افراد در معرض خطر اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این برنامه در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه (س) زاهدان به صورت پایلوت در حال اجراست و تمامی زنان ۵۰ سال و بالاتر می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آموزشی و غربالگری پیشگیری از این بیماری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پوکی استخوان در بیشتر مواقع بدون علامت و بیماری خاموش است و عوارض آن شامل، شکستگی خودبخودی، درد شدید کمر، قوز پشت، کوتاه شدن قد بیشتر از ۵.۲ سانتی‌متر است.
زنگنه بیان کرد: سنجش سلامت استخوان که به طور معمول شامل میزان خطر شکستگی استخوان است، تعیین می‌کند که فرد تا چه حد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد، بر اساس نتایج این سنجش و سن و شرایط فرد، پزشک تعیین خواهد کرد که آیا نیاز به سنجش تراکم استخوان (BMD) دارد.

وی تاکید کرد: متداول‌ترین روش برای تعیین میزان BMD، اسکن تراکم استخوان یا سنجش میزان جذب اشعه ایکس (DXA) است، که در این اسکن سریع و کم تهاجمی، میزان تراکم استخوان در ناحیه لگن و ستون فقرات مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و نتیجه این سنجش نشان می‌دهد که فرد تا چه حد مبتلا و یا در معرض ابتلا به پوکی استخوان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بازسازی چهره زن عراقی از ۷۵۰۰۰ سال پیش / عکس
  • (تصاویر) علی دایی بر پیشانی این زن بوسه زد
  • دانشمندان چهره یک نئاندرتال ۷۵ هزار ساله را بازسازی کردند
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • با این ویتامین از پوکی استخوان در امان بمانید
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • اجرای طرح کنترل پوکی استخوان برای زنان بالای ۵۰ سال در زاهدان