Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر - رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر با اشاره به افزایش اعتبارات هزینه‌ای استانی، گفت: توجه ویژه‌ای به اشتغال فراگیر و تولید در بودجه سال آینده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا عوض‌پور عصر یکشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر با تشریح ویژگی‌های لایحه بودجه سال ۹۷ اظهار داشت: در بودجه سال ۹۷ توجه ویژه‌ای به موضوعات مختلف از جمله آب، محیط زیست، حمل و نقل دریایی و ریلی، مسکن و بافت‌های فرسوده و تقویت بنیه دفاعی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت در بودجه سال ۹۷ توجه ویژه‌ای به اشتغال فراگیر و تولید داشته است و علاوه بر این از طریق مداخلات سیاسی همانند مشوق‌های بیمه‌ای سهم کارفرما، کارورزی دانش آموختگان، مهارت آموزی در محیط واقعی و سایر سیاست‌ها زمینه‌های اشتغال را فراهم خواهد آورد.

عوض‌پور اضافه کرد: یکی از رویکردهای ایجاد اشتغال در بودجه سال ۹۷ ایجاد اشتغال از طریق فراهم آوری فرصت مشارکت عمومی و خصوصی در خصوص پروژه‌های عمرانی است.

توجه ویژه به عدالت اجتماعی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر خاطرنشان کرد: یکی دیگر از رویکردهای بودجه، توجه به عدالت اجتماعی از طریق حذف فقر و بهبود بهداشت و سلامت مردم است.

وی با اشاره به اینکه دولت در یارانه مستقیم به گروه‌های نیازمند توجه ویژه‌ای کرده است، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱.۸ میلیون نفر یارانه نقدی دریافت می کنند که با حذف دهک‌های بالای درآمدی جامعه این میزان به ۲۲.۸ میلیون نفر کاهش پیدا خواهد کرد.

عوض پور بیان کرد: دولت در سال ۹۷ سهم کمک‌های پیش‌بینی شده به اقشار آسیب پذیر را به بیش از ۲ برابر سال ۹۶ افزایش خواهد داد.

افزایش قیمت حامل‌های انرژی

وی با اشاره به افزایش قیمت حامل‌های انرژی در لایحه بودجه سال آینده افزود: همه درآمدهای حاصله از این محل صرفا صرف ایجاد اشتغال و تولید خواهد شد و دولت به هیچ وجه ریالی از این درآمدها را صرف بودجه هزینه‌ای خود نخواهد کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر گفت: در صورت اجرای مفروضات بودجه پیش‌بینی می‌شود که رشد تولید ناخالص داخلی معادل با ۵ درصد با احتساب نفت و ۵.۴ درصد بدون احتساب نفت ایجاد شود و بر همین اساس نرخ بیکاری در سال ۹۷، معادل ۱۱.۳ و درصد تورم معادل ۸.۹ خواهد بود.

وی افزود: از دیگر رویکردهای دولت لایحه بودجه سال ۹۷، استقرار بودجه‌ریزی مبنی بر عملکرد است که در همین راستا ۳۴۰ دستگاه ردیف ملی و همچنین ۱۰۰ درصد دستگاه‌های اجرایی استان ملزم به اجرای بودجه ریزی عملیاتی شده‌اند.

ساماندهی ردیف‌های متفرقه

عوض‌پور اضافه کرد: از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد بودجه سال ۹۷، ساماندهی ردیف‌های متفرقه است که طی آن ردیف‌های متفرقه از ۳۳۷ به ۱۳۸ ردیف کاهش یافته است و سهم اینگونه اعتبارات از ۵۲ درصد در سال ۹۶ به ۱۱.۸ درصد در سال ۹۷ کاهش یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر بیان کرد: در راستای رویکرد تمرکز زدایی دولت، سهم اعتبارات هزینه‌ای استانی از ۴.۳ درصد در سال ۹۶ به ۲۴.۳ در بودجه سال آینده افزایش یافته است.

وی افزود: در همین راستا اعتبارات هزینه‌ای آموزش و پرورش، بنیاد شهید و سازمان مدیریت و برنامه ریزی به استان‌ها واگذار شده است.

عوض‌پور ادامه داد: در بخش اعتبارات سرمایه‌ای نیز سهم اعتبارات استانی بیش از ۳۰ درصد برآورد می‌شود و علاوه بر آن، اعتبار ۶۸۶ طرح ملی تملک دارایی سرمایه‌ای به استان‌ها واگذار شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۰۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان

 شهرام مبارکی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲ درصد افزایش یافته است و بیشترین تردد بین استانی در ایام نوروز مربوط به روز نهم فروردین می باشد.

وی افزود: محورهای ایرانشهر به بمپور و بالعکس، نیکشهر به چابهار و بالعکس و راسک به چابهار به ترتیب پرتردد ترین محورهای جنوب استان در این مدت بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان با اشاره به اینکه بیشترین مقصد خودروهای جنوب سیستان و بلوچستان به استان‌های خراسان جنوبی، کرمان و خراسان رضوی بود، ادامه داد: ۲۹ درصد خودروهای ورودی به جنوب استان به طور میانگین یک تا سه روز در جنوب استان ماندگاری داشته اند.

مبارکی با اشاره به افزایش ۷۹ درصدی تماس‌ها با سامانه‌ ۱۴۱ نسبت به مدت مشابه پارسال اضافه کرد: یکی از وظایف مهم مرکز مدیریت راه ها پاسخگویی سامانه ۱۴۱ است و با توجه به این مهم میزان پاسخگویی در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۷ درصد افزایش داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان نمونه کشوری و استانی در یاسوج+تصاویر
  • ۷۵ میلیون تردد بین استانی در فروردین ثبت شد؛ رشد ۱۳ درصدی ترددها
  • ابلاغ مصوبه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۵ درصدی تردد خودرو بین استانی در بوشهر
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود