Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دانشمند آمریکایی در جریان تحقیقات خود، به این نتیجه رسیده که آمار قربانیان آمریکایی آزمایش‌های اتمی این کشور، حداقل 7 برابر آمار اعلام‌شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک محقق آمریکایی در تلاش برای یافتن عددی دقیق‌تر از قربانیان آزمایش‌های هسته‌ای آمریکا در داخل خاک این کشور که در دوره رقابت‌های اتمی جنگ سرد با اتحاد جماهیر شوروی به امری معمول تبدیل شده بود، به آمار جدید و البته هولناکی از تأثیر این آزمایش‌ها بر مردم آمریکا دست یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته پایگاه «کوارتز»، «کیث مِیِرز» استاد دانشگاه آریزونا در نتیجه تحقیقات خود گفته که رقم گزارش شده از تعداد آمریکایی‌هایی که بر اثر قرار گرفتن در معرض تشعشات رادیواکتیو جان خود را از دست داده‌اند، خیلی بیشتر از برآوردهای قبلی بوده و آمار صحیح قربانیان، چیزی بین 340 هزار تا 690 هزار شهروند آمریکایی است.

بین سال‌های 1951 تا 1963، دولت وقت آمریکا چندین آزمایش اتمی در صحرای نوادا انجام داد.

در گزارش مِیِرز به بی‌مبالاتی و شاید بی‌ارزش دانستن جان مردم از سوی دانشمندان آمریکایی اشاره شده و آمده است: «محققین یا به خاطر بی‌اطلاعی از خطر موجود و یا خیلی ساده به خاطر بی‌توجهی به این خطر، هزاران کارگر را در معرض تشعشعات سرطان‌زای اتمی قرار دادند.»

مِیِرز به یک مورد عجیب از تلاش دانشمندان دهه 60 و 70 میلادی برای ثابت کردن بی‌خطر بودن انفجارهای هسته‌ای اشاره کرده و نوشته: «حتی در یک مورد، چند نفر داوطلب شدند که در زیر تشعشات یک بمب اتمی که در آسمان منفجر شده بود، بایستند تا محققان به جامعه آمریکا ثابت کنند که این تسلیحات چقدر ایمن است.»

استاد دانشگاه آریزونا اما معتقد است که تشعشعات فقط به سایت انفجار محدود نشد و در اتمسفر پخش شد. 

مِیرز از مجبور شدن دانشمندان آن روزها به اعتراف می‌گوید و نوشته: «نرخ ابتلا به سرطان در جوامع محلی اطراف به ناگاه بالا رفت و آن روز بود که دولتمردان آمریکا دیگر نمی‌توانستند عواقب استفاده از این سلاح را رد کنند.»

کنگره آمریکا مبلغ دو میلیارد دلار برای پرداخت خسارت به افراد ساکن در این جوامع محلی و کارگران معادن اورانیوم تخصیص داد، ولی با توجه به این که تحقیقات بر روی حوزه اثرگذاری تشعشعات به جوامع دارای بالاترین سطح آسیب‌دیدگی محدود شده بود، نهایتاً آمار مرگ 49 هزار نفر بر اثر ابتلا به سرطان، در رسانه‌ها منتشر شد.

در احصای این آمار، به گسترده‌تر بودن محدوده جغرافیایی و زمانی تأثیر انفجارهای اتمی توجهی نشد.

مِیِرز اما برای به دست آوردن تصویری شفاف‌تر از خسارات جانی ناشی از انفجارهای هسته‌ای، به مطالعه بر روی شیر گاوهایی رفت که در منطقه آلوده به تشعشعات رادیواکتیو، چریده بودند؛ این آلودگی از طریق همان عناصر رادیواکتیوی که در اتمسفر پخش شده بود، بر روی چراگاه‌ها نشسته بود.

در دهه انفجارهای اتمی، محصول شیر گاوداری‌های اطراف، فقط در همان جوامع محلی اطراف مصرف می‌شد و به همین خاطر، مِیِرز توانست به آسانی، رد رادیواکتیو را در مناطق پخش محصولات لبنی، دنبال کند.

موسسه ملی سرطان آمریکا، آماری مفصل از وجود ایزوتوپ رادیواکتیو «لوداین 131» در شیر و مناطق در معرض تشعشات اتمی در دوره‌های زمانی و مناطق مختلف آمریکا را دارد که این محقق دانشگاه آریزونا با گذاشتن آن آمار در کنار آمار مرگ و میر جوامع محلی مختلف، به نتیجه مهمی دست پیدا کرد.

نتیجه تحقیقات مِیِرز نشان داد که مصرف شیر گاوهایی که چراگاهشان در معرض تشعشعات اتمی بوده، به افزایش ممتد آمار مرگ و میر منجر می‌شود. با داشتن این فرض جدید، مشخص شد که آمار آمریکایی‌هایی که در مناطق غربی و شمال شرقی آمریکا در اثر قرار گرفتن در معرض تشعشعات اتمی و مصرف شیر آلوده به مواد رادیواکتیو جان خود را از دست داده‌اند، 7 تا 14 برابر بیش از آماری است که پیش از این از قربانیان منتشر شده بوده است.

مِیرز در گزارش خود نوشته: «احتمال می‌دهم که اجرای معاهده منع جزئی آزمایش اتمی در آمریکا، جان 11.7 تا 24 میلیون آمریکایی را نجات داده است.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۰۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند

دولت چین معافیت‌های تعرفه‌ای برای واردات برخی محصولات آمریکایی را تا پایان نوامبر سال جاری تمدید می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دارایی چین در بیانیه‌ای اعلام کرد پکن معافیت های تعرفه‌ای برای واردات برخی محصولات آمریکایی را تا 30 نوامبر سال جاری تمدید می کند.

این وزارت خانه افزود: معافیت های بیشتر که از روز چهارشنبه اول ماه مه اجرایی می شود، در ادامه معافیت های اخیر است که روز سه شنبه منقضی می شود.

در همین حال سه روز پیش وزیر خارجه چین در دیدار با آنتونی بلینکن همتای آمریکایی خود تاکید کرد که منطقه آسیا و اقیانوسیه نباید به میدان جنگ برای قدرت های بزرگ تبدیل شود و گفت که واشنگتن اقدامات بی پایانی برای ضربه زدن به اقتصاد و فناوری چین انجام داده است.

وانگ یی به بلینکن گفت که واشنگتن نباید از تایوان به عنوان ابزاری برای کنترل چین و توقف تسلیحاتی آن استفاده کند.

همچنین سخنگوی وزارت خارجه چین از آمریکا خواست در امور داخلی چین دخالت نکند.

در همین حال چند روز پیش یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا بدون ذکر جزئیات بیشتر اظهار کرد واشنگتن برای برداشتن گام هایی علیه شرکت های چینی که به اعتقاد آنها امنیت آمریکا و اروپا را تهدید می کنند، آماده است.

همچنین در دولت آمریکا بحث های مقدماتی درمورد تحریم بانک‌های چینی به دلیل حمایت این کشور از روسیه در جنگ علیه اوکراین، صورت گرفته اما مقامات به رویترز گفتند که دولت هنوز برای انجام این کار طرحی ندارد.

این در حالی است که واشنگتن تاکنون برخی تحریم‌های بانک‌های اصلی چین را به دلیل تاثیراتی که ممکن است بر اقتصاد جهانی و روابط بین دو کشور داشته باشد، متوقف کرده است.

همچنین یک مقام وزارت امور خارجه چین در گفت‌وگو با خبرگزاری شینهوا اظهار کرد از زمان دیدار بایدن با شی جین پینگ در نوامبر سال گذشته در سان فرانسیسکو، ارتباطات بین دو کشور نشان دهنده روند توقف کاهش ارتباطات و تثبیت آن است.

براساس این گزارش، سفر بلینکن به پکن در حالی صورت گرفت که کنگره و سنای آمریکا در هفته جاری لایحه کمک 8 میلیارد دلاری به تایوان را تصویب کرد. هدف از اختصاص این بودجه به تایوان، کمک به این کشور در مقابله با اقدامات چین در منطقه است.

در همین حال چندی قبل وانگ یی وزیر امور خارجه چین در گفتگو با آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، اظهار کرد واشنگتن باید تحریم های اعمال شده بر کارخانه ها و افراد چینی را بردارد.

آقای یی در این گفتگو اظهار داشته واشنگتن باید این تحریم ها را بردارد و به حقوق توسعه مشروع چین، آسیب نرساند.

براساس این گزارش، واشنگتن تحریم هایی را بر شرکت های مختلف چینی اعمال کرده، شرکت هایی که واشنگتن آنها را به همکاری با صنایع نظامی چین به رغم انکار این شرکت ها متهم کرده است. تحریم های آمریکا همچنین بر افراد و نهادهای چینی وضع شده که متهم به نقض حقوق بشر در منطقه شین جیانگ هستند.

در ماه های اخیر روابط بین آمریکا و چین شاهد علایمی از بهبودی است در حالی که هر دو طرف گام هایی را برای ایجاد دوباره کانال های ارتباطی پس از تنش های فزاینده فی مابین طی دهه های اخیر، برداشته‌اند.

چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را نداردچین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • ببینید | مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اوهایو
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو
  • آمریکای شعله‌ور!
  • گردباد در نبراسکای آمریکا منازل مسکونی را ویران کرد
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست