Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلويزيوني بي بي سي عربي،مصطفي البرغوثي دبير کل ابتکار ملي فلسطيني گفت: سياست هاي آمريکا درباره فلسطين باعث منزوي شدن واشنگتن شده است.

دبير کل ابتکار ملي فلسطيني درباره ادامه اعتراضات فلسطينيان به سياست هاي آمريکا در سايه برگزاري جشن هاي ميلاد مسيح (ع) در اراضي فلسطيني گفت:آمريکايي ها و اسرائيلي ها فکر مي کنند انتفاضه ملت فلسطين عليه تصميم ترامپ در سه يا چهار روز آرام خواهد شد ولي اين محاسبه آمريکايي ها و اسرائيلي ها شکست خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي افزود: ما در چهارمين هفته اعتراضات فلسطينيان حضور داريم و انتقاضه مقاومت مردمي تشديد شده است. جمعه گذشته روز بزرگي بوده است به طوري که صدها هزار فلسطيني در همه نقاط فلسطين به ويژه قدس، رام الله، نابلس،بيت لحم و الخليل در تظاهرات گسترده شرکت کردند.

البرغوثي گفت: همچنين فلسطينيان بر شرکت در جشن هاي ميلاد مسيح(ع) اصرار دارند چرا که حضور در اين جشن ها را از اشکال مقاومت و پايداري مي دانند. شعار اصلي تجمع کنندگان در بيت لحم در حمايت از قدس بوده است و اين شهر پايتخت ابدي کشور مستقل فلسطين خواهد بود. من فکر مي کنم اعتماد به نفس فلسطينيان پس از شکست ترامپ در مجمع عمومي سازمان ملل تقويت شده و امروز رئيس جمهور آمريکا در برابر متحدان خود در شوراي امنيت و مجمع عمومي سازمان ملل منزوي شده است. فلسطينيان بر اين مسئله تاکيد دارند که بايد به اين نبرد ادامه داد تا اهداف ملت فلسطين محقق و اسرائيل منزوي شود.
وي در پاسخ به اين پرسش که ارزيابي شما از شکل اعترضات فلسطينيان به تصميم ترامپ چيست، افزود: امروز در فلسطين انتفاضه مقاومت مردمي واقعي وجود دارد. بر اساس اين انتفاضه بوده است که نتانياهو شکست خورد و مجبور شد همه تصميمات خود را عليه مسجدالاقصي لغو کند. من فکر مي کنم امروز مقاومت مردمي به الگوي زندگي مردم تبديل شده است. اشکال مختلفي از انتفاضه مقاومت مردمي در اراضي فلسطيني وجود دارد و ما اين وضع را در همه نقاط فلسطيني به ويژه نوار غزه شاهد هستيم. در سه هفته گذشته چهار هزار فلسطيني زخمي و سيزده نفر شهيد شده اند و مقاومت مردمي نيز تشديد شده است. امروز فلسطينيان حضور خود را در جشن هاي ميلاد مسيح(ع) در بيت لحم با وجود مانع تراشي هاي اسرائيل به عنوان شکلي از مقاومت مردمي مي دانند. همه ملت هاي جهان موضع خوبي در حمايت از فلسطينيان داشته اند. تظاهرات ميليوني در حمايت از فلسطين در کشورهاي عربي به ويژه اردن، مصر و اندونزي برگزار شده است. ما مي خواهيم مواضع دولت هاي عربي و اسلامي در سطح ملت ها باشد. ما از همه اين کشورها مي خواهيم روابط خود را با اسرائيل قطع و سفراي اين رژيم را اخراج و تحريم هايي عليه آن اعمال کنند. تحريم ها در کنار مقاومت مردمي فلسطين از تاثير زيادي برخوردار است همان طور که از اين ابزارها عليه رژيم تبعيض نژادي در آفريقا جنوبي استفاده شد.
وي در پايان گفت: بايد فلسطين در همه سازمان هاي بين المللي عضو شود. اين احساس عمومي در بيت لحم وجود دارد که حضرت مسيح(ع) اولين فردي بود که در اين سرزمين شکنجه شد ولي در نهايت عليه شکنجه گران خود پيروز شد. امروز فلسطينيان احساس مي کنند عليه شکنجه گران اسرائيلي خود پيروز خواهند شد. هيچ استعمارگري در جهان ابدي نبوده است. ادامه مقاومت مردمي فلسطين، تحريم گسترده اسرائيل و حمايت قاطع بين المللي از مسئله فلسطين بيانگر پيش بيني نلسون ماندلاست که گفته بود آزادي ما در آفريقاي جنوبي تنها با آزادي فلسطين کامل خواهد شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۱۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار ادعای کاخ سفید : مدرکی مبنی بر نسل کشی اسرائیل در غزه وجود ندارد

«جان کربی» هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید برغم کشتار بیش از ۳۴ هزار فلسطینی به رغم اعتراف به کشتار زیاد و مرگ فلسطینیان بر اثر گرسنگی همچون دیگر مقامات آمریکایی همچنان به تبرئه رژیم اسرائیل پرداخت و با تکرار ادعاهای واشنگتن مدعی شد: مدرکی مبنی بر نسل کشی اسرائیل در غزه وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، جان کربی از سخنگویان و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا روز جمعه به وقت محلی مدعی شد: ما همچنان به اسراییل فشار می آوریم تا برای کاهش درد و رنج مردم فلسطین و رسیدن به آتش بس تلاش بیشتری انجام دهد.

این سخنگوی ارشد کاخ سفید تصریح کرد: «هیچ مدرکی مبنی بر نسل کشی ارتش اسرائیل در غزه وجود ندارد، اما تعداد قربانیان بسیار زیاد است و مردم در نتیجه گرسنگی درحال مرگ هستند.»

کربی همچنین گفت: رد پیشنهاد از سوی حماس به این معنا نیست که ما از تلاش‌های خود برای آزادی گروگان‌ها دست می‌کشیم. بایدن در گفتگو با نتانیاهو در مورد نیاز به ارسال کمک به غزه بسیار سخت‌گیر بود، در غیر این صورت تغییر سیاست خود را بررسی خواهیم کرد.

دفاع آمریکا از اسرائیل در حالی است که شبکه الجزیره قطر هفته گذشته گزارش داد مقامات فلسطینی یک گور دسته‌جمعی با ۱۸۰ جسد را داخل بیمارستان ناصر در خان یونس کشف کرده‌اند. شبکه سی‌ان‌ان آمریکا نیز به نقل از کارکنان دفاع مدنی غزه گزارش داد که بیش از ۳۰۰ جسد در این محل کشف شده است.

 دیده بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه نیز  در گزارشی اعلام کرد که بیش از ۱۴۰ گور دسته جمعی ایجاد شده توسط نظامیان اسرائیلی در نوار غزه شناسایی شده است.

به گزارش رسانه‌های فلسطینی، این نهاد حقوق بشری در این گزارش، افزود: نظامیان اسرائیلی، فلسطینی‌هایی را که به صورت میدانی اعدام کرده‌اند را در این گورها دفن کرده‌اند.

 رسانه‌های فلسطینی پیش تر اعلام کردند که با خروج شماری دیگر از اجساد شهدای فلسطینی از گورهای دسته جمعی در محوطه بیمارستان «ناصر» خان یونس، شمار اجساد خارج شده به ۳۱۰ جسد رسیده است.

این رسانه‌ها به نقل از مسئولان فلسطینی اعلام کردند که پیش بینی می‌شود صدها جنازه دیگر از افراد مفقود، در این گورها باشد.

پیش تر جمعیت هلال احمر فلسطین نیز اعلام کرده بود که در پی عقب‌نشینی ارتش اسرائیل، تعداد پیکرهای یافت شده در گور دسته‌جمعی که شنبه گذشته در مجتمع پزشکی ناصر در شهر خان‌ یونس در جنوب نوار غزه کشف شد، به ۲۸۳ نفر افزایش یافت.

براساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین، از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون ۳۴ هزار و ۱۸۳ فلسطینی در غزه شهید و ۷۷ هزار و ۱۴۳ نفر دیگر مجروح شده اند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام  ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

 عملیات طوفان الاقصی که پس از سالها جنایات رژیم اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین صورت گرفت، منجر به کشته شدن ۱۱۳۹ اسرائیلی شد. این جنگ تاکنون منجر به شهادت بیش از ۳۳۰۰۰ فلسطینی شده و تقریباً تمام جمعیت ۲.۳ میلیونی غزه را آواره کرده است؛ رویدادهایی که منجر به طرح موضوع نسل کشی فلسطینی ها شده است اما اسرائیل آن را رد می کند.

 پس از نزدیک به ۶ ماه از جنگ اسرائیل در غزه، اعضای شورای امنیت سازمان ملل ۶ فروردین ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۵ مارس ۲۰۲۴ با ۱۴ رای مثبت این شورا و نیز رای ممتنع آمریکا و عدم وتوی این کشور، با قطعنامه‌ ۲۷۲۸ را برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه موافقت کردند تا در ۱۵ روز باقیمانده در ماه مبارک رمضان ( از زمان تصویب قطعنامه)  آتش بس میان اسرائیل و حماس برقرار شود اما این قطعنامه با حمایت آمریکا اجرا نشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آوارگان فلسطینی اینگونه از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا تشکر کردند | ببینید
  • شهادت ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه
  • موضع‌گیری جدید «بایدن» درباره اسیران صهیونیست
  • بیانیه حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین
  • بیانیه مشترک حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین
  • پرچم فلسطین بر گردن اولین رئیس جمهور آمریکا! | عکس
  • خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن
  • عکس/چفیه فلسطینی بر گردن جرج واشنگتن!
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • تکرار ادعای کاخ سفید : مدرکی مبنی بر نسل کشی اسرائیل در غزه وجود ندارد