Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- عضو شورای اسلامی شهر بجنورد با اشاره به فرآیند قانونی تشکیل شهرداری منطقه مهر بجنورد، گفت: انحلال این شهرداری از سوی شهردار ابهام دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محسن موسوی شامگاه یک‌شنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر بجنورد که با حضور شهردار این شهر برگزار شد اظهار کرد: به سبب سال‌ها خدمت در شهرداری مهر، شناخت مشکلات و آسیب‌های این منطقه و ضرورت ارائه خدمات به حاشیه‌نشین‌ها، رویکردی مدافعانه در رابطه با شهرداری منطقه مهر دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی تصریح کرد: حاشیه‌نشینی در شهر بجنورد بسیار متفاوت از سایر شهرهای کشور بوده چراکه بجنورد دومین شهر فراگیر حاشیه‌نشین با دارا بودن بیش از دو برابر میانگین کشوری حاشیه‌نشین است.

وی افزود: بر اساس مصوبه سال ۱۳۸۲ هیئت‌وزیران، سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی تهیه و اجرای آن در شهرهایی که با حاشیه‌نشینی مواجه هستند تأکید شد.

وی عنوان کرد: بر این اساس تشکیل شهرداری منطقه مهر بجنورد در ستاد توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی استان تصویب شد.

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بجنورد تأکید کرد: تشکیل شهرداری منطقه مهر، صرفاً اتفاق و تصمیم شهردار وقت نبود، بلکه محصول طی شدن فرآیندی قانونی در وزارت کشور بود.

موسوی با اشاره به اینکه در سایر شهرهای ایران نیز شهرداری‌هایی ویژه بافت خاص شهری وجود دارد، اظهار کرد: بر اساس فرآیند قانونی تشکیل شهرداری منطقه مهر، انحلال آن از سوی شهردار کنونی ابهام دارد.

وی تصریح کرد: اگر بنا بر کوچک‌سازی شهرداری است، معاونت حمل‌ونقل و ترافیک که بر اساس قانون برای شهرهای بیش از یک‌میلیون نفر جمعیت تعریف‌شده است باید از چارت شهرداری بجنورد حذف شود، بنابراین بهتر بود در این تصمیم‌گیری همفکری و مشورت با شورای شهر انجام می‌گرفت.

کارخانه کمپوست بجنورد تعیین تکلیف شود

رئیس کمیسیون خدمات و محیط‌زیست شهری نیز در این جلسه ضمن اظهار گلایه از سوء مدیریت در خصوص بهره‌برداری از کارخانه کمپوست بجنورد، گفت: پروژه‌ای که هزینه‌ای میلیاردی برای آن انجام شد که با تعطیلی آن شاهد حیف‌ومیل بیت‌المال هستیم.

جمشید گریوانی بابیان اینکه در جانمایی محل جدید این کارخانه نیز متأسفانه دوباره مشکلات قبلی تکرار شده است، افزود: این مسئله باید آسیب‌شناسی و حل شود و در این رابطه استانداری و معاونت عمرانی آن باید پاسخگو باشند.

وی با تأکید بر تعیین تکلیف جانمایی کارخانه کمپوست بجنورد، عنوان کرد: باید از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در این رابطه بهره‌گیری مناسب شود.

وی همچنین اشاره‌ای نیز به بلاتکلیفی ترمینال بجنورد داشت و تصریح کرد: بر اساس توافقنامه با استانداری باید این ترمینال ساخته شود اما محل آن به لحاظ زیست‌محیطی و فنی جای مناسبی نیست.

این عضو شورای شهر افزود: باوجوداینکه یک میلیارد تومان برای ترمینال جدید هزینه شده و فونداسیون آن انجام‌شده است، اما تا به امروز هیچ اقدامی به جهت تسریع در بهره‌برداری آن انجام نگرفته است.

 گریوانی بابیان اینکه مسئله ترمینال بجنورد یکی از ضروریات برنامه‌ریزی شورای شهر دوره پنجم است، گفت: همچنین پروژه زیباسازی، جنگل‌کاری و توسعه دو تفرجگاه ملی بابا امان و بش قارداش نیز باید در اولویت برنامه‌های شهرداری باشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۴۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریچموند به هایوارد پیوست/ تشدید دایره تحریم اسرائیل در آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، شورای شهر ریچموند ایالت کالیفرنیای آمریکا پایان دادن به سرمایه گذاری در شرکت‌های فعال در اراضی اشغالی را تصویب کرد تا دومین شهر آمریکا پس از هایوارد در این زمینه باشد.

سهیله بانا عضو شورای شهر ریچموند که در روند این تصمیم‌گیری قرار داشته گفت: تنها یک کار است که می‌توانیم انجام دهیم و آن پایان دادن به سرمایه‌گذاری‌ها است. به لطف جنبش دانشجویی یکبار دیگر توجهات به این مساله جلب شده است، این زمان مناسبی است.

وی افزود ریچموند مجموعاً ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری دارد اما حدود ۷ درصد از آن در سبدهایی قرار دارد که شامل شرکت‌های اسرائیلی می‌شوند که به آنها پایان داده خواهد شد.

بانا تاکید کرد از جمله نمونه‌های روشن آن پیمانکاران عرصه دفاعی و سازندگان تسلیحات مانند شرکت‌ لاکهید مارتین است اما شرکت‌هایی مانند مایکروسافت و Airbnb نیز در این لیست وجود دارند.

شیفا میشک از کارمندان ارشد دفتر شهرداری ریچموند گفت: شهرک‌های اراضی فلسطینی غیر قانونی است و حداقل بر اساس قوانین بین المللی مجوزی ندارند. اما با این حال شرکت Airbnb بسیاری از املاک موجود در اراضی اشغالی را به طور غیر قانونی اجاره می‌دهد.

دکتر دوف باوم فعال صلح اسرائیلی در جلسه شورای شهر ریچموند طی سخنانی این اقدام را تاریخی توصیف کرده و بحث‌های موجود در خصوص اینکه مالیات‌های آمریکایی در کجا و چگونه هزینه می‌شوند را توسعه می‌دهد.

باوم که خود یک یهودی است گفت: نسل کشی در نوار غزه افراد آگاه در آمریکا را به این فکر انداخته است که باید منابع مالی را از نژاد پرستی اسرائیلی، اشغالگری و نسل کشی دور کرد.

کد خبر 6095504 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • ریچموند به هایوارد پیوست/ تشدید دایره تحریم اسرائیل در آمریکا
  • عضو شورای شهر بجنورد ازبلاتکلیفی کارخانه کمپوست انتقاد کرد
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • رئیس شورای اسلامی شهر سمنان : اداره کل زندان‌ها از حساب شهرداری ۹۰۰ میلیون برداشت با آنکه به شهرداری بدهکار است