Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا میرزایی روز دوشنبه در سومین نشست خبری خود با اصحاب رسانه استان در سال 96 اظهار کرد: این باندها محموله های بزرگی حمل می کردند که با هوشیاری نیروهای انتظامی و مرزبانی شناسایی و محموله ها کشف و ضبط شد.
وی به قاچاق محصولات دخانی در 9 ماه گذشته از سال جاری نیز اشاره کرد و افزود: 66 میلیون و 91 هزار و 920 نخ سیگار قاچاق در این مدت کشف و ضبط شد که نسبت به سال گذشته پنج درصد افزایش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میرزایی تاکید کرد: از این مقدار، 36 میلیون نخ سیگار با مجوز قضایی معدوم شد و مابقی نیز در صورت نداشتن قابلیت برای صادرات، امحا خواهد شد.
وی از کشف پنج میلیون و 170 هزار 461 قلم کالای آرایشی، بهداشتی قاچاق در کردستان طی سال جاری و افزایش 304 درصدی آن نسبت به سال گذشته نیز خبر داد و گفت: در این مدت، سه میلیون و 590 هزار و سه قلم داروی قاچاق نیز کشف و ضبط شد که 56 درصد بیشتر از کشفیات مدت مشابه سال گذشته است.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کردستان آمار کشفیات تلفن همراه قاچاق در سال 96 در این استان را 30 هزار و 937 دستگاه اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال 95، سه درصد کاهش نشان می دهد.
میرزایی اضافه کرد: کشفیات قاچاق سوخت در این مدت، 314 هزار و 386 لیتر بود که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 34 درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه امسال 50 هزار و 976 دستگاه تجهیزات دریافت ماهواره نیز کشف شده است، یادآور شد: این میزان نسبت به سال 95، یک درصد افزایش دارد.
میرزایی میزان کشفیات البسه قاچاق در سال جاری را 400 هزار و 867 ثوب اعلام کرد و گفت: این آمار 26 درصد از کشفیات سال گذشته کمتر است.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان یادآور شد: 115 هزار و 55 دستگاه لوازم صوتی تصویری قاچاق در 9 ماهه گذشته در استان کشف و ضبط شد که بیان کننده افزایش 64 درصدی نسبت به مدت مشابه در سال 95 است.
به گفته میرزایی، کشفیات لوازم خانگی 2 هزار و 193 دستگاه بود که در مقایسه با سال گذشته هشت درصد کمتر شده است.
وی کشفیات احشام و پارچه قاچاق در کردستان را در سال 96 به ترتیب سه هزار و 759 راس و 42 هزار و 85 متر اعلام کرد و گفت: کشفیات احشام 10 درصد و کشفیات پارچه 66 درصد کاهش داشته است.
میرزایی تعداد باندهای متلاشی شده قاچاق استان در سال جاری را 46 فقره اعلام کرد و یادآور شد: این میزان کشفیات نسبت به سال گذشته، 2 درصد افزایش دارد.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کردستان از کشف 37 کیلوگرم طلا و جواهر قاچاق در کردستان در 9 ماهه گذشته نیز خبر داد و اضافه کرد: ارزش ریالی این میزان قاچاق، 55 میلیارد ریال بوده است.
** طرح تجمیع بازارچه های مرزی در دست بررسی است
میرزایی با بیان اینکه واردات کالا در معابر کولبری به صورت سازمان یافته انجام نمی شود، افزود: طبق مصوبه دولت، قرار است که معابر کولبری حذف، بازارچه های مرزی تجمیع و کار واردات فقط در 2 بازارچه باشماق و سیرانبند انجام شود.
وی اجرای این طرح را سودمند دانست و گفت: در واقع کولبری حذف و به جای آن کولبران به وارد کننده خرد کالا تبدیل می شوند و واردات کالا را به صورت ضابطه مند انجام می دهند.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان تاکید کرد: وارد کنندگان کالا می توانند کالاهای وارداتی را به هر منطقه ای در کشور انتقال و به فروش برسانند.
میرزایی با اشاره به اینکه در کل کشور سالانه 9 هزار میلیارد ریال مجوز واردات کالا وجود دارد، ادامه داد: سهم کردستان از این مقدار، 18 درصد و حدود یک هزار و 750 میلیارد ریال است.
وی یادآور شد: در چند روز آینده جلسه ای با حضور استاندار برای تصمیم گیری در ارتباط با فعالیت های کولبری و بازارچه های مرزی خواهیم داشت.
به گزارش ایرنا، کردستان از استان های مرزی کشور بوده که 227 کیلومتر مرز مشترک با شمال عراق، سه بازارچه، یک مرز رسمی و پنج معبر کولبری فعال با مجوز ورود 75 قلم کالا دارد.
خبرنگار: وریا کرمی *8 انتشار: مجید سلیمانی
7355/9102

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۹۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسم غلط تیراندازی در عروسی عنبرآبادی‌ها دو قربانی برجای گذاشت 

ایسنا/کرمان فرماندار عنبرآباد از کشته شدن دو نفر در اثر تیراندازی در جشن عروسی خبر داد و گفت: متاسفانه در اثر تیراندازی شامگاه هفتم اردیبهشت ماه در جشن عروسی، دو نفر کشته شدند. 

یزدان افشاری‌پور در گفت و گو با ایسنا با ابراز تاسف از بکارگیری سلاح گرم در مراسم شادی به عنوان یک سنت غلط که به دفعات شاهد تبعات مرگبار بودیم، اظهار کرد: شامگاه جمعه هفتم اردیبهشت ماه در یک جشن عروسی، یکی از میهمانان اقدام به تیراندازی کرده که براثر این اقدام، خواهر و خاله داماد در دم جان باختند. 

وی استفاده از مشروبات الکی را نیز در عدم کنترل احساسات فردی از دیگر علل تیراندازی‌های مرگبار به عنوان یک فرهنگ غلط نام برد و افزود: متاسفانه حادثه اخیر به دست فردی رقم خورده که در اثر استفاده از مشروبات الکلی و با سلاح جنگی اقدام به تیراندازی نموده و دو خانم ۲۴ و ۳۰ ساله قربانی این جهالت و هنجارشکنی شدند. 

در حالی فرماندار عنبرآباد از هشدار نسبت به خطرات جانی ناشی از تیراندازی ها در جشن‌ها سخن به میان آورد که متاسفانه علی رغم تذکر به صاحبان مراسم شادی و عروسی، شاهد اتفاقات ناگوار بودیم. 

اگر چه رئیس شورای تامین شهرستان عنبرآباد از اهتمام ویژه در برخورد با عاملان هر گونه هنجارشکنی در سطح منطقه و جشن‌ها خبر می‌دهد که پیش از این دستگاه‌های قضایی و امنیتی طی نشست‌های خبری از جمع آوری تعداد قابل توجهی سلاح غیرمجاز خبر داده‌اند. 

افشاری پور برخورد جدی با تهیه، توزیع و مصرف کنندگان مشروبات الکلی و سلاح‌های غیرمجاز را از برنامه‌های ویژه عنوان کرد که در سطح جنوب کرمان به صورت جدی در دستور کار قرار دارد. 

فرماندار عنبرآباد از متولیان امر فرهنگ و هنر خواست در این راستا ورود کنند و با این شیوه تبعات مرگبار استفاده از سلاح در جشن‌ها و مصرف مشروبات الکلی را به تصویر بکشند که در کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر خوهد بود. 

اینکه فرماندار عنبرآباد دست استمداد به سوی جامعه فرهنگ و هنر دراز کرده، جای خرسندی است اما از طرفی تاکنون هیچ گونه اقدام عملی از طرف شورای فرهنگ عمومی و دست اندرکاران فرهنگ و هنر نسبت به بازار گرم هنجارشکنی‌های ناشی از بکارگیری سلاح‌های غیرمجاز دیده نشده است. 

به گزارش ایسنا، در حالی این روزهای شاهد ضریب نفوذ محتواهای شبکه‌های اجتماعی در بدنه جامعه هستیم که حتی از این ابزار ارزان قیمت و قابل دسترس هم آنگونه که انتظار می‌رود در راستای روشنگری نسبت به تبعات دو فرهنگ غلط و کشنده بنام حمل سلاح و مصرف مشروبات الکلی استفاده نشده و هر روز به نوعی شاهد تلفات جانی هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در سنندج
  • شناسایی و انهدام باند قاچاق خودرو‌ در مازندران
  • تیراندازی در عروسی جان دو نفر را در عنبرآباد گرفت
  • تیراندازی در عروسی؛ تکرار یک رسم غلط ٢ قربانی گرفت
  • تیراندازی در عروسی/ تکرار یک رسم غلط ٢ نفر قربانی گرفت
  • تیراندازی در عروسی دو نفر را به کام مرگ فرستاد
  • رسم غلط تیراندازی در عروسی عنبرآبادی‌ها دو قربانی برجای گذاشت 
  • دو زن قربانی تیراندازی در مراسم عروسی
  • تیراندازی در عروسی ۲ قربانی گرفت