Web Analytics Made Easy - Statcounter

ذوق زدگی وصف ناشدنی این دسته از افراد با فرارسیدن جشن هایی همچون کریسمس،هالووین و یا ولنتاین چه سنخیتی با فرهنگ ایرانی دارد؟!آیا در این شرایط به کوروش کبیر خیانت نورزیده اند؟آیا عشاقان فرهنگ غربی می توانند پاسخی منطقی در این خصوص ارائه دهند؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پیک دانشجو هر ساله با نزدیک شدن زادروز حضرت مسیح جشنی به منظور گرامیداشت این ایام در بین مسیحیان رنگ و بوی تازه ای می یابد چرا که کریسمس هم همچون نوروز برای ایرانیان نوید بخش زندگانی صیقل یافته و بیانگر عطر و بوی شادی و نشاط می باشد،در ایران هم به واسطه حضور بیش از صد هزار مسیحی که اغلب آنان از هم وطنان ارمنی هستند نشانه ها و سمبل های کریسمس را در اکثر مراکز خرید و خیابان ها به وضوح می توان دید برای مثال:شکلات های رنگی،درخت کریسمس،جعبه های رنگارنگ هدیه،بابا نوئل با لباس زمستانی و … یادآور این عید باشکوه برای مسیحیان عزیز است که با وجود ممنوعیت برگزاری این جشن در بسیاری از کشور ها از قبیل عربستان و چین ولی هرساله در ایران به طور پر رنگی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در سال های اخیر به طور غیر معمولی این جشن در ایران گرفته می شود به طوریکه ذوق زدگی ایرانیان مسلمان چندین برابر افراد مسیحی می باشد و حتی فروشندگان این اقلام که برخی از آنان تا چندسال پیش حاضر به فروش اقلام جشن مسیحیان نبوده اند خود لب به اعتراف در این موضوع گشوده و اظهار دارند که طی همین چند روز فروش معادل شش ماه از سال را دارند و حتی برای مشتریان قیمت های نجومی درخت کریسمس و یا مجسمه بابانوئل چندان اهمیتی ندارد!

در همین راستا می توان گفت در سال های اخیر به دلیل تبلیغات گسترده برگزاری این جشن از یک آداب سنتی برای مسیحیان تبدیل به یک پز فرهنگی برای ایرانیان مسلمان شده است و این را از اشتیاق اکثر ایرانیان برای انداختن سلفی با بابا نوئل و یا خرید اقلام لوکس کریسمس می توان درک کرد!و شاید از طرفی بتوان این مسئله را بحران هویت نامید چرا که دیگر به دنبال تبریک و یا شاد بودن از شادی هموطنان مسیحیمان نیستیم بلکه به دنبال زدن برچسب  هایکلاس بودن و یا روشن فکری به سبک غربی بودن به خودمانیم! و همچنین مردم به واسطه وابستگی شدید به فضای مجازی گاه بیش تر از آن که برای خودشان این شادی مصنوعی را بخواهند، برای دنیایی می خواهند که وجود خارجی ندارد و در یک گوشی موبایل معنا پیدا می کند.

اگر بخواهیم دست از لجبازی و نپذیرفتن حقیقت برداریم باید قبول کنیم که برخی از اقشار جامعه به فرهنگ های غربی که هیچ سنخیت و ارتباطی با فرهنگ ایرانی اسلامی ندارد عاشقانه عشق می ورزند در حقیقت در کشور ما تقلید از فرهنگ غرب در میان برخی مردم امری روشنفکرانه محسوب می شود و  مردم با انجام یک سری اقداماتی که ربطی به فرهنگ ما ندارد به راحتی تعلق خود را به طبقه اقتصادی و اجتماعی دیگری نشان می دهند. جشن کریسمس هم چون با فرهنگ غرب عجین شده است برای برخی مردم ما که ممکن است اصلاً تاریخچه آن را ندانند، فرصتی شده است تا خود را آن طور که دوست دارند نشان بدهند.

در کشور ایران که یک کشور اسلامی می باشد هرساله با نزدیک شدن ایام محرم و توسل به ائمه اطهار برخی افراد خون آریاییشان به جوش آمده و دست به دامان کوروش کبیر می شوند حال آنکه مسلمین ایران ارزش قابل تاملی برای فرهنگ و آیین های ایرانی قائل اند و خلط مبحث در این خصوص را جایز نمی دانند و قطعا تداخلی در این دو مورد نمی بینند اما سوالی که در همین جا مطرح می شود این است که آیا ذوق زدگی وصف ناشدنی این دسته از افراد با فرارسیدن جشن هایی همچون کریسمس،هالووین و یا ولنتاین چه سنخیتی با فرهنگ ایرانی دارد؟!آیا در این شرایط به کوروش کبیر خیانت نورزیده اند؟آیا عشاقان فرهنگ غربی می توانند پاسخی منطقی در این خصوص ارائه دهند؟

در پایان باید گفت:به راستی که جوزدگی  و شعارزدگی فرهنگی برخی افراد را می توان بحران هویت نامید.

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۱۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدایی برگزاری بخش ملی و بین الملل جشنواره فیلم رضوان

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری اولین جشنواره بین المللی فیلم رضوان پیش از ظهر امروز در سازمان سینمایی سوره برگزار شد.

در ابتدای این نشست  فرهاد قائمیان مدیر بیست و یکمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) عنوان‌کرد: برای من افتخار است که در کنار برادر عزیز ، دوست و استاد خودم آقای محمدحسین لطیفی هستم و افتخار دادند که برای این دوره از جشنواره فیلم دینی رضوان به عنوان دبیر  در کنار ما باشند.

وی افزود: نخستین  جشنواره دینی فیلم رضوان  کار خودش را از امروز با انتشار فراخوان خود را آغاز خواهد کرد. امسال بنیاد امام رضا(ع) با حمایت جدی و همراهی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مصمم است که با رویکرد خیلی جدی و شناسایی و فعال سازی جوانانی که در استان های مختلف هستند و استعدادهایی که نهفته هستند را شناسایی کنیم. در ادامه، کارگاههای را برگزار خواهیم کرد تا این روند را تسریع کنیم.گسترش تولید فیلم در استان های مختلف  توسط فیلمسازان جوان رویکرد اصلی این جشنواره خواهد بود.

وی افزود: در جلسه اخیر دبیران جشنواره های امام رضا با آقای اسماعیلی وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعلام شد که تولید  یک فیلم سینمایی با محوریت فرهنگ رضوی را آغاز کنیم این فیلم  براساس «رمان دو جلدی از عشق آباد تا عشق آباد» است که احتمالا اسم آن را به «عشق آباد»  تبدیل کنیم.

قائمیان گفت: اختتامیه جشنواره در نیمه آبان ماه خواهد بود اما برای  اختتامیه بخش بین الملل، اردیبهشت ماه سال بعد درنظر گرفته شده است که البته در بعد بین المللی بحث «دین» به صورت کلی محور آثار خواهد بود.

در ادامه محمد حسین لطیفی نیز عنوان کرد:  علاوه بر تشکر از برگزار کنندگان این جشنواره باید از خود آقا امام رضا(ع)  تشکر کنم که این افتخار را به من داد تا با این رویداد سینمایی همراهی کنیم. امروزه خیلی ها در دنیا برای دین زدایی تلاش دارند اما غافل هستند که آرامش جهان مدیون قلب هوایی که به عالم معنا متصل شده آمد. در این جشنواره هم باید به دنبال این باشیم که در این فضای ملتهب و آشفته هنگام دیدن این فیلم ها حال خوب و آرامش به آن ها دست بدهد.

 وی افزود: حضور من در این رویداد بیشتر  به نیاز خودم به این فضا و آرامش است. رویکرد این‌ جشنواره  بسیار درست است و مورد نیاز کشور و جامعه است.به واسطه زمان کوتاهی که وجود داشت، بخش بین الملل جشنواره را جدا کردیم .امسال دریافت آثار  به صورت کشوری است و بخش بین الملل در سال ۱۳۰۴ برگزار خواهد شد. ما در این مسیر به حمایت همه عزیزان  نیاز داریم تا گستره بزرگی از فیلمسازان در سراسر کشور در این مراسم شرکت کنند.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگترین حامی حقوق زن اسلام است
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال ایران؛ مدعیان به هم رسیدند
  • دوره آموزشی «ماه»در استان ایلام برگزار می شود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • برگزاری همایش بزرگ ورزش پهلوانی در نصف جهان
  • «گردشگری دریایی» فقط یک وعده در روز خلیج فارس بود!
  • جدایی برگزاری بخش ملی و بین الملل جشنواره فیلم رضوان