Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش زیر حاشیه ای بر متن اولین سفر استاندار آذربایجان شرقی به شهرستان مراغه و بازدید از پروژه های عمرانی و کارگاه های تولیدی این شهرستان است که با دیدگاهی متفاوت این سفر را نگریسته است .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  رصدمراغا ؛ سفر یک روزه استاندار آذربایجان شرقی به مراغه و بازدید از پروژه های در حال احداث این شهر که از کلنگ زنی برخی از آن ها نزدیک 20 سال گذشته است این سؤال را در اذهان مردم این شهرستان ایجاد می کند که آیا این سفر تأثیری در بهبود وضعیت پروژه های این شهرستان خواهد داشت ؟

بسیاری از صاحبان صنایع این شهرستان که دیروز به همراه استاندار از پروژه ها بازدید می کردند امید چندانی به بهبود وضعیت صنایع نداشتند چرا که می گفتند همین سفر سال گذشته با حضور استاندار سابق به همین شکل انجام پذیرفت ولی متأسفانه به وعده هایی که داده شد توجه چندانی نشد !

متأسفانه در چنین دیدارهایی مسئولین را به کارخانه‌ها و یا کارگاه هایی می برند که از رونق خوبی برخوردار هستند و در واقع یک واحد تولیدی موفق به شمار می روند ، در صورتی که باید این بازدیدها از صنایعی باشد که به هر دلیلی نمی توانند چرخ کارخانه را بچرخانند ، تا با ارائه راهکارها و رفع مشکلات و موانع تولید بتوانند رشد کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی مراغه به صورت تعطیل و یا نیمه تعطیل به سر می برند و این وضعیت از شکل بی روح و مرده شهرک صنعتی مراغه به خوبی مشخص است ، آیا بازدید استاندار از این صنایع ضرورت دارد یا از کارخانه شیشه سازی و روغن موتور توان ساز و … که یک واحد تولیدی فعال و موفق هستند ؟

بازدید چند دقیقه ای خدابخش از استادیوم ، بیمارستان سینا و آزادراه مراغه هشترود نشان از عملی نشدن وعده های وی نسبت به این پروژه ها است ،گرچه وعده آن‌چنانی هم به غیر از کلمه پیگیر می شوم از وی شنیده نشد ؛ آقای استاندار ، انتظار مردم مراغه از جنابعالی اتمام استادیوم 5 هزار نفری است که خود شما 20 سال پیش کلنگ آن را بر زمین زدید اما متأسفانه در بازدیدتان نیز آن‌چنان جویای احوال ناخوش این پروژه که کم‌کم تبدیل به آثار باستانی می شود نشدید !

صاحب یکی از مرغداری های تعطیل شده مراغه در حاشیه بازدید استاندار از شهرک صنعتی به خبرنگار ما گفت : بیش از 60 مرغداری در مراغه و بناب تعطیل شده است و حتی ریالی هم به هیچ کدام از آن ها پرداخت نشده است ، با هزار وعده و وعید آمدند و گفتند تمامی خسارت های شما را می پردازیم ولی بعد از این که مرغداری ها تعطیل شد حتی بیمه هم ما را نمی شناسد .

وی با تأکید بر اینکه نمی خواهد نامش فاش شود افزود : سفر استاندار به مراغه را با عنوان کارگروه اقتصاد مقاومتی نامگذاری کردند ، آیا تعطیلی 60 مرغداری تأثیری در عدم دستیابی به اقتصاد مقاومتی ندارد که از وضعیت مرغداران و مرغداری های تعطیل شده بازدید نکردند ؟

جناب آقای استاندار آیا بازدید 3 دقیقه ای شما از آزادراه مراغه – هشترود تأثیری در افزایش بودجه این آزادراه دارد که متأسفانه برای سال آینده تنها 8 میلیارد ریال از سوی دولت به این پروژه عمرانی اختصاص یافته است ، در صورتی که کل اعتبار این آزادراه بیش از 8 هزار میلیارد ریال است و با این حساب و با این بودجه ها حتی نوادگان ما هم شاهد بهره برداری از این آزادراه نخواهند بود !

بیمارستان سینا که قرار بود تا اواخر سال گذشته افتتاح شود متأسفانه هنوز وعده افتتاح فاز اول آن را در 22 بهمن امسال می دهند ، ولی با این همه مردم شریف مراغه به این وعده هم راضی هستند و دل خوش کرده اند و امیدواریم بازدید شما از این شهرستان حداقل باعث بهره برداری از این پروژه در وعده مقرر بشود .

انتظار دیگر مردم این شهرستان بنا به گفته های خود شما درباره جایگاه مراغه پس از تبریز در امر گردشگری و تبریز 2018 ، توجه به تخصیص بودجه برای رسیدگی به وضعیت آثار تاریخی و مناطق گردشگری این شهرستان است که می توان گفت جدای از بحث تبریز 2018 اگر به وضعیت برخی آثار رسیدگی نشود به زودی شاهد نابودی فرهنگ و تاریخ کشور در مراغه خواهیم بود ؛ از وضعیت برج های تاریخی این شهرستان گرفته تا حمام های تاریخی ، رصدخانه مراغه ، منطقه فسیلی و بسیاری از آثار دیگر

نکته دیگری که قابل توجه است و انتظار می رود چنین وضعیتی ایجاد نشود ، تعطیلی ادارات و سردرگمی ارباب رجوع به دلیل همراهی رؤسای اکثر ادارات شهرستان در امر سفر استاندار به شهرستان است که با ایجاد کارنوال خودرویی باعث بدبینی مردم نسبت به دولت می شود .

انتهای پیام /

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۴۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه‌های آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی بذرپاش با بیان اینکه بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در زمان حاضر در آذربایجان شرقی در دست اجراست گفت: این استان استانی پهناور و با جمعیت قابل توجه است و دسترسی‌های ترانزیتی دارد.

وی افزود: یکی از مهمترین محور‌های این استان آزادراه تبریز - ارومیه است که سال‌های سال در قطعات مختلف در حال کار بوده و گاه تغییر سرمایه گذار را شاهد بودیم.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه ۱۲ کیلومتر از قطعه ۶ این آزادراه عملیاتی شده است گفت: ۱۶ کیلومتر باقی مانده برنامه ریزی شده تا با تزریق مالی از روش‌های مختلف شامل توزیع قیر، ردیف بودجه، ماده ۵۶ مصوب و کمک‌های بانکی در ۲ ماه آینده اجرایی شود.

وی گفت: استفاده از ظرفیت مولدسازی برای این پروژه جمع بندی و مقرر شده است تا سازمان ملی مسکن به عنوان مشارکت و با عنوان آورده دولتی به این پروژه کمک کند.

بذرپاش با بیان اینکه امسال را سال اتمام بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام قرار داده‌ایم افزود: پروژه مراغه- هشترود نیز که یک قطعه ۲۹ کیلومتری است در مراحل پایانی است و نیاز به تزریق مالی دارد که در چند ماه آینده تامین مالی خوبی خواهد شد.

وی گفت: محور تبریز - صوفیان از جمله محور‌های ترانزیتی بوده و مرز بازرگان به عنوان یکی از مرز‌های پرتردد ما با ترکیه است که سهم بالایی در ترانزیت دارد بنابراین نیازمند کار سریعتر با تزریق مالی است که در این راستا در ۲ یا سه ماه آینده محور رفت آن تکمیل شده و محور برگشت نیز تا هفته دولت آماده می‌شود.

بذرپاش با بیان اینکه در دولت سیزدهم، عزم جدی برای رفع گره‌های اصلی محور‌های ارتباطی وجود دارد گفت: حضور بنده در اینجا و همکاران ملی و مدیران استانی برای رفع گره‌ها است.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص مناطق حاشیه نشین با اشاره به بازدید دیروز رئیس جمهور از مناطق حاشیه نشین تهران گفت: یکی از راهکار‌ها بسته پیشنهادی ۱۹ بندی است که به شهردار‌های کشور ابلاغ شده و در مورد تسریع صدور پروانه برای بافت‌های فرسوده است.

وی با بیان این‌که سال ۱۴۰۲ شاهد رشد ۲۵ درصدی در صدور پروانه‌ها بودیم گفت: امسال نیز حتما این رشد بیشتر خواهد بود و به همه شهرداران اختیار دادیم تا پیشنهادات خود برای این بسته را اعلام کنند.

بذرپاش با بیان این‌که یکی از مشکلات حاشیه نشینی در رفع موانع مثل حریم راه آهن است افزود: حریم ۱۷ متری راه آهن حریم ایمنی است اما حریم ۳۰ متری نیز داریم که بسیاری از شهر‌ها را دچار مشکل کرده است.

وی اعلام کرد: بسیاری از خانه‌ها در این حریم قرارگرفته و مشمول بافت فرسوده شده‌اند که دستور بازسازی این خانه‌ها نیز داده شده است.

بذرپاش با بیان اینکه راهکار دیگر تسهیلات بانکی ارزان است اظهار کرد: با تسهیلات پنج درصدی که برای خانه‌های روستایی داده شده شاهد رشد بازسازی‌ها بودیم و الان به ۵۰۰ هزار واحد رسیده است.

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا وام‌های ارزان قیمت البته اندکی بالاتر از پنج درصد ارائه دهیم خاطرنشان کرد: سکونتگاه‌های غیرمجاز اگر در سامانه بازآفرینی ثبت نام کنند و هویت آنها مشخص می‌شود دولت نسبت به صدور پروانه اقدام می‌کند.

دیگر خبرها

  • ◄ تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه های آذربایجان شرقی
  • پروژه‌های فعال نهضت ملی مسکن از مرز ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار واحد گذشت
  • بیش از ۲۶۰ کیلومتر پروژه آزادراهی و بزرگراهی در آذربایجان شرقی در حال احداث است
  • تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه‌های آذربایجان شرقی
  • وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد
  • افتتاح هشت هزار و ۴۰۴ واحد مسکونی در آذربایجان شرقی
  • وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی سفر می کند
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • نشست تحقق شعار سال با حضور فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی