Web Analytics Made Easy - Statcounter

باکو – ایرنا – وزیر امور خارجه قزاقستان، اولویت سیاست خارجی این کشور را توسعه روابط با آسیا اعلام کرد و گفت : حجم گردش تجاری قزاقستان با کشورهای آسیا در9 ماهه نخست سال 2017 میلادی، در مقایسه با زمان مشابه سال پیش 23 درصد افزایش یافت و به 13.3 میلیارد دلار رسید.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی قزاقستان ' کازینفورم ' ، « غیرت الرحمانف » روز دوشنبه طی سخنانی در مجلس قزاقستان ، گفت : دولت آستانه به توسعه روابط سیاسی و اقتصادی و بازرگانی با کشورهای آسیا توجه خاص دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه نقش قاره آسیا در آینده افزایش خواهد یافت ، افزود: آسیا با جمعیت چهار میلیارد نفره و سهم 34 درصد در اقتصاد جهانی یک منطقه قدرتمند در حال توسعه است ودر حال حاضر هفت کشور منطقه در فهرست 20 کشور با اقتصاد بزرگ جهان قرار می گیرند .
عبدالرحمانف گفت: وزارت امور خارجه قزاقستان در راستای سازماندهی سفرهای رسمی رئیس جمهوری به کشورهای آسیایی فعال بوده و نورسلطان نظربایف در سالهای 2016 و 2017 میلادی 9 سفر رسمی به ایران ، ترکیه ، ژاپن ، چین ، کره جنوبی ، امارات متحده عربی و عربستان انجام داده است .
وی ، با اشاره به اینکه سران و نخست وزیران 12 کشور آسیا نیز از قزاقستان دیدار کردند ، افزود:دولت آستانه در راستای روابط با کشورهای آسیای جنوب شرقی سیاست های فعال را در پیش گرفته و در وهله اول به توسعه روابط راهبردی چند جانبه با چین توجه بیشتر داده است .
وزیر امور خارجه قزاقستان گفت : چین در 10 سال اخیر بیش از 14 میلیارد دلار در اقتصاد قزاقستان سرمایه گذاری کرده است و یکی از سرمایه گذاران عمده کشورمان به شمار می رود .
وزیر امور خارجه قزاقستان ، تعمیق روابط متقابل با ژاپن را از اهداف سیاست خارجی این کشور عنوان کرد و افزود: دو کشور متحدان نزدیک در راستای عدم گسترش سلاح های هسته ای هستند .
عبدالرحمانف خاطر نشان کرد که در سفر رئیس جمهوری قزاقستان در ماه نوامبر سال 2016 میلادی، به ژاپن ، در باره گسترش همکاری های راهبردی دو کشور بیانیه مشترک صادر شده و 13 سند اقتصادی به بهای کل 1.2 میلیارد دلار در حوزه های حمل و نقل ، پتروشیمی، دارایی و انرژی اتمی امضا کردند .
وی کره جنوبی را نیز از شرکای عمده کشورش، در زمینه های توسعه صنعت و متنوع سازی اقتصاد ملی عنوان کرد و گفت : در 10 سال اخیر مجموع سرمایه گذاری کره جنوبی در اقتصاد قزاقستان 4.6 میلیارد دلار بوده است .
وزیر امور خارجه قزاقستان، مغولستان را با توجه به سکونت تعداد زیادی از قزاق ها در این کشور را از کشورهای مهم عنوان کرد و گفت : آستانه مصمم به توسعه همکاری با این کشور است .
آساق ** 337** 1579* انتشار: مرضیه فاتحی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان برنامه و بودجه کشور، داوود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاری‌ها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.

وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.

منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی‌های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

منظور با بیان اینکه خوشحال می‌شویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ می‌تواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

کد خبر 6089685 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دیدار وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قزاقستان
  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان