Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-07@09:34:10 GMT

درمان خانگی برای رفع پف چشم

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۵۷۴۲۳

خرداد: با استفاده از یک راه حل خانگی و با تکیه بر چهار عنصر، می‌توانید از پف‌های دور چشم که معمولا صبح‌ها ایجاد می‌شوند، برای همیشه خلاص شوید.

پوست اطراف چشم بسیار نازک و حساس است و برای مراقبت از آن‌ها نیاز است نهایت دقت را به خرج دهید. همانطور که می‌دانید، اولین چیزی که در بر خورد با افراد مورد توجه قرار می‌گیرد، چشم‌های شماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه دور چشم هایتان تیره باشد و یا پف کرده باشد، شاید مسئله‌ای نا مطلوب و نا خوشایند باشد.

به نقل از دکتر اکس، همانطور که سن بالا می‌رود تعداد چین چروک‌ها روی پوست نیز افزایش می‌یابند به ویژه اطراف چشم‌ها. برای برخی افراد این مسئله می‌تواند موضوعی نگران کننده باشد و حتی حس شادابی و جوانی را از آن‌ها بگیرد. در حقیقت چربی‌های طبیعی دور چشم‌ها، مسئولیت مراقبت از آن‌ها را دارند. این چربی‌ها در برخی مواقع حرکتی به سمت پلک‌های پایینی دارند، این عمل موجب انباشته شدن آن‌ها در زیر چشم‌ها می‌شود، و در نهایت سبب پف کردن و متورم شدن.

با استفاده از این راه حل خانگی و با تکیه بر چهار عنصر، می‌توانید از پف‌های دور چشم که معمولا صبح‌ها ایجاد می‌شوند، برای همیشه خلاص شوید. مواد اصلی تشکیل دهنده این ترکیب عصاره گیاهی فندق افسون گر است، و به عنوان ماده‌ای معجزه گر در از بین بردن التهابات و آسیب‌های سلولی عمل می‌کند و حتی زخم‌ها را التیام می‌بخشد.

در یک ظرف شیشه‌ای کوچک، گیاه و یا روغن فندق افسون گر را با دو روغن ضروری بابونه و اسطوخودوس ترکیب کنید، مقداری از عصاره آلوئه ورا که غنی از آنتی اکسیدان و خواص ضد التهابی است به محلول اضافه کنید. در نهایت درب ظرف را گذاشته و در یخچال قرار دهید.

بهتر است هر روز پس از بیدار شدن از خواب، مقدار کمی از ترکیب را در اطراف چشم‌ها به مدت چند دقیقه بگذارید. سپس آن‌ها را بشویید و یک مرطوب کننده در اطراف چشم‌ها اعمال کنید.

زمان مورد نیاز برای ساخت ترکیب: ۱۰ دقیقه

مدت زمان استفاده: ۲۰ دقیقه

مواد مورد نیاز
۲ / ۱ اونس فندق افسون گر
۱۰ قطره روغن بابونه
۴ / ۱ اونس ژل آلوئه ورا
۱۰ قطره روغن اسطوخدوس برچسب ها: درمان خانگی ، رفع ، پف چشم

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۷۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!

بوی تعفنی که از زنجانرود و به ویژه اطراف پل میربهاالدین متصاعد می‌شود، نه تنها هر بازدید کننده و گردشگر بلکه کسانی که در اطراف این بنا به کار روزمره مشغولند را نیز فراری می‌دهد، این را علی راننده‌ای که در اول جاده بیجار برای روستا‌های اطراف این مسیر مسافرکشی می‌کند، می‌گوید و ادامه می‌دهد: دلمان می‌گیرد برای اینکه بنای به این زیبایی رها شده تا از بین برود!
 

سه پل (میربهاءالدین و سید محمد و سردار) در ورودی شهر زنجان قرار گرفته است، پل‌هایی که روزگاری معبر اصلی عبور و مرور مردم و وسایط نقلیه بودند، اما این روز‌ها به ساخت مسیر‌های جایگزین برای عبور و مرور و حفظ این آثا، این پل‌ها و محوطه آنها بازنشسته شده‌اند و مکانی برای تفریح بازدید و مردم تبدیل شده‌اند، اما این روز‌ها اطراف این پل‌ها به زباله‌دانی تبدیل شده است!

وضعیت نابسامان پل‌های زنجان پای دادستان را هم به ماجرا کشاند وقتی دید هیچ کس عین خیالش هم نیست که این آثار تاریخی کم کم زیر زباله‌ها در حال دفن شدن هستند، بهروز عباسی، در بازیدی که از این پل‌ها داشت ضرب‌الاجل تعیین کرد تا وضعیت این بنا‌های تاریخی که بخشی از هویت این شهر هستند، به سرعت ساماندهی و پاکسازی شود.

دادستان فروردین‌ماه در چند نوبت از پل‌های تاریخی زنجان (میربهاءالدین و سید محمد و سردار) البته مسؤولان بازدید و از متولیان این اثر تاریخی خواست به فوریت برای ساماندهی این پل‌ها اقدام کنند.

پس از آن به دستور استاندار، که در بازدید ۲۹ فروردین از این بنای تاریخی حضور داشت، لایروبی زنجانرود و ساماندهی وضعیت پل میربهاءالدین و دو پل تاریخی دیگر آغاز شد، اقدامی که امیدواریم پس از فروکش حساسیت دادستان و رسانه‌ها به فراموشی سپرده نشود.

شهریور سال ۱۳۹۰ بود که مدیر دفتر فنی اداره کل میراث فرهنگی زنجان که بعد‌ها مدیر کل همین اداره هم شد، خبر از اتمام نورپردازی این بنا با لامپ‌های نوین «ال‌ای دی» با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیون ریال خبر داد، اما این روز‌ها نورپردازی که هیچ وضعیت پل به گونه‌ای پیش رفته است که مسؤولان برای اینکه چهره زشت پل دیده نشود، چراغ‌های اطراف را خاموش می‌کنند تا پل اصلا دیده نشود.

مردم و علاقمندان به آثار تاریخی اعتقاد دارند؛ شاید اگر این آثار تاریخی که نگهداری آنها هزینه‌بر است، درآمدی داشتند وضعیت این طور نبود و هر دستگاهی برای تملک و تصاحب آن سر و دست می‌شکست.

پل میر بهاء‌الدین را در زمان ناصرالدین شاه قاجار، حاج‌میرزا بهاء‌الدین زنجانی که از تجار بنام ناحیه خمسه زنجان در سال ۱۳۱۲ هجری قمری و با آجر بر روی رودخانه زنجان‌رود و در مسیر ارتباطی زنجان به کردستان ساخت. 

پل حاج میربهاء‌الدین به طول ۱۰۶ متر و ارتفاع ۱۰.۹ متر احداث شد و در تاریخ ۱۸ مهر ۱۳۵۶ به شماره ۱۴۸۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • ملوان از شکست خانگی گریخت
  • فیلم/حملات راکتی به شهرک‌های صهیونیستی اطراف غزه
  • استقرار ده ها هزار نیروی نظامی روسیه در اطراف شهر راهبردی اوکراین
  • کشف ۱۴۹ رأس دام قاچاق در بندرخمیر
  • اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • یک کشته بر اثر حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید
  • شهرداری طرح‌ها را به جای پارک لاله به اطراف دانشگاه تهران منتقل کند
  • شیوه درست کردن نیمروی بدون روغن + فیلم
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان