Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز محمدی، کاغذفروش در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی وضعیت بازار کاغذ در این روزها و تاثیری که ترخیص محموله کاغذ وعده‌داده شده بر بازار خواهد داشت، اظهار کرد: الان کاغذ در انبارها نیست اما وعده‌هایی که از سوی معاونت امور مطبوعاتی و برخی از تجار کاغذ داده شده، باعث کاهش التهاب بازار شده است.

او با بیان اینکه «الان نزدیک به سه ماه است انبار ما خالی است»، ادامه داد: به طور کلی عمده مصرف روزنامه‌ها کاغذ عرض ۷۰ سانت است که الان اصلا این کاغذ در بازار وجود ندارد و شرایط به گونه‌ای شده است که برخی از همکاران ما کاغذ عرض ۱۴۰ سانت را به دو ۷۰ سانت تبدیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمدی افزایش قیمت جهانی کاغذ و نرخ دلار را یکی از مهمترین دلایل افزایش قیمت کاغذ در کشور برشمرد و گفت: کاغذی که الان می‌خواهد وارد بازار شود، دیگر با همان قیمت قبلی به فروش نمی‌رسد. 

این فروشنده کاغذ همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا تتمه کاغذ باقی‌مانده در بازار مثلا با فاکتور ۲۴۰۰ تومان، ولی با قیمت ۳۷۰۰ تومان به فروش می‌رسد، اظهار کرد:‌ این موضوع کاملا درست است. به خاطر اینکه در شرایط فعلی برخی از واردکننده‌ها کاغذ وارد کرده‌اند، ولی به دلیل ترس از تعزیرات و دارایی مجبورند به منِ کاغذفرش بگویند که قیمت فروش و فاکتور با هم متفاوت خواهد بود.

او با اظهار امیدواری از اینکه با ورود کاغذ به بازار، شرایط بهبود پیدا خواهد کرد، افزود: اما باید مراقب بود تا دوباره به همین شرایط برنگردیم. به هر حال این یک راه‌حل مقطعی است باید به فکر راه‌حل‌های ریشه‌ای باشیم. 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۱۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد

رئیس اطاق اصناف اراک گفت: نصب برچسب با نانوایی‌هاست و در صورتی که فروشگاه‌ها اقدام به فروش نان بدون برچسب کنند هر دو واحد جریمه می‌شوند.
بسطامی با اشاره به اینکه در بعضی فروشگاه‌ها نان با چند برابر قیمت مصوب به فروش می‌رسید تصریح کرد: با اعمال این قانون فروشگاه‌ها نان را فقط با افزایش ۱۲ درصدی و نه بیشتر می‌توانند بفروشند.
او با بیان اینکه دو هزار واحد صنفی در اراک فعال است افزود: از دو هفته اخیر تاکنون در بازرسی از فروشگاه‌های مختلف شهر این موضوع رصد شده و تاکنون ۱۲۰ پرونده برای متخلفان تشکیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • بررسی پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • رسیدگی به پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی