Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@00:03:22 GMT

بازگشت آقای بازیگر بعد از مدتها به تلویزیون

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۶۱۷۰۳

ضبط سریال پربازیگر «شبکه» به کارگردانی احمد معظمی ادامه دارد. آفتاب‌‌نیوز :  ضبط سریال پربازیگر «شبکه» به کارگردانی احمد معظمی ادامه دارد.

به گزارش آفتاب نیوز به نقل از افکارنیوز، مرتضی متولی مدیر تولید این پروژه درباره روند تولید این مجموعه گفت: گروه تولید سریال «شبکه» هم اکنون در منطقه یوسف آباد مشغول تصویربرداری هستند و کار با نظم و نظارتی که حاکم بر پروژه است به خوبی پیش می‌رود، احمد معظمی نیز با حساسیت و وسواس خاصی کار را جلو میبرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه گفت: فیلمنامه «شبکه» فیلمنامه متفاوت و تاثیرگذاری است که برای نگارش آن قریب به دو سال زمان صرف شده و این سریال، سریال پربازیگری است که چندی پیش ایرج نوذری نیز به جمع ما اضافه شد، نوذری مدتی است که از تلویزیون دور است و با نقشی متفاوت از آثار گذشته اش در «شبکه» حاضر شده است. باید بگویم تا اینجا دانیال حکیمی، محمود  پاک نیت، نگین معتضدی، علیرام نورایی و کمند امیرسلیمانی جلوی دوربین رفتند و چند بازیگر نیز به تازگی اضافه شدند که نام آنها از طریق مشاور رسانه ای پروژه متعاقبا اعلام خواهد شد.

شبکه در چند فصل تولید خواهد شد که فصل اول آن «سارقان روح» نام دارد و در ۱۵ قسمت با محوریت امنیت نرم و آسیب های اجتماعی در حال ساخت است. نابودی و به قهقهرا کشیده شدن شخصیت های داستان پرده از رازهایی برمیدارد که در نتیجه آن برای اولین بار در این سالها به وقایعی اشاره میشود که پیش از این در مجموعه های تلویزیونی ندیده ایم. لازم به قید است که اتفاقات رخ داده در این مجموعه همگی برگرفته از پرونده های واقعی ست و نتیجه تحقیقات پیاپی و پژوهش های طولانی مدتی ست که خروجی اش در اختیار کارشناسان متعددی در حوزه های مختلف دینی، روانشناسی، فرهنگی و گروهی از فعالان اجتماعی گذاشته شده و در جلساتی جداگانه نظرات آنها روی طرح ها ارزیابی و اعمال شده است.

ابوالفضل صفری تهیه‌کننده، احمد معظمی کارگردان، هومان فاضل نویسنده فیلمنامه، مرتضی اصفهانی مشاور پروژه، مرتضی متولی مدیرتولید، فهیمه کمالی مدیر برنامه ریزی، موسسه فرهنگی هنری اقلیم ارغنون مجری طرح، کامیاب متولی جانشین تولید، علیرضا وداد تقوی مدیر تصویر برداری/ گروه تصویربرداری (جاوید حسین زاده - رضا تهرانی - بهروز دشتابی - امید راعی)، سعید آهنگرانی طراح صحنه، حمیدرضا یارند پور مدیر صدابرداری، مهدیه اعرابی طراح گریم، آناهیتا اقبال نژاد طراح لباس، سیامک مهماندوست تدوین، مازیار یونسی آهنگساز، مهدیار سزاوار جلوه های ویژه بصری، حمید رسولیان جلوه های ویژه میدانی، محمد بدرلودستیار اول  کارگردان، سحر ضیایی منشی صحنه، سیامک راشدی اسکویی بازیگردان و سرهنگ فرهاد شمس آبادی مشاور انتظامی، یوسف عبدالرضایی عکاس، روزبه زاهدی مدیرامور مالی، دکتر محمدعلی الستی مشاور اجتماعی، یکتا سپاهی مشاور و روان شناس و دنیا خمامی مشاور رسانه‌ای از جمله عوامل اصلی تولید سریال شبکه هستند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

سید محمدمهدی موسوی در حوزه نوشت: چندی پیش خبری در رسانه‌ها انتشار یافت مبنی بر این که برای تولید هر قسمت سریال شبکه نمایش خانگی به طور متوسط ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه می‌شود و طبعاً بخش قابل توجهی از این هزینه سرسام آور صرف پرداخت به بازیگران یا به تعبیر درست‌تر سلبریتی‌ها می‌شود.

به عنوان مثال چنانچه یک سریال شبکه نمایش خانگی ۱۵ قسمت داشته باشد به طور میانگین ۶۰ میلیارد تومان صرف ساخت آن می‌شود.

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

با نگاهی اجمالی به آثار شبکه نمایش خانگی از آغاز این جریان در سال ۸۹ با تولید و پخش سریال «قلب یخی» تا به امروز که سریال هایی، چون «افعی تهران»، «جنگل آسفالت» و ... مورد توجه مخاطبان پلتفرم‌های داخلی است، می‌توان به اختصار به نکاتی اشاره کرد که با مقوله سبک زندگی و نوع نگرش به این مساله ارتباط نزدیکی دارد و از همین رهگذر می‌توان تا حدی به این پرسش پاسخ داد که آثار شبکه نمایش خانگی مروج چه فکر و اندیشه‌ای هستند؟!

۱-هر چند برخی سریال‌ها در سال‌های اخیر مروج زندگی‌های تجملاتی یا به اصطلاح لاکچری بوده اند، اما در عین حال، شمار دیگری از آثار با پرداختن اغراق آمیز و بعضاً مغرضانه به مقوله فقر و مشکلات اجتماعی، ترسیم گر زندگی فلاکت بار بوده اند که البته در باره کنایه‌ها و تعریضات غیرمنصفانه‌ای هم به شرایط زیست پس از انقلاب داشته اند که در جای خود نیاز به بحث تفصیلی و عمیق خاص خود دارد.

۲- هنجار زدایی از روابط افراد در کانون خانواده و حتی بین زوجین از دیگر آثار نامطلوب بسیاری از سریال‌های شبکه نمایش خانگی است، کما این که بسیاری از جامعه شناسان متدین نسبت به ترویج روابط آزاد و خارج از چارچوب ازدواج در این سریال هشدار داده و می‌دهند.

واقعیت تلخی که وجود دارد این است که چارچوب خانواده و قوام آن در این سریال‌ها حداقلی است چه آن که بیشتر تصویرگر زندگی افرادی است که بدون هیچ نسبتی حتی با هم در یک خانه زندگی می‌کنند.

۳-استفاده از کلمات مذموم، رکیک و دشنام‌های متعدد از ویژگی‌های غیرقابل انکار برخی از همین سریال هاست که طبعاً تداوم این وضع اثر نامطلوبی بر فرهنگ عمومی جامعه هم می‌گذارد.

۴-به هر حال این واقعیت تلخ غیرقابل انکار است که شبکه نمایش خانگی مرهون نگاه تجاری به حوزه فرهنگ است؛ نگاه و رویکری که به اجمال می‌توان به برخی آثار آن همچون جلوه گری سبک زندگی‌های لاکچری و ایجاد سرخوردگی در جوانان، تغلیظ نگاه جنسیتی منبعث از فرهنگ غرب به زنان و دختران و البته ضدیت با فرهنگ ناب ایرانی و اسلامی در پرتوی نشر اندیشه غربی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال هستند؟
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی