Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز - ایرنا - معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی، نبود هماهنگی و همکاری بین این وزارتخانه و وزارت نیرو را عامل اصلی و مانعی در اتمام طرح پایاب و پروژه های شبکه های آبیاری سد خداآفرین در آذربایجان شرقی بیان کرد.

علی مراداکبری روز سه شنبه در نشست بررسی وضعیت طرح پایاب سد خداآفرین با اشاره به وجود تفاهم نامه بین وزارت نیرو و جهاد کشاورزی مبنی بر اتمام پروژه های شبکه اصلی و فرعی پایاب این سد، گفت: سازمان ها باید با هماهنگی بیشتر و جدیت در عمل و کار کارشناسی در مسایل و مشکلات، پروژه ها را پیگیری و عقب ماندگی در این پروژه ها را رفع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه بیشترین نیروی متخصص برای پروژه های خداآفرین به کار گرفته شده است، از عقب ماندگی 50 درصدی آنها انتقاد کرد و افزود: پروژه ها باید در زمان مقرر و با کیفیت بیشتر اتمام یابد.
مراداکبری با اعلام اینکه پروژه شبکه اصلی آبیاری در این شهرستان نسبت به زمان بندی عقب است، یادآور شد: برای جبران این عقب ماندگی باید به طور متوسط 5 درصد پیشرفت کاری ماهانه انجام شود.
وی با بیان اینکه در تخصیص آب در این شهرستان خیلی سخت گیرانه برخورد شده است، گفت: باید با نگاه بهتری به مسئله توجه شود و با انجام مذاکرات در جهت حل مسایل و مشکلات اقدام نمود.
مراداکبری از انجام مذاکرات با وزارت نیرو و منطقه آزاد ارس برای پیگیری و حل مشکلات پروژه ها خبر داد و افزود: اضافه کردن هر سطح به طرح بلامانع است و منابع آن تامین می شود.
وی با بیان اینکه نظام بهره برداری در پروژه های مرزی دارای سازمان است، اظهار کرد: باید با برنامه ریزی و مدیریت منابع و بهره مندی از توانمندی تشکل ها در اجرای پروژه ها عمل شود.
معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی از سیاست بکارگیری نیروهای بومی در پروژه ها در راستای عملکرد بهتر و ماندگاری پروژه ها در منطقه خبر داد و افزود: در طرح های اجرایی باید با بررسی میدانی جهت جلوگیری از کاهش سطح پروژه ها اقدام شود و با مشاوران و پیمانکاران کم کار قطع همکاری شود.
به گزارش ایرنا، نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، مجوز برداشت از آب های مرزی و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی برای مهار این آب ها را فرصت طلایی برای منطقه و کل کشور عنوان کرد و گفت: با وجود این فرصت طلایی کم کاری و کوتاهی در بهره برداری از این منابع خیانت به منطقه خداآفرین و اقتصاد کشور است.
قلی الله قلی زاده با بیان اینکه در پروژه های مرزی مشکل مالی و یا معارضی در اجرای پروژه ها وجود ندارد، خواستار پیشبرد سریع و با کیفیت پروژه ها در شهرستان شد.
وی با اشاره به ظرفیت گنجایش دو میلیارد مترمکعبی سد خداآفرین و سهم 400میلیون مترمکعبی سهم شهرستان از آب رودخانه ارس، افزود: اگر پروژه پنج هزار و 290هکتاری اراضی توسعه در زمان مقرر به پایان نرسد، در صورت عدم تمدید مهلت طرح و تامین اعتبار، تعطیل خواهد شد.
قلی زاده از کاهش 40 درصدی بودجه سال 97 نسبت به سال 96 در پروژه های عمرانی خبر داد و افزود: از 370هزار میلیارد تومان اعتبار که برای سال 97پیشنهاد شده است حدود 90هزار میلیارد تومان برای پروژه های عمرانی اختصاص می یابد، بنابراین باید جهت جبران عقب ماندگی در طرح ها هرچه سریعتر اقدام شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با بیان اینکه در شهرستان های جلفا و خداآفرین از اعتبارات ویژه آب های مرزی استفاده می شود، گفت: طرح های جهاد کشاورزی در پنج هزار و 290هکتار اراضی توسعه با 47درصد پیشرفت فیزیکی و چهار هزار هکتار از اراضی بهبود لاریجان با 31 درصد پیشرفت در حال اجراست.
کریم مهری با اشاره به اینکه در سیاست های ابلاغی برنامه ششم توسعه به امنیت پایدار در کنار توسعه پایدار با استفاده از منابع تاکید شده است، افزود: در بالادست سد خداآفرین برای اجرای یکهزار و 500هکتار اراضی بهبود تلاش شده است.
وی اظهار کرد: براساس قانون مالکیت، زمین های پایاب سد خداآفرین به منطقه آزاد ارس واگذار شده که به هیچ عنوان نباید تغییر کاربری انجام شود.
شهرستان خداآفرین با جمعیت 34هزار نفری شامل یک شهر، هفت دهستان و 204 روستاست که شغل 90درصد مردم آن کشاورزی است.
این شهرستان با مساحت یکهزار و 525کیلومترمربع در نوار مرزی رود ارس و در شمال شرق آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: الهام جوادزاده** تنظیم: مرتضائی ** انتشار: رستگار
7468/3038/6183

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۵۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند

توکل آبشناس اظهار داشت: بر اساس قانون دو مورد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز به مساحت تقریبی ۳۰ مترمربع بنا، ۹۰ متر دیوارکشی به طول و ۲۰ مترمربع محوطه‌سازی در اراضی باغی روستای کوهانی شهرستان نهاوند قلع و قمع شدند.

وی گفت: مالکان این اراضی بدون اخذ مجوز از مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز کرده بودند که در قالب قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها مطابق با تبصره ۲ ماده ۱۰ و حکم ماده ۳ تخریب شدند.

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند افزود: بر اساس این اقدام قانونی در اراضی کشاورزی، حدود ۸ هزار مترمربع از اراضی مرغوب به ارزش حدود ۱۲ میلیارد تومان آزاد شد.

وی افزود: این عملیات با دستور مقام قضایی و با حضور نماینده دادستان و همکاری شهرداری، نیروی انتظامی و همکاران مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • برداشت کلزا در بهبهان