Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه مشترک تعدادی از مدیران بانک های عامل در بازسازی مناطق زلزله زده و استاندار کرمانشاه در بانک سپه برگزار و برای تسریع و تسهیل در امر پرداخت تسهیلات به زلزله زدگان تصمیم گیری شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در این جلسه که با حضور هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه، محمد حسین زاده مدیر عامل بانک ملی، کورورش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان , علی اشرف افخمی مدیرعامل بانک صنعت و معدن , محمد کاظم چقازردی مدیرعامل بانک سپه و مهدیان  معاون  بنیاد مسکن و جمعی از مسوولین استانی برگزار شد تدابیر لازم برای  تسریع و تسهیل در امر پرداخت تسهیلات به زلزله زدگان در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این گزارش می افزاید: ایجاد سه شعبه سیار در شهرهای زلزله زده توسط بانک های عامل و افزایش ساعت کار شعب این شهرستان ها از دیگر تصمیمات گرفته شده در جلسه یاد شده بود.
* استاندار کرمانشاه: نقش بانک ها در بازسازی و کمک به مناطق زلزله زده بی نظیر بود
هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در این جلسه با اشاره به زلزله اخیر این استان و حضور پررنگ بانک ها برای کمک به بازسازی این مناطق اظهار داشت: بلافاصله بعد از زلزله رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک های کشور از مناطق زلزله زده استان بازدید کردند و بعد از بازدید تفاهم نامه ای برای تسهیل و سرعت بخشیدن به فرآیند اعطای تسهیلات به منظور بازسازی مناطق زلزله زده امضاء شد.
استاندار کرمانشاه با تأکید بر این که تصمیمات خوبی درخصوص تسریع در امر پرداخت تسهیلات برای واحد ها و اماکن زلزله زده گرفته شده افزود: مقرر شده مدیران عامل بانک ها نسبت به افزایش شعب برای پرداخت تسهیلات در این استان ها اقدام کنند.
وی گفت: لیست پیشنهادی توزیع کمک بانک ها به مناطق زلزله زده در اختیار مدیران عامل بانک ها قرار گرفته است.
بازوند افزود: این لیست شامل: فضاهای آموزشی، مدارس، فضاهای بهداشتی و درمانی، خانه بهداشت، مراکز جامع سلامت، تجهیزات مورد نیاز بیمارستان ها، تجهیزات پزشکی و کتابخانه های عمومی است.
* مدیرعامل بانک ملی: توجه به راه اندازی واحدهای تولیدی در مناطق زلزله زده یکی از اولویت های بانک ها است
در ادامه این جلسه محمدرضا حسین زاده مدیرعامل بانک ملی اظهار داشت: هر یک از بانک های عامل علاوه بر شعب موجود باید نسبت به راه اندازی و تجهیز سه شعبه سیار برای تسریع در فرآیند پرداخت تسهیلات در مناطق زلزله زده اقدام کنند.
مدیرعامل بانک ملی با تأکید بر این که در کنار کمک های غیر نقدی مبالغ قابل توجهی نیز توسط بانک های دولتی به مناطق زلزله زده اختصاص داده شد افزود: با هماهنگی مسئولین استان کرمانشاه این کمک ها جهت مرتفع شدن مشکلات هموطنان اختصاص داده خواهد شد.
وی در خصوص پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی استان نیز گفت: هماهنگی های لازم با مسئولین استان جهت پرداخت وام به واحدهای آسیب دیده فراهم شده است.
حسین زاده ادامه داد: جهت روان سازی پرداخت وام های مسکن، قرض الحسنه، احداث و تعمیرات نیز هماهنگی های لازم انجام شده است.
* مدیرعامل بانک سپه: تفاهم نامه تسهیل بازسازی مناطق زلزله زده توسط بانک ها سریعاً اجرایی می شود
محمد کاظم چقازردی مدیرعامل بانک سپه نیز در این مراسم با بیان این که محور اصلی این تفاهم نامه را در کمترین زمان ممکن عملیاتی می کنیم افزود: برگزاری این جلسه و امضای تفاهم نامه موجب افزایش سرعت کار در پرداخت تسهیلات و رفع مشکلات مردم منطقه خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: اینجانب لازم می دانم با توجه به وقوع زلزله در استان کرمانشاه که محل زادگاه اینجانب است از همه مسئولین کشور به ویژه مقام معظم رهبری ,با تشکر از رئیس جمهور و سایر مسوولین وهم وطنان عزیزکه از همه ظرفیت های کشور برای کاهش آلام مردم وارد صحنه شدند تشکر کنم.
وی گفت: از تلاش استاندار کرمانشاه و مسئولین استان نیز که با برنامه ریزی تلفات این حادثه را به حداقل رساندند تشکر می کنم.
* مدیرعامل بانک پارسیان: به زودی پرداخت تسهیلات به واحد های تولیدی مناطق زلزله زده را شروع می کنیم
کوروش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان نیز در این مراسم ضمن تشکر از تلاش شبانه روزی استاندار کرمانشاه به جهت بازسازی مناطق زلزله زده گفت: بانک های دولتی و خصوصی برای بازسازی مناطق زلزله زده در کنار مسئولین استان کرمانشاه هستند.
وی اظهار داشت: با توافق های انجام شده در حوزه ساخت فضاهای آموزشی، بهداشتی و درمانی و کمک رسانی به مناطق زلزله زده بانک ها در این تفاهم نامه مسئولیت هایی را بر عهده گرفته اند که به موقع انجام خواهد شد.
پرویزیان با بیان اینکه در این جلسه موضوع بسیار مهم احداث و بازسازی واحد های تولیدی و صنعتی استان کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت افزود: امیدوارم با فهرستی که وزارت صنعت، معدن و تجارت در اختیار بانک ها قرار می دهد بانک ها به زودی تسهیلات پرداختی به واحدهایی که از چرخه تولید خارج شده بودند در دستور کار قرار دهند.
مدیرعامل بانک پارسیان خاطر نشان کرد: بانک ها در تفاهم نامه همکاری مشترک برای بازسازی مناطق زلزله زده موظف هستند سرمایه در گردش لازم و سرمایه ثابت را برای واحدهای تولیدی و صنعتی تأمین کنند.
* مدیرعامل بانک صنعت و معدن: برای رفع مشکلات مناطق زلزله زده همه بسیج شده ایم
علی اشرف افخمی مدیرعامل بانک صنعت و معدن نیز در این جلسه گفت: رفع مشکلات مردم در مناطق زلزله زده بیانگر وحدت بین همه مردم و دستگاه های اجرایی است تا آلام مردم را کاهش دهند.
وی با بیان اینکه باید خود را وقف موضوع کمک به هموطنان عزیزمان کنیم افزود: لازم است، مسئولین به اسکان دائم و اشتغال مردم در مناطق زلزله زده توجه ویژه ای داشته باشند.
/انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,79/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۶۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد

علی نیکزاد ثمرین در گفت‌وگو با روابط عمومی بانک ملی ایران، درخصوص عملکرد بانک ملی ایران گفت: به‌لحاظ اینکه اقتصاد ایران بانک محور است، افرادی که سرمایه‌گذاری می‌کنند، در ابعاد کوچک و بزرگ تسهیلاتی را از بانک‌ها مطالبه می‌کنند. 

وی با تأکید بر اینکه بهتر است بانک‌ها با بنگاهداری، رقیب بخش خصوصی نباشند، افزود: در رأس همه رهبر معظم انقلاب فرمودند بانک‌ها از بنگاهداری خارج شوند که بانک ملی ایران در سال 1402 با 36 همت خروج از بنگاهداری پیشگام شد و کارها را واگذار کرد که جای تقدیر و تشکر دارد. 

 نماینده مردم اردبیل، سرعین و نمین در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد که بانک ملی در سال 1403 هم در خروج از بنگاهداری پیشگام باشد و گفت: تمام بانک‌ها باید در این مسیر قدم بگذارند و از مسیر خرید و فروش ملک، ساخت و ساز، تشکیل هلدینگ و ... خارج شوند.

نیکزاد ثمرین در ادامه از اقدام رئیس بانک ملی ایران و هیأت مدیره این بانک برای آغاز پر ثمر خروج از بنگاهداری تقدیر و تشکر کرد. 

وی در خصوص اقدامات بانک ملی ایران در پرداخت تسهیلات تکلیفی در سال 1402 افزود: این بانک بیش از تعهدات خود تسهیلات تکلیفی پرداخت کرده است که این اقدام بسیار ارزشمند است؛ چرا که پرداخت این تسهیلات موضوعات جزیی مردم در زمینه درمان، مسکن، ازدواج و ... را کاهش می‌دهد. 

نماینده مجلس شورای اسلامی تسهیلات خرد را در جذب سرمایه اجتماعی و دلبستگی مردم به نظام بانکی مؤثر دانست و گفت: مردم از عملکرد بانک ملی ایران در زمینه تسهیلات تکلیفی بسیار رضایت دارند و بسیار پسندیده است که در تصمیم‌گیری‌های کلان کشور درخصوص تسهیلات خرد در استان‌ها تصمیم‌گیری‌های مفیدی انجام شود. 

نیکزاد ثمرین پرداخت تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب و رؤسای ادوار و فعلی دولت تأکید داشتند که بانک ملی ایران به سمت خروج از بنگاهداری حرکت کند. همچنین پیشنهاد دارم بانک ملی در مباحث سرمایه‌گذاری طبق برنامه مدنظر پیش برود و از همه مهمتر در پرداخت تسهیلات خرد برای رفع مشکل مردم طبق آیه « انَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَیکُم مِن نِعَمِ اللهِ عَلَیکُم» اقدام کنند تا خدا به رزق و کارشان برکت دهد.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده