Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد-رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی از سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی ۱۹ هزار و ۹۳ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی در پایان این طرح خبرداد.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، علی متقیان با اشاره به این که پس از سنجش مقدماتی نوآموزان و غربالگری اولیه دانش آموزان، مرحله تخصصی سنجش سلامت و ارزیابی نهایی انجام شد اظهار کرد: طرح سنجش سلامت به منظور شناسایی مشکلات جسمی و ذهنی دانش آموزان پایه اول ابتدایی بوده تا این دانش آموزان براساس نتایج  سنجش، در مدارس خاص تحصیل خود را آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متقیان افزود : ۱۹هزارو ۹۳ نوآموز مورد سنجش قرار گرفته که ازین تعداد  ۱۵۵۰۲ نفر به مدارس عادی معرفی و ۳۵۹۱ نفر به مرحله تخصصی ارجاع شدند

 وی ادامه داد: از تعداد افراد  ارجاع شده به مرحله تخصصی  ۱۱۰۹ نفر مشکل بینایی،  ۴۹۳ نفر مشکل شنوایی، ۱۹۶۲ نفر مشکل آمادگی تحصیلی و ۲۷ نفر مشکل جسمی- حرکتی تشخیص داده شده اند.

متقیان  افزود: از ابتدای شروع سنجش تاکنون ۱۲ پایگاه سنجش کودکان بدو ورود به مدرسه در مناطق مختلف استان فعال شدند که از این تعداد ۱۱ پایگاه در شهرها و روستاهای استان فعالیت کرده و یک پایگاه سنجش نیز ویژه کودکان بدو ورود به مدرسه جامعه عشایری خراسان شمالی بود.

وی گفت:  درپایان سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی تعداد ۱۰۳دانش آموز کم توان ذهنی به مدارس استثنایی سطح استان معرفی شدند،

متقیان ادامه داد : همچنین تعداد۱۰ دانش آموز استثنایی(ناشنوا وکم شنوا) درمدارس استثنایی و ۴۱دانش آموز با استفاده از معلم تلفیقی از نظر شنوایی در مدارس عادی ثبت نام شدند،

 رئیس اداره استثنایی آموزش و پرورش استان گفت:   ۷دانش آموز به مدارس استثنایی(نابیناوکم بینا) معرفی و تعداد ۸نفر با استفاده از معلم کمکی و کتاب درشت خط در مدارس عادی ثبت نام شدند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است

رئیس سازمان مدیرت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی برای فعالان اقتصادی مشکل‌زا‌ شده است. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به اولویت‌های سال مشارکت مردم در جهش تولید اظهار داشت: یکی از حوزه‌های فعالیت مردم در استان خراسان شمالی حوزه کشاورزی در روستاهاست. 

وی افزود: باید تامین مالی از جمله تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش برای تولید فراهم شده باشد تا بتوانیم در تولید به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم. مطالعات دقیق علمی نشان می‌دهد در استان خراسان شمالی بخش خصوصی به شدت وابستگی به تسهیلات تکلیفی و منابع بانکی است که باید این منابع با سهولت در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه بانک‌های استان از منابع محدودی برخوردارند و این موضوع برای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی مشکلاتی را فراهم کرده است. فاصله زمانی درخواست فعالان  تا اعطای تسهیلات بسیار زیاد شده و این اختلال باعث عدم رونق بخش خصوصی و فعالیت‌های اقتصادی است.

بهزادفر ادامه داد: در بخش کشاورزی صندوق‌های حمایت مالی از کشاورزان ایجاد شده که در این بخش 51 درصد منابع مرتبط با مردم و باقی منابع دولتی است که مردم در ساده‌ترین حالت ممکن می‌توانند از این صندوق استفاده بکنند. در دو سال اخیر منابع صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان و شهرستان‌ها بسیار خوب بوده و با برنامه‌ریزی دولت تقویت این صندوق‌ها در سال 1403 در اولویت است و ساز و کار این صندوق‌ها بسیار ساده‌تر از ساز کار بانک‌هاست.

وی با بیان اینکه تامین مالی یکی از الزامات جدی تحقق شعار سال است و باید برای این موضوع در سطح ملی و استانی راهکارهای ویژه‌ای دیده شود و تصریح کرد: 30 درصد اقتصاد استان خراسان شمالی وابسته به روستاست و بیش از 45 درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و به همین خاطر در سند توسعه استان خراسان شمالی در سال 1403 یکی از فصل‌های مهم بحث توسعه روستایی است. در این زمینه جزو استان‌های پیشرو هستیم که سندهای مرتبط با برنامه هفتم نیز در استان در حال انجام است. اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی در استان در حال انجام است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی ادامه داد: در این طرح با مشارکت مردم مدلی طراحی شده است که نظام تصمیم‌سازی از دل جوامع محلی بیرون آمده و مردم منابع اقتصادی را پای کار آورده٬ دولت نیز در این میان بخش تسهیلگری را بین مردم و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بر عهده دارد. از سوی دیگر بنا داریم تولیدات مردم به خوبی به بازار معرفی و در بازار دیده و به فروش برود در این مدل اتصال دقیق بازار به جوامع محلی مورد توجه است.

وی افزود: 15 نهاد دولتی و غیردولتی در بحث روستا در حال فعالیت هستند که متاسفانه بخش زیادی از این فعالیت‌ها همسو نیست و باید منابع تجمیع و فعالیت‌ها همسو شود تا اقتصاد روستایی به ویژه در استان خراسان شمالی با ایجاد زنجیره‌های تکمیلی راهبردی شکوفا شود.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • دبستان شهر تاریخی ماسوله با کمتر از ۱۰ دانش آموز
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • حمایت کمیته امداد از بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص