Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ محسن نفر با حضور در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با تشریح ضرورت و اهمیت پژوهش در رشته های علوم پزشکی اظهار کرد: اگر نگاه ما مبتنی بر حل مسائل و مشکلات جامعه باشد انجام پژوهش های کاربردی بهترین راهکار و کلید اصلی برای تحقق توسعه پایدار و رشد و گسترش مرزهای دانش در حیطه پزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره اولویت آموزش، درمان و پژوهش در حیطه علوم پزشکی تصریح کرد: امروزه سیاست اجرایی دانشگاه های بزرگ دنیا در حیطه آموزش پزشکی بر اصل درآمدزایی از راه پژوهش قرار گرفته است.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با ابراز خشنودی از حضور در جمع پژوهشگران برتر، استادان، پزشکان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: در شرایط فعلی با حمایت قاطع سیاستگذاران و تصمیم سازان ارتقای جایگاه پژوهش در صدر مسائل دانشگاه آزاد اسلامی است و توصیه من به اساتید پژوهشگر گروه بالینی و علوم پایه این است که بحث تولید ثروت از راه پژوهش را جدی بگیرید.
نفر افزود: با همگرایی و تلفیق رشته های علوم پزشکی و غیر پزشکی از ظرفیت استثنائی دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر پیشرفت و ارتقای کیفی آموزش و پژوهش استفاده می کنیم.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به فرصت طلایی و مزیت منحصر به فرد دانشگاه آزاد اسلامی در جهت افزایش کیفیت آموزش رشته های تحصیلی از راه همگرائی رشته های پزشکی و غیر پزشکی اشاره کرد و گفت: یکی از مزیت ها و ویژگی های خاص دانشگاه آزاد اسلامی وجود ساختار متمرکز و یکپارچه و تنوع بسیار رشته های علوم پزشکی، فنی و مهندسی و علوم انسانی است.
نفر با بیان اینکه دست اندرکاران ارشد دانشگاه آزاد اسلامی با مطالعه، شناخت و آگاهی کامل از این مزیت نسبی درصدد تلفیق و همگرایی هرچه بیشتر بین رشته های پزشکی و غیر پزشکی هستند تصریح کرد: پیشرفت روز افزون رشته پزشکی در قرن حاضر مرهون نقش موثر و سازنده جامعه پزشکی و همگامی و همکاری مهندسین رشته های مختلف مکانیک، الکترونیک، برق و عمران است.
وی افزود: پزشکان و متخصصین رشته های مختلف علوم پزشکی درتشخیص و درمان بیماری ها از خدمات چشمگیر و تخصص رشته های مهندسی در ساخت دستگاه های پیشرفته ای همچون سی تی اسکن، ام آر آی و بسیاری از تجهیزات بیمارستانی، اتاق عمل، یونیت های دندانپزشکی، لوازم آزمایشگاهی داروسازی بهره می برند و طبعاٌ همگرائی بیشتراین رشته ها موجب تغییر و تحولات بنیادی در مسیر پیشرفت و ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش رشته های پزشکی است.

معاون علوم پزشکی آزاد اسلامی ابراز امیدواری کرد با مطالعات کارشناسانه و مقدمات اولیه برای استفاده ازظرفیت و پتانسیل استثنائی دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه عقد تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و نیز واحد تهران غرب دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است و به زودی شاهد تحقیقات کاربردی فراوانی بین رشته های علوم پزشکی و فنی و مهندسی و علوم انسانی بین اساتید و دانشجویان این دو زیر مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی تهران خواهیم بود.


در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش که به همت دکتر فرشاد هاشمیان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه روز شنبه 3 دی سال جاری در سالن شهید احدی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد از تلاش علمی تعداد کثیری از استادان پژوهشگر برتر 8 دانشکده پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، شیمی دارویی علوم و فناوری های نوین و دانشجویان منتخب دانشکده پرستاری و مامایی، پذیرفته شدگان آزمون رزیدنتی، آزمون دکتری تخصصی، برگزیدگان و رتبه های برتر آزمون علوم پایه و پره انترنی در حضور دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه، مسئولان ارشد حوزه معاونت علوم پزشکی، اعضای هیات رئیسه، استادان، دانشجویان و کارکنان با اهدای لوح سپاس و جوایز نفیس قدردانی شد.

202

پژوهش کاربردی کلید تحقق توسعه پایدار گسترش مرزها دانش پزشکی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۷۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در کنکور چند روز قبل ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، سه برابر در سایر رشته‌ها و ۶ برابر در تجربی شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری انتخاب رشته در جمع دانش آموزان دارد که این ناهنجاری اگر عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

محمد مهدی طهرانچی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ در جمع خبرنگاران که در دلگشا چالوس برگزار شد، با اشاره به اهمیت این اجلاسیه اظهار کرد: در این اجلاسیه مباحثی را پیرامون موضوع رفتار اجتماعی جامعه و دانش آموزان، دانشجویان و داوطلبان آموزشی در پرداختن به حوزه انسانی به اشتراک گذاشتیم.

وی افزود: آینده آموزش عالی در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه هر روز در خبرها از شرکت مجموعه‌ای از دانش آموزان در کنکور می‌شنویم، تصریح کرد: پنج شنبه‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در ریاضی، سه برابر در سایر رشته‌ها و ۶ برابر در تجربی شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری انتخاب رشته در جمع دانش آموزان دارد که این ناهنجاری اگر عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

طهرانچی گفت: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان یک انتخاب را انجام می‌دهند و ما دانشگاهیان و دلسوزان جامعه باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنیم که در این اجلاسیه به صورت نشست دو روزه در حوزه علوم اجتماعی مورد بحث قرار گرفت.

افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی

وی با بیان اینکه در این اجلاسیه مسائل جدی مطرح و با همتی که وجود دارد باید اقدام به رفع آن شود، یادآور شد: نکته مهمی که در کشور وجود دارد این است که ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفته‌ایم و در این خصوص هنر و رسانه نقش جدی را ایفا می‌کند و جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه مهمی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: بیش از ۷۰ نفر از جامعه شناسان سراسر کشور به این موضوع پرداختند که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند جایگاه دقیقی قرار دهند.

طهرانچی در ادامه به خبری در مورد افزایش حقوق هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور پرداخت و گفت: دولت امسال ۲۰ درصد برای اعضای هیئت دولت در نظر گرفته است و در جلسه اخیر که در شورای معاونین داشتیم در حال آماده سازی لایحه‌ای برای هیئت امنا هستیم که ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش حقوق دانشگاه آزاد رقم بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه