Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، منتخبان دوازدهمین دوره مراسم ملی تکریم چهره‌های برتر قرآنی کشور از استان مرکزی اعلام شدند. دوازدهمین دوره مراسم ملی تکریم چهره‌های برتر قرآنی کشور با جامعه هدف مدرسین قرآن، مرتجمان و مفسرین قرآن، خوشنویسان قرآنی، ناشرین قرآنی، خیرین قرآنی و مدیران موفق قرآنی، در دو بخش مردمی و دولتی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش؛ پس از فرایند بررسی و انتخاب از سوی دارالقرآن الکریم کشور، مرتضی مختاری به عنوان مدرس برتر کشوری، علی توکلی به عنوان خیر قرآنی، حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان و حجت‌الاسلام محمدرضا شفیعی، مسئول دارالقران‌الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان به عنوان مدیران موفق قرآنی در دوازدهمین دوره مراسم تکریم چهره‌های برتر قرآنی سال 96 که جمعه، 13بهمن در تهران برگزار خواهد شد به عنوان چهره برتر قرآنی سال تجلیل می‌شوند.
از سال 1385 مراسم ملی تکریم چهره‌های برتر قرآنی کشور برگزار می‌شود چهره‌هایی که تاکنون در طول 12 دوره مراسم تکریم توانسته‌اند از استان مرکزی به عنوان چهره برتر قرآنی کشور معرفی شوند بدین شرح است: سال 87 با معرفی استاد حبیب‌الله مشیری‌راد به عنوان پیشکسوت قرآنی، در سال 89 و پنجمین دوره استان حسین محمدی هزاوه، در سال 90 و ششمین دوره استان حبیب‌الله صابری نسب، در سال 91 و هفتمین دوره استاد محمدباقر نشیبا عراقی، در سال 92 و هشتمین دوره استاد ابوطالب شهسواری، در سال 93 و نهمین دوره استاد اسماعیل سبحانی و در سال 94 و دهمین دوره استاد رحیم طاهری.
همچنین در سال 91 و هفتمین دوره استاد ابوذر کرمی، حافظ کل قرآن به واسطه کسب رتبه اول مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان جهان در مراسم تکریم چهره‌های برتر قرآنی کشور تجلیل شد.
از سال 92 تا 94، 6 نفر از حافظان کل استان که موفق به اخذ مدرک درجه 2 شدند نیز در مراسم تکریم تجلیل شدند، مسعود اکبری و راضیه شریفی در سال 92، ابوالفضل صفری و فهیمه جفرسته در سال 93 و مریم سعیدی و محمد آسنجرانی در سال 94. در مجموع از سال 87 تا 94، 14 نفر از پیشکسوتان و حافظان کل قرآن استان در مراسم ملی تکریم چهره‌های برتر قرآنی تجلیل شدند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۵۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه یازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر که امروز در سالن غدیر مجتمع یاوران مهدی شهر مقدس قم برگزار شد از سند راهبردی جامعه قرآنی عصر به‌عنوان مهم‌ترین سند بالادستی جامعه قرآنی عصر که باید فعالی‌ها منطبق با آن باشد رونمایی شد.

در مقدمه این سند آمده است که این سند بر اساس تعالیم قرآن و عترت و در راستای تحقق منویات امامین انقلاب اسلامی در مسیر اجرای اسناد بالادستی قرآنی همچون منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور طراحی و تدوین شده است در بخش آرمان این سند چنین بیان شده است که ایمان، انس و التزام عملی آحاد مردم به قرآن کریم در راستای تحقق جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی آرمان جامعه قرآنی عصر است.

جامعه قرآن عصر در این سند راهبردی مأموریت گفتمان‌سازی و بسترسازی برای نقش‌آفرینی مجموعه‌ها، گروه‌ها و عناصر قرآنی در راستای تسریع حرکت عمومی و تشکیل جبهه مردمی در عرصه قرآنی با محوریت جریان‌های حلقه‌های میانی را برای خود تعریف کرده است تا به چشم‌انداز تشکیل جبهه قرآنی متشکل از حداقل یک میلیون هسته قرآنی برای ده میلیون مخاطب در افق ۱۴۱۴ ایران اسلامی برسد.

راهبردهای سند جامعه قرآنی عصر شامل ترویج گفتمان حرکت عمومی با محوریت قرآن کریم، نگهداشت و تقویت شبکه فعالان، مجموعه‌ها و زیرساخت‌های پشتیبان زیست‌بوم قرآنی کشور برای پشتیبانی از حرکت عمومی و بسترسازی برای تشکیل گسترش و تقویت جریان‌های حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با محوریت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی در عرصه قرآنی است.

سیاست‌هایی که در این سند تعریف شده است شامل ستادی عمل‌کردن و سازمانی نشدن، استمرار، اثرسنجی، خودسازی، آفت شناسی مستمر، پرداختن به اولویت‌ها و پیوست کار فرهنگی اجتماعی می‌شود که الزاماتی از جمله شناخت صحنه، جهت‌گیری تمدنی، امید آفرینی، راهکارهای عملی و تعامل و هم‌افزایی را به همراه دارد.

کد خبر 6089231 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز
  • برگزاری مراسم تکریم سردار رادان توسط «مدیران مدارس حوزه علمیه»
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد