Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - قائم مقام مدیرعامل سایپا و مدیرعامل مگاموتور در جلسه ستاد تولید از برنامه های افزایش تولید در مگاموتور خبر داد و گفت: در راستای سیاست های ابلاغی مدیریت ارشد گروه سایپا مبنی بر افزایش تولید، برنامه ریزی هایی انجام شده تا تمامی واحدهای شرکت مگاموتور برای افزایش تولید از 2400 دستگاه قوای محرکه به 3000 دستگاه در روز آماده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش گروه خودرو پول‌نیوز، مهندس جمشید حیدرکندری با اعلام خبر فوق گفت: همبستگی و همکاری همه همکاران در زمینه های مختلف کاری شرط لازم برای رسیدن به تولید 3000 دستگاه قوای محرکه در روز است و در این راستا همه واحدهای شرکت مگاموتور بالاخص معاونت بازرگانی و تامین با ظرفیت سازی سازندگان داخلی و خارجی در حال آماده شدن برای تحقق این هدف هستند.



کندری با اشاره به مسیر دستیابی به برنامه تولید 3000 دستگاه در روز گفت: با برنامه ریزی های انجام شده هدف تولید 3000 دستگاه قوای محرکه در روز که شامل محصولات X100، X200، نیسان و تندر 90 است برای مگاموتور در نظر گرفته شده که بر اساس نیاز  اعلام شده از سوی مشتری است.

وی در ادامه افزود: برای دستیابی به این هدف آموزش منابع انسانی برای خطوط تولید تندر 90 بر اساس استاندارد مدرسه مهارت رنو و تقویت واحد تعمیرات و نگهداری از لحاظ سخت افزار و نرم افزار به عنوان یکی از مهم ترین گلوگاه های تولید در این راستا در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرعامل مگاموتور در پایان ایجاد نظم در پرداخت مطالبات سازندگان و پیمانکاران، ایجاد یک رژیم مالی منظم ضمن ایجاد اعتماد و انگیزه به قطعه سازان، بازگرداندن قطعه سازانی که از چرخه تولید خارج شده اند، تقویت و ایجاد منابع تامین قطعه، تمرکز خرید برروی سازندگان داخلی و حذف خریدهای غیر ضروری خارجی را از دیگر راه های دستیبابی به این هدف برشمرد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۸۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • تعاملات دستگاه‌ برای برگزاری انتخابات سالم افزایش یابد
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • بازگشت ۳۰۰۰ واحد تعطیل به تولید/ ۱.۲ میلیون نفر بیمه شدند
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی