Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران، محمد حسین مقیمی شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران ملارد، گفت: اکیپ های امدادرسانی از شب وقوع حادثه به مناطق زلزله زده ملارد اعزام شدند.

وی افزود: بنزین در شب وقوع زلزله ۲ الی ۳ برابر مواقع عادی مصرف شد، که به خوبی و با سرعت جایگزین شد و همه دستگاه ها، اورژانس، هلال احمر و بیمارستان ها در آمادگی کامل بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار تهران افزود: خوشبختانه انبارهای اصلی هلال احمر برای کل کشور در تهران موجود بود و مشکلی نداشتیم، به شهرستان ها اعلام کردیم که تا درصدی از جمعیت شهرستان امکانات و تجهیزات داشته باشد.

وی با اشاره به برگزاری ۴ جلسه آسیب شناسی پس از زلزله، گفت: مردم پس از زلزله به خیابان ها ریخته و سردرگم بودند، اما نیروی انتظامی به سرعت نظم و امنیت را برقرار کرد، اما مسیر برای امدادرسانی باز نبود.

مقیمی ادامه داد: از ستاد مدیریت بحران در شهرستان ها خواستیم که خیابان ها را تقسیم بندی کنند و بخشی از خیابان اشغال نشود.

وی گفت: بایستی کار آموزشی و فرهنگ سازی برای مواقع بحران صورت پذیرد.

استاندار تهران احداث سوله های مدیریت بحران در ملارد را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید امکانات ما برای خدمات رسانی و امدادرسانی به میزان کافی باشد.

وی به تامین سوخت با کمک خوروهای پلیس اشاره کرد و گفت: پلیس در میان ترافیک موجود خودروها را یکی یکی جابجا می کرد تا خودرو سوخت بتواند به مقصد برسد.

مقیمی افزود: کار نیروی انتظامی در شب زلزله ۱۰ برابر روزهای عادی بود، چرا که همه مردم در زمان وقوع حادثه قصد رسیدن به جای امن را دارند.

وی گفت: عمده کار ما در مدیریت بحران در ۳ کارگروه نظم و امنیت، امداد و نجات و بهداست و درمان خلاصه می شود.

استاندار تهران سپس توجه به نظرات زلزله شناسان را مورد اشاره قرار داد و گفت: دانش بشر هنوز نمی تواند زمان وقوع زلزله را پیش بینی کند، اما نمی توان گسل ها را غیر فعال و جابجا کرد و تنها راه ما کنار آمدن با زلزله و مقاوم سازی ساختمان ها است.

وی افزود: شهرداران استان تهران به هیچوجه به ساختمان های غیر مقاوم پایان کار ندهند و سفارش نپذیرند، اگر ۱۰ سال پیش دقت می کردیم امروز تعداد بسیاری از این ساختمان های غیر مقاوم نداشتیم.

مقیمی با بیان این که مهندس ناظر باید پروژه ها را به دقت تحت نظارت داشته باشد، گفت: هیچکس حق دخالت غیر فنی در امر ساخت و ساز ندارد. اگر در ساخت و ساز دقت کنیم تعداد مجروحین زلزله به حداقل خواهد رسید.

نماینده عالی دولت با بیان این که باید از طریق آموزش و پرورش به دانش آموزان در خصوص آموزش های قبل، حین و بعد از زلزله آموزش داد، گفت: باید طرح بازآفرینی وزارت راه و شهرسازی در خصوص نوسازی بافت فرسوده با کمک دولت، شهرداری ها و مردم مورد توجه قرار گیرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۸۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان

عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
به گزارش خبرگزاری مهر، صمیم مرادی روزبهانی، عملکرد تیم اعزامی مشترک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با پرداختن به وسعت سیل در شهرستان کنارک در استان سیستان و بلوچستان گفت: صد در صد شهرستان کنارک درگیر سیلاب شده است. در واقع همه محلات هفتگانه به نوعی درگیر سیلاب است اما محلات پنجگانه نظرآباد، سورک، کوهیان، زیباشهر و چادران کاملاً درگیر سیلاب بوده و ضمن در اولویت قرار گرفتن امداد رسانی، از وضعیت بسیار نامناسبی نیز برخوردار بودند.

وی افزود: در خصوص میزان پیشرفت کار امدادی در سطح استان نیز طبق اظهارات جانشین شهردار کنارک، ۹۰ درصد از پنج محله که مساحتی در حدود ۱۵۰ هکتار است دچار سیلاب شده که حدود ۱۰۰ هکتار از این مساحت امداد رسانی شد و در ۵۰ هکتار شامل چادران و نظرآباد همچنان امداد رسانی در حال انجام است.

مرادی روزبهانی ادامه داد: تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شامل نیروی انسانی به همراه وسایل نقلیه، ۱۰ دستگاه پمپ آب کف کش و لجن کش و دو دستگاه موتور برق با تجهیزات انفرادی برای کمک به مردم سیل زده اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و معاونت خدمات شهری و سازمان آتش نشانی در روز پنجشنبه ۳۰ فروردین به محل حادثه اعزام شده است.

تیم عملیاتی مذکور بلافاصله پس از استقرار و از صبح روز جمعه ۳۱ فروردین با حضور در فرمانداری شهرستان کنارک و برگزاری جلسات هماهنگی با مسئولین شهرستان کنارک (فرماندار و شهردار کنارک) عملیات امدادرسانی را آغاز کرده و تاکنون مشغول به خدمت‌رسانی به سیل زدگان در این شهرستان است.

تیم اعزامی از سازمان مدیریت بحران شهر تهران تا پایان روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در حدود ۳۶۰ نفر ساعت زمان صرف عملیات امداد رسانی به سیل زدگان کرده است.

کد خبر 6089774

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • پایان تورنمنت زیر ۱۲ سال فوتبال تهران برای شناسایی استعدادها