Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛   دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت در همایش روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی گفت: ارائه گزارش از مشکلات در حوادث طبیعی تکلیف ملی و شرعی ما است تا بتوانیم در حوادث بعد در رفع آنها بکوشیم.

وی افزود: با توجه به زلزله خیز بودن کشور ساده اندیشی است که فکر کنیم حادثه دیگری رخ نخواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طی ۱۰ سال گذشته، آمار ۷۰ درصدی بیمارستانهای فرسوده را به حدود ۴۷ درصد کاهش دادیم.

حریرچی گفت: در شهر تهران بیمارستانهای دولتی در سال ۸۶، ۸۷ درصد فرسوده بوده اند که هم اکنون آنها را ۷۵ درصد کاهش دادیم و چشم انداز ما این است که تا سال ۱۴۰۰ به ۴۵ درصد کاهش یابد.

قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به بیمارستانهای قدیمی و فرسوده تهران مانند بیمارستان سینا، امام حسین، شریعتی و طالقانی افزود: ایمنی کلی بیمارستانهای دولتی و غیردولتی کشور در سال ۹۲، ۳۴ درصد بوده که هم اکنون به ۴۸ درصد رسیده است.

اگر زلزله بزرگی در تهران رخ دهد سیستم خدمت رسانی دچار مشکل می شود

حریرچی ادامه داد: مسئله سرمایه اجتماعی در برخورد با سوانح و حوادث موضوع مهمی است. به نظر می رسد ما در برخورد با حوادث با این موضوع به صورت دوگانه عمل می کنیم. اگر زلزله بزرگی در تهران رخ دهد سیستم خدمت رسانی دچار مشکل می شود و امکان امدادرسانی وجود نخواهد داشت.

وی گفت: اگر سونامی ژاپن را در اینترنت سرچ کنید کمتر عکسی از کشته شده های آن حادثه می بینیم و اکثر عکس ها، چهره های نگران را نشان می دهد اما در ایران چنین نیست. به عنوان مثال خودکشی در همه جای دنیا رخ می دهد و ۹۰ درصد آن مربوط به افسردگی عمیق فردی است که اخبار آن منتشر می شود. بعضی ها گمان می کنند اگر شدت حادثه را بیش از آنچه که هست مخابره کنند تاثیرپذیری آن بیشتر خواهد شد.

قائم مقام وزیر بهداشت اظهار کرد: یکی از افتخارات وزارت بهداشت در زلزله اخیر این بود که از روز ششم حادثه به صورت صد درصد مستقل، در محل مستقر شد و از روز سوم امکانات بهداشتی را در سراسر شهر و روستاها توزیع کرد. متاسفانه ۱۱ مادر باردار در حادثه فوت کردند اما بعد از حادثه تاکنون یک مادر باردار دچار مشکل نشده است که این نیز دستاورد بزرگی است.

وی ادامه داد: باید سازمانهای مردم نهاد با استفاده از سرمایه اجتماعی، فرهنگی مسائل مربوط به حادثه را آموزش دهند. باید نقاط امن و غیرامن هر شهر را داشته باشیم تا مردم آماده باشند. توصیه می شود که آموزش علمی برای لحظه وقوع حادثه با سفیران سلامت و سفیران دانش آموز انجام شود به طوری که هر خانه یک نفر را داشته باشد.

حریرچی گفت: اینکه دستگاههای اجرایی گزارش بدهند خیلی جالب نیست. می بایست هر ۱۵ روز یک بار گزارش مردمی را به صورت علمی تدوین کرده و منتشر کنیم.

قائم مقام وزیر بهداشت افزود: ۹۵ درصد موارد فوتی ما بعد از حوادث طبیعی ناشی از تخریب ساختمان است. زلزله یک اتفاق طبیعی است. عدم آمادگی ما غیرطبیعی است. در زلزله رودبار و بم نقاط مثبت و منفی زیادی داشتیم و نمی توان کتمان کرد.

وی تصریح کرد: باید فرهنگ عذرخواهی مسئولین را از مردم تقویت کنیم. بگوییم نتوانستیم این کار را انجام دهیم و عذرخواهی کنیم؛ مردم کریم هستند و ما را می بخشند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۹۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۱۷ مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت

آفتاب‌‌نیوز :

بابک یکتاپرست درباره جزئیات حوادث ترافیکی هفته گذشته گفت: در هفته‌ای که گذشت، ۲۳۳ حادثه ترافیکی به سازمان اورژانس کشور اعلام شد که به مصدومیت ۱۳۱۷ نفر و کشته شدن ۶۲ نفر، انجامیده است. در این بازه زمانی، ۱۱۱۷ مصدوم ناشی از حوادث رانندگی نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. همچنین ۲۰۰ نفر در محل درمان شدند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره استان‌هایی که در هفته گذشته دارای بیشترین حوادث ترافیکی بودند نیز گفت: در استان سیستان وبلوچستان ۲۲ حادثه با ۱۲۴ مصدوم و دو فوتی، استان فارس ۲۰ حادثه با ۱۰۸ مصدوم ۱۰ فوتی و و در استان تهران ۱۸ حادثه با ۷۹ مصدوم و شش فوتی رخ داده است.

وی افزود: در این بازه زمانی، ۱۱ حادثه در حوزه حمل و نقل عمومی داشتیم که ۱۰۸ مصدوم و دو کشته برجای گذاشت. همچنین در حوزه حوادث تریلی و کامیون‌ها نیز ۱۰۱ زخمی و ۲۱ کشته اعلام شده است. در حوزه تصادفات وانت‌بار‌ها نیز در این هفته، ۷۲ زخمی و چهار کشته داشتیم.

یکتاپرست گفت: ۱۵ حادثه در مورد تصادفات موتورسیکلت‌ها به ثبت رسید که۵۶ نفر زخمی داشت و سه نفر نیز کشته شدند.

وی با اشاره به مهم‌ترین حادثه ترافیکی هفته گذشته افزود: در ۱۳ اردیبهشت ماه، یک دستگاه سمند با یک دستگاه خودروی سوزوکی تصادف کرد که این حادثه در تبریز، چهار کشته و سه مجروح برجای گذاشت. 

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: در هفته گذشته، ۴۱۲ حادثه غیرترافیکی به ثبت رسید که مهم‌ترین آن حادثه حریق یک لنج در جزیره هرمز بود که باعث فوتن سه نفر و زخمی شدن شش نفر شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • ۱۳۱۷ مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت
  • وقوع ۵ حادثه رانندگی در استان سمنان/ یک نفر جان باخت
  • برقراری بیش از ۴۷ هزار تماس با سامانه ۱۲۵ / نجات ۴۸۳ نفر از حوادث رخ داده
  • تصادف در جاده اردبیل _ سرچم / ۲ فوتی و ۸ مصدوم
  • مانوری برای محک آمادگی در برابر حوادث احتمالی
  • پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند/ جریمه ها بازدارنده است
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند
  • حوادث ناشی از بی‌توجهی به هشدارها در کهگیلویه