Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل استاندارد استان قزوین گفت: در 9 ماه امسال 460 مورد بازدید کارشناسی از واحدهای تولید مصالح استان را داشتیم که 386 مورد نمونه برداری از فرآورده‌ها صورت گرفته و 63 مورد هم تذکر و اخطار صادر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شاخص، ساعت ۵:۲۶ جمعه پنجم دی ماه ۱۳۸۲ بم لرزید و با فروریزی خانه‌های خشتی، گلی، آجری، بتونی و فلزی فاجعه‌ای در مقیاس بزرگ شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ده‌ها هزار تن از هموطنان عزیزمان جانشان را از دست دادند، بازماندگان فاجعه علاوه بر بی‌خانمانی، زخمی، معلول و دچار آسیب‌های روانی شده‌اند و هنوز بعد از ۱۳ سال آسیب‌های« بم» به طور کامل ترمیم نشده و کار همچنان ادامه دارد.

از این رو ۵دی ماه مصادف با حادثه دلخراش زلزله بم، روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی نامگذاری شده است.

سازمان‌ها باید وظایف خود را به خوبی انجام دهند

محمود رضا طاهری مدیرکل استاندارد استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شاخص، اظهار کرد: طبق مصوبه هیئت دولت در سال ۸۴؛ کلیه مصالح ساختمانی مشمول مقررات استاندارد اجباری هستند.

وی افزود: بر اساس این مصوبه هر مصالح ساختمانی که تولید می‌شوند حتما باید استانداردهای لازم را اخذ کنند.

مدیرکل استاندارد استان قزوین در ادامه توضیح داد: با توجه به تقسیم کاری که در این مصوبه انجام شد، نظارت بر تولید مصالح ساختمانی بر عهده سازمان استاندارد قرار گرفت.

این مسوول گفت: کلیه مصالح ساختمانی که تولید می شود از جمله آهن، سیمان، میلگرد، بتن، موزائیک، آجر، گچ، سرامیک و کاشی باید علامت استاندارد داشته باشند.

طاهری عنوان کرد: سازمان نظام مهندسی و راه و شهرسازی هم موظف‌اند که در ساختمان سازی از کالاها و مصالح استاندارد استفاده کنند و در این سال‌ها هم این اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه وقوع زلزله و بلایای طبیعی قابل پیش بینی نیست افزود: مهم این است که هر کدام از سازمان‌ها وظایف خود را به خوبی انجام دهند و در بحث تولید مصالح حتما نظارت و دقت کافی را داشته باشند.

بتن‌های تولیدی کاملا تحت نظارت سازمان استاندارد هستند

مدیرکل استاندارد استان قزوین افزود: در برخورد و پلمپ واحدهای متخلف که مصالح بی کیفیت تولید می‌کنند باید مماشات را کنار بگذاریم چراکه سازمان استاندارد به دنبال کیفت است.

این مسوول در ادامه با بیان اینکه حتی واحدهای تولید آجر در استان را تا مرز پلمپ و اعلام جرم برده‌ایم گفت: یک واحد تولیدی به خاطر سلامت جامعه باید کالای با کیفیت و مطابق با استاندارد تولید کند و در غیر این صورت حتما برخورد خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه بتن‌های تولیدی کاملا تحت نظارت سازمان استاندارد هستند تصریح کرد: امروز به جرات می توانم بگویم در استان قزوین واحدی نداریم که مصالح غیر استاندارد تولید کند.

طاهری خاطرنشان کرد: اگر واحد متخلفی هم وجود داشته باشد به طور زیرزمینی فعالیت می‌کنند که  برای ما قابل شناسایی نیستند اما کلیه واحدهای دارای پروانه بهره برداری نیز پروانه استاندارد در زمینه مصالح را دارند.

۴۶۰ مورد بازدید کارشناسی از واحدهای تولید مصالح استان صورت گرفت

مدیرکل استاندارد استان قزوین توضیح داد: از هر واحد تولیدی در سال ۴ نوبت به شکل اتفاقی بازدید و ۴ نوبت هم نمونه برداری و آزمون می‌کنیم که درواقع ۸ بار به یک واحد تولیدی مراجعه کرده و زمان‌ها هم بدون اطلاع واحد تولیدی وکاملا سرزده است .

این مسئول با اشاره به آمار سال جاری افزود: در ۹ ماه امسال ۴۶۰ مورد بازدید کارشناسی از واحدهای تولید مصالح ساختمانی استان را داشتیم که ۳۸۶ مورد نمونه برداری از فرآورده‌ها صورت گرفته و ۶۳ مورد هم تذکر و اخطار صادر شده است.

وی در پایان گفت: از ابتدای سال تا کنون ۴۴ خط تولید واحدهای تولیدکننده مصالح ساختمانی پلمب شدند که بیش از ۵۰ درصد از آن‌ها پس از رفع نواقص باز شده‌اند.

زلزله‌های مهیب بوئین زهرا، طبس، منجیل و رودبار با تلفات انسانی ده‌ها هزارنفری در تاریخ ایران و حافظه ایرانیان ثبت شده است.

بر این اساس سازه‌هایی که ساخته می‌شود باید از استانداردهای لازم برخوردار باشد زیرا با رعایت مفاد قانونی مربوطه می‌توان ریسک و خطر زلزله را کاهش داد و امنیت بیشتری برای شهروندان ایجاد کرد.

با توجه به زلزله خیز بودن استان قزوین امیدواریم تولیدکنندگان مصالح و سازندگان ساختمان‌ها نسبت به کیفیت و استحکام سازه‌ها دقت لازم و حساسیت را داشته باشند چراکه با پایبندی به قانون هم به سلامت جامعه و هم به نسل آینده خدمت کرده‌اند.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۴۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین

رئیس سازمان صمت استان قزوین گفت: حدود ۵۰ درصد واحدهای تولید شوینده‌های کشور در استان قزوین مستقر هستند و باید کمک کنیم تا زنجیره تولید این صنعت در استان کامل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محسن رستمی بعدازظهر امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در نشست هماهنگی برگزاری نمایشگاه تخصصی شوینده‌ها و شیشه که در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: نگاه و رویکرد دولت کمک به تولیدکنندگان و صادرکنندگان است و امسال اقدامات مؤثری برای حل این مشکلات انجام شده است.

وی افزود: در استان قزوین با تعاملی که بین مدیران اقتصادی و صنعتی دولتی و بخش خصوصی ایجاد شده و با تسهیل در امور تولیدکنندگان تلاش شده گره‌گشای موانع باشیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان توجه به زنجیره ارزش را از رویکردهای سازمان صمت در سال جاری دانست و خاطرنشان کرد: در برگزاری نمایشگاه تخصصی شوینده‌ها در قزوین فرصت مناسبی مهیا می‌شود تا توانمندی‌های صنعت شوینده‌ها معرفی شود.

رستمی ادامه داد: حدود ۵۰ درصد واحدهای تولید شوینده‌های کشور در استان قزوین مستقر هستند و باید کمک کنیم تا زنجیره تولید این صنعت در استان کامل شود. باید تلاش می‌کنیم همه بیایند تا کمبود زنجیره ارزش را شناسایی و تأمین شود.

وی تاکید کرد: سال پیش ۴۴ میلیارد دلار ارز به صنعت داده شد که امسال بیشتر می‌شود و تعداد زیادی از درخواست‌های واحدها در دست بررسی است.

رضا صفاری مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین نیز در این نشست با بیان اینکه نمایشگاه‌های تخصصی و عمومی داریم که مخاطبان فرق می‌کند، گفت: در تخصصی استقبال زیاد است و بخش خصوصی مخاطب آن است که در این صورت هیئت‌های تجاری می‌آیند و یادمان نرود نمایشگاه شوینده و شیشه کاملاً تخصصی است.

وی اضافه کرد: در شوینده و شیشه جایگاه کشوری داریم و می‌توانیم آن را در حد بالایی برگزار کنیم که قطب نمایشگاه این رشته باشیم و البته در این حوزه باید جذابیت ایجاد کنیم و هیبت تجاری حتماً باید حضور داشته باشد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان با بیان اینکه فقط نباید از کشورهای همجوار دعوت شود، گفت: باید در داخل متمرکز شویم. بخشی از غرفه‌ها میزهای تخصصی باشد تا مسئولان بانک مرکزی بیایند و با مدیران کارخانجات گفت‌وگو داشته باشند.

کد خبر 751141

دیگر خبرها

  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • تولید ۸۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخمگذار استان قزوین
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • پیش‌بینی جدید مشاوران املاک از قیمت مسکن در ماه‌های آینده/ الان خانه بخریم یا نخریم؟