Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-02@02:52:59 GMT

زیرساخت‌های اربعین سه برابر می‌شود

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۷۵۶۹۲

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پايگاه اطلاع رسانی حج، عبدالرضا رحمانی فضلی در جلسه برنامه ريزی و سياست گذاری ستاد مركزی اربعين برای سال ۹۷ با بيان اينكه اربعين امسال نسبت به سال قبل بهتر برگزار شد، گفت: با استفاده از تجربيات سال‌های گذشته، امسال سهولت بيشتری در خدمات، حمل‌ ونقل، اقدامات انتظامی، پشتيبانی، صدور گذرنامه، ارز، استانداری‌ها و همكاری با دولت عراق خوب عمل كرده و كمترين مشكل را در اين زمينه داشتيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاكيد بر اينكه در اربعين امسال خروج غير قانونی از مرزها نداشتيم، خاطرنشان كرد: مديران مستقر در كربلا و نجف هم عملكرد خوبی داشتند و ستاد مركزی اربعين، مديريتی خوبي را توانست بر كميته‌ها داشته باشد.

وزير كشور ادامه داد: اربعين گام مهم اعتقادی، فرهنگي، اجتماعي در فرهنگ مردم ايران بوده، هست و خواهد بود. ضمن اينكه به مرور زمان هم اين موضوع تقويت شده است، لذا بايد زيرساخـت‌ها را چندين برابر كرد.

وي افزود: انگليسی‌ها از زائران اربعين در شهر كربلا نظرسنجي ويژه‌ای در خصوص علل حضور، خدمات و مسائل مختلف انجام داده‌اند كه ترجمه آن توسط وزارت اطلاعات به دستگاه‌های مربوطه ارسال شده است.

وزير كشور در ادامه گفت: بايد بازگشايی مرزهای جديد را در دستور كار خود قرار دهيم هرچند كه از دو مرز جديد در سال جاری به دليل عدم تأييد طرف عراقی نتوانستيم استفاده كنيم، در سال‌های آينده بايد زيرساخت‌های اربعين را سه برابر كرد و تلاش‌ها را در اين مسير سوق داد.

وي گفت: امسال صددرصد پيش‌بيني ما در خصوص ممانعت خروج از زائرين غيرقانوني محقق شده و نيروي انتظامي در اين زمينه بسيار موفق عمل كرد.

وزير كشور افزود: ساماندهی زائرين از مبدأ را به صورت صددرصدي موفق به اجرا نشديم هرچند كه نسبت به سال قبل نظم بهتري پيدا كرده بود اما بايد اين را بدانيم كه اربعين نبايد دولتي شود.

رحمانی فضلی تصريح كرد: بايد كمك‌های مردمی متمركز و ساماندهی شود و ستاد بازسازی عتبات عاليات بايد طوري كار كند كه شبهه‌اي در اقدامات آن در بين مردم وجود نداشته باشد. براي سال قبل بايد از هم‌اكنون ستاد بازسازي عتبات عاليات طرحي در خصوص ساماندهی كمك‌های مردمی ارائه كند كه همه دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف بتوانند كمك‌های خود را در يك مسير هماهنگ قرار دهند.

وزير كشور در ادامه بیان کرد: با اينكه بيمه زائرين اربعين به دليل عدم متولی بر گردن وزارت كشور افتاد اما به دنبال آن هستيم در سال آينده بيمه را برعهده نگرفته و واگذار كنيم.

وي افزود: روز چهارشنبه حدود ۱۵۰ نفر از دست‌اندركاران اربعين با مقام معظم رهبری ديدار كرده و گزارشی را در اين خصوص به ايشان ارائه خواهند كرد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۵۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عاليات کشور و دبیر کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه اربعین حسینی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و معاون عمرانی استانداری و رئیس ستاد عتبات عالیات استان حضور داشتند.

مجید نامجو جانشین رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات هم در دیدار استاندار کرمانشاه  با مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور و ستاد مرکزی اربعین، خواست تا زمین هزار و ۱۷۵ متری کشتارگاه در مرز خسروی را برای ارائه خدمات بهتر در اختیار ستاد عتبات عالیات قرار دهد.
وی افزود: سال گذشته حدود ۲ هزار کامیون از مرز خسروی عبور کرد که برای تسریع در روند ترخیص این کامیون ها نیاز است استانداری زمین دیگری را در اختیار ستاد عتبات عالیات قرار دهد.
وی همچنین از استاندار کرمانشاه خواست تا سند ساختمان ستاد عتبات واقع در محله نوبهار این شهر را به ستاد واگذار کند.
در این جلسه علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه نیز گفت:  در اربعین سال گذشته نتوانستیم روی بسیاری از موکب هایی که در مرز خسروی مستقر شده بودند حساب باز کنیم.
وی افزود: ما برای اسکان و تردد زوار مشکل داشتیم و مواکب مردمی که باید از بار مشکلات بر می داشتند چالش ایجاد کرده بودند و هیچ موکبی خدمات نمی داد و فقط می توانستیم به زوار آب بدهیم.
شعبانی تصریح کرد: نیاز است برای موکب ها طراحی جدیدی داشته باشیم تا موکب ضعیف نداشته باشیم برای همین بهتر از به جای ۱۰۰ موکب ضعیف ۱۰ موکب قوی ایجاد شود.
وی در خصوص زمین کشتارگاه در مرز خسروی نیز گفت: این زمین محدود است و قابل توسعه نیست و آنقدر کوچک است که نمی توان به عنوان قرارگاه و اسکان از آن استفاده کرد در حالی که بهتر است ستاد عتبات عالیات طرحی را اجرا کند که قابلیت توسعه در آینده داشته باشد.

دیگر خبرها

  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • مجید اکبرشاهی «دبیر ستاد اربعین» سیما شد
  • مجید اکبرشاهی «دبیر ستاد اربعین سیما» شد
  • انتصاب مجید اکبرشاهی به عنوان «دبیر ستاد اربعین سیما»
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم