Web Analytics Made Easy - Statcounter

بلاتکلیفی فاقدین شناسنامه در جنوب استان، علاوه بر اینکه زندگی را برایشان سلب کرده بلکه زن و فرزندانشان را هم در این رنج گرفتار خود کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛یکی از فاقدین شناسنامهبخش دشتیاریچابهار به چهاربهاران، اظهار کرد: ازدواج کرده ام و دارای 2 فرزند می باشم، زن و فرزندانم دارای شناسنامه می باشند بعضی اوقات به دلیل نداشتن شناسنامه توسط نیروهای امنیتی دستگیر می شوم و مجدد به مرز پاکستان منتقل شده و با سختی و فراست زیاد به محل زندگی ام در دشتیاری از توابه چابهار برمی گردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمود تن(حسینی) ادامه داد: پدرم شناسنامه دارد و فوت کرده است، در هنگام تولدم در خانه پدرم و به علت تعصبات قومی عدم خروج مادرم از منزل نتوانستم شناسنامه دار شوم.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون به دلیل شرایط بد اقتصادی کشور نیازمند کار بدون دغدغه ام ولی برخی قوانین مانند آزمایش DNA برای من که تنها نوه پدربزرگم هستم چگونه امکان پذیر است، وقتی پدربزرگم 90 سال سن دارد و توان رفت و آمد به آزمایشگاه را ندارد، چگونه باید این مشکل بزرگ زندگی من حل شود.

وی اظهار کرد: با توجه به تاییدیه شورای دشتیاری مبنی بر بومی بودن اینجانب و ارائه مدارک در خصوص گرفتن شناسنامه، متاسفانه سختی های گرفتن سجل پایان ناپذیر شده است و آنچنان که باید و شاید فکر فاقدین شناسنامه نیستند.

سید محمود تن اذعان کرد: 4 ماه است که به فرمانداری چابهار مراجعه می کنم ولی گویا دیدار فرماندار هم مانند گرفتن شناسنامه مسیری صعب العبور شده است.

سال 93 رییس سازمان ثبت احوال کل کشور با حضور در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: با تمهیدات انجام شده و همکاری خوب مسوولان و مردم محلی تا پایان سال جاری مشکل تمامی پرونده های فاقدین شناسنامه در سیستان و بلوچستان تعیین تکلیف و این معضل بزرگ برای همیشه مرتفع خواهد شد.

ناظمی اردکانی در شورای هماهنگی ثبت احوال شهرستان نیکشهر گفته بود: در طول دو دهه گذشته مشکلات زیادی در زمینه پرونده فاقدین شناسنامه و افراد مشکوک التابعه در سیستان و بلوچستان وجود داشت که بنا داریم یک بار برای همیشه این مشکل را به سرانجام برسانیم.

وی اظهار داشت: وقتی شورای تامین یک شهرستان با همکاری شوراها، دهیاران و معتمدان محلی هویت ایرانی بودن یک فاقد شناسنامه را تایید کنند دیگر نیازی نیست او را برای گرفتن آزمایش دی ان ای که هزینه و زمان زیادی را می برد، معرفی کرد.

وی ادامه داد: باید از ظرفیت بالای سیاسی و اجتماعی منطقه برای حل مشکل فاقدین شناسنامه کمک گرفت و در قالب کمیته ای متشکل از معتمدین و افراد سرشناس محلی نسبت به تایید هویت افراد اقدام کرد.

3 سال از وعده مسئول کشوری در تحویل شناسنامه به فاقدین می گذرد ولی متاسفانه شرایط تحویل شناسنامه راحتترکه نشده بلکه مسیری صعب العبور برای این خطه پهناور از کشور باقی مانده است.

انتهای خبر/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۹۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است

مجید محبی گفت: از مجموع ۳۲۹ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۲۸۴ مسیر فرعی بازگشایی شده است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است تا ارتباط در مسیر‌های ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.

مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به تداوم بارندگی‌ها احتمال بروز سیل با توجه به فعالیت این سامانه بارشی و طغیان رودخانه‌ها وجود خواهد داشت بنابراین از هموطنان تقاضا می‌شود در روز‌های اخیر از توقف و تردد در اطراف رودخانه‌ها و مسیل‌ها بپرهیزند و به هشدار‌ها و توصیه‌های ایمنی توجه کرده و مراقبت‌های لازم را به عمل آورند تا هیچگونه خسارت جانی و مالی متوجه آن‌ها نشود.

وی تاکید کرد: هشدار احتمال وقوع ‏سیلاب کاملا جدی است و شهروندان باید توجه داشته باشند که هر گونه تردد و اتراق در حاشیه ‏رودخانه و مسیل‌ها خطر آفرین و حتی مرگبار است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در جنوب سیستان و بلوچستان
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل زده
  • ۲۰۰ سورتی پرواز بالگرد امداد هلال احمر در جنوب سیستان و بلوچستان انجام شد
  • تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت
  • ادامه بارندگی در شرق و جنوب شرق کشور
  • بلاتکلیفی قهرمان پارالمپیک برای دریافت پاداش توکیو!
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • از مناطق سیل‌زده جنوب چه خبر ؟
  • جلو هرز روی آب‌ها را بگیریم