Web Analytics Made Easy - Statcounter

به اعتقاد کارشناس مسائل بین‌الملل، رژیم صهیونیستی در دهه‌های اولیه تشکیل خود سیاست بن‌گورین مبنی بر رویکردهای پیرامونی را دنبال می‌کرد تا خود را محفوظ نگه دارد؛ اما اکنون بزرگ­ترین متحد این رژیم یعنی عربستان در همین منطقه است.

رضا حجت شمامی، کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، در خصوص عوامل منطقه­‌ای تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت آمریکا به قدس، با اشاره به اینکه ارتجاع عرب فضای کنونی را برای فلسطین ایجاد کرده است، بیان داشت: واشنگتن به دنبال تجزیه کشورهای منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به رفتارهای کنونی آمریکایی­‌ها در منطقه گفت: غرب که بزرگ­ترین مدعی دموکراسی است، در حال حاضر دقیقاً علیه دموکراسی عمل می‌کند و دشمن آن شده و در این زمینه افکار عمومی را نادیده گرفته است.

کارشناس مسائل بین‌الملل با تأکید بر واکنش جهانی علیه تصمیم ترامپ در قبال قدس اشاره داشت: این مسئله نه‌ تنها در دنیای اسلام، بلکه در کل دنیا با مخالفت مواجه شد. اتحادیه اروپا نیز با این موضوع مخالف است؛ اما دنیای اسلام به خاطر مشکلاتی که دارد، چنین وضعیتی را برای فلسطینی­‌ها ایجاد کرده است.

وی با اشاره به استراتژی آمریکا در منطقه تأکید داشت: بسیاری معتقد بودند که واشنگتن هیچگونه برنامه‌ مدون و مشخصی در غرب آسیا ندارد. این در حالی است که آمریکا پس از شکست داعش بسیار راحت به دنبال تجزیه سازی منطقه است.

حجت شمامی با توجه به فضایی که موجب تصمیم اخیر ترامپ شده است، گفت: واشنگتن به راحتی در این هیاهو برنامه‌ها و اهداف رژیم صهیونیستی را پیش می‌برد. مصوبه انتقال سفارت مربوط به بیست سال پیش است؛ اما آمریکا در حال حاضر به‌ سادگی این موضوع را اجرایی می‌کند.

وی با تأکید بر اتحادهای کنونی صهیونیست­‌ها با ارتجاع عرب یادآوری کرد: رژیم صهیونیستی در دهه‌های اولیه تشکیل خود از آنجایی‌که چالش اساسی با منطقه از جمله جهان اسلام داشت، سیاست بن‌گورین مبنی بر رویکردهای پیرامونی را دنبال می‌کرد تا بتواند خود را محفوظ نگه دارد؛ اما در حال حاضر بزرگ­ترین متحد این رژیم یعنی عربستان در همین منطقه است.

کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به خیانت برخی از کشورهای عربی به حقوق فلسطینی­‌ها تأکید کرد: خود دنیای اسلام اکنون چنین وضعیتی را برای فلسطین به وجود آورده است. با این حال به نظر می‌رسد بر مبنای سیاست فرصت و تهدید آنچه تهدید فلسطین و جهان اسلام محسوب می­‌شود، می‌تواند به فرصت تبدیل شود.

وی با توجه به راهکارهای مقابله با رژیم صهیونیستی اشاره کرد: این موضوع از روش­‌های مختلف همچون اتحادها و ائتلاف­ها، تداوم مبارزه، در مرکز قرار دادن دوباره مقاومت و افشاگری‌های اتحادهای دنیای اسلام با اسرائیل قابل اجرا است. می‌توان دولت‌های مسلمان ضد اسلامی در منطقه را افشا کرد.

انتهای پیام/

R1396/P36447/S8,90,95/CT3 موضوعات مرتبط اسرائیل بیت المقدس اخبار "فلسطین" اخبار "عربستان سعودی"

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۸۹۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امریکا: آغاز ساخت اسکله در ساحل غزه

به گزارش صدای ایران از ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، این مقام ارشد نظامی آمریکا که خواست نامش فاش نشود با بیان اینکه ایالات متحده قصد دارد ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه از طریق دریا را از اوایل ماه مه آغاز کند، گفت: حجم کمک‌های بشردوستانه‌ای که قرار است از مسیر دریایی وارد غزه شود در ابتدا حدود ۹۰ کامیون در روز خواهد بود که این عدد می‌تواند به سرعت به حدود ۱۵۰ کامیون در روز افزایش یابد.

 بایدن که دولت وی از ابتدای حمله وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به غزه، اصلی‌ترین پشتیبان این رژیم در ارتکاب به جنایات در این منطقه بوده است، در ماه مارس ادعا کرد که پنتاگون قصد دارد یک اسکله در نوار ساحلی غزه برای ارسال کمک‌های بشردوستانه از راه دریا به این منطقه بسازد.

این ادعا‌ها در حالی مطرح می‌شود که در حال حاضر بر اساس گزارش منابع فلسطینی کل جمعیت ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری غزه با ناامنی غذایی مواجه هستند و وزارت بهداشت غزه با انتشار تازه‌ترین آمار شهدا و مجروحان تجاوز‌های رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش این رژیم به نوار غزه در هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر۱۴۰۲) به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر افزایش یافته است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • ستاره رژیم صهیونیستی در جهان رو به افول است
  • آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • دانشجویان آزاده جهان به دانشجویان و اساتید آمریکایی و اروپایی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پاخیزند
  • حمایت از اعتراضایات ضدصهیونیستی دانشگاهیان آمریکا
  • حمایت بسیج اساتید از دانشگاهیان جهان علیه رژیم صهیونیستی
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • جنبش‌های دانشجویی در آمریکا از جنگ ویتنام تا غزه/اهمیت جنبش کنونی
  • 200 روز جنگ اسرائیل در غزه ؛ جهان شکست خورد
  • امریکا: آغاز ساخت اسکله در ساحل غزه