Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه در خوزستان آب کافی وجود دارد، گفت: ما باید در مصرف آب در این استان صرفه جویی کنیم تا بتوانیم حق‌آبه محیط زیست این استان را بدهیم.

عیسی کلانتری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره موضوع انتقال آب از خوزستان اظهار کرد: موضوع انتقال آب جزو مسئولیت‌های وزارت نیرو است و ما فقط به لحاظ زیست محیطی در این زمینه اعلام نظر می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون خوزستان مشکل ریزگرد و خشک شدن تالابها را دارد و کارون قدرت پالایش خود را از دست داده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: ما می خواهیم حق آبه محیط زیست را از وزارت نیرو بگیریم اما وقتی وزارت نیرو می گوید من در خوزستان آب کافی ندارم ما نمی‌توانیم مشکلات زیست‌محیطی استان را حل کنیم. وقتی وزارت نیرو گفت در خوزستان آبی ندارم که حق‌آبه محیط زیست خوزستان را بدهم، ما محاسبه کردیم که در خوزستان بیش از ۳ میلیارد مترمکعب آب اضافی نسبت به نیاز کشاورزی مصرف می‌شود. در واقع نسبت به آنچه در خوزستان در کشاورزی تولید می شود، آب هدر می‌رود.

کلانتری تاکید کرد: در خوزستان آب هست اما مدیریت آب نیست. خوزستان حداقل به ۱.۵ میلیارد مترمکعب حق‌آبه محیط زیست نیاز دارد اما وقتی آب در کشاورزی هدر برود، آبی وجود نخواهد داشت که مشکلات زیست محیطی استان حل شود. در خوزستان آب کافی وجود دارد اما باید در مصرف آب صرفه جویی کنیم تا حق‌آبه محیط زیست را هم بدهیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه خشکسالی در کشور کماکان ادامه دارد و بارش‌ها نسبت به سال قبل ۲۰ درصد و نسبت به بلندمدت ۴۰ درصد کاهش داشته است و همزمان با افزایش درجه حرارت هوا هم مواجهیم گفت: این شرایط نیاز ما را به آب بیشتر می کند بنابراین باید خود را با شرایط اقلیمی تطبیق دهیم و در مصرف آب صرفه جویی کنیم زیرا کشور روزهای سخت آبی در پیش دارد. ما باید حتما الگوی مصرف کشت خود را تغییردهیم و در مصرف آب صرفه جویی کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۹۶۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود

ایسنا/البرز نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: طی سال‌های گذشته قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تاکنون نیفتاده است.

علی حدادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه سال‌های سال است که تولید کنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی در سه شهرستان نظرآباد، طالقان و چهارباغ فعالیت دارند ولی آن طور که باید و شاید از آنها نشده است.

وی با بیان اینکه این فعالان امروز برای توسعه واحد تولیدی و صنعتی خود با مشکل مواجه هستند، توضیح داد: ما جلسات و پیش نویس مصوباتی با وزیر قبلی و فعلی صمت داشته‌ایم تا وضعیت این واحدها در البرز تغییر کند.

وی افزود: بر این اساس قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تا کنون نیفتاده است.

این مسئول اظهار کرد: امسال که سال جهش تولید است، حمایت از واحدهای صنعتی و فعالان اقتصادی در اولویت دولت و مجلس قرار دارد.

حدادی تاکید کرد: با حمایت از این واحدها شاهد رقابتی شدن فرایند تولید و از طرفی بالا رفتن کیفیت محصولات و کالاهایی داخلی خواهیم بود.

وی گفت: برخی واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان‌های طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ بیش از دو دهه است که فعالیت دارند و متاسفانه چون نگاه جامع و متقنی به آنها نشده از توسعه بازمانده‌اند.

نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس در پاسخ به اینکه آیا پیوست‌های زیست محیطی در تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی رعایت خواهد شد یا باید منتظر تکرار تجربه تلخ شهرک بهارستان باشیم؟ گفت: توسعه و اشتغالزایی در اولویت دولت قرار دارد.

وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی به محیط زیست و اراضی ملی به ویژه در محدوده تالاب صالحیه آسیب وارد می‌کند، گفت: تالاب صالحیه تالابی نقطه‌ای است و در برخی ماه‌های سال آب دارد و محیط زیست باید زیرساخت‌های لازم را در این محدوده ایجاد کند.

حدادی اظهار کرد: من انتقاد جدی به رییس محیط زیست کشور و مدیرکل محیط زیست البرز دارم چون به هیچ وجه نمی‌توانیم بپذیریم که در مسیر توسعه تولید موانعی ایجاد شود و باید به سمتی پیش برویم که با رعایت ساختارهای محیط زیستی تولید هم رونق بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • رهاسازی ۶۰۰ متر مکعب آب در ثانیه از سد دز خوزستان
  • رهاسازی ۶۰۰ متر مکعب آب در ثانیه از سد دز
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد