Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@04:15:10 GMT

نشانه های قوی از رونق در بخش ساختمان

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۹۶۶۹۴

نشانه های قوی از رونق در بخش ساختمان

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا؛پیمان قربانی معاون اقتصادی بانک مرکزی ، وضعیت سرمایه گذاری بخش خصوصی در مناطق شهری را تشریح کرد.
 
این عضو هیأت عامل در رابطه با سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهر تهران گفت: بررسی ها نشان می دهد در نیمه نخست سال جاری سرمایه گذاری بخش خصوصی در ساختمان های جدید در شهر تهران به ارزش جاری به حدود 10 هزار میلیارد تومان رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته معادل 35 درصد رشد را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گفته وی در شهر تهران در شش ماهه نخست سال گذشته معادل 7 هزار و 300 میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در ساختمان های جدید انجام شد که امسال با قرار گرفتن بخش مسکن در دوره پیش رونق این میزان سرمایه گذاری افزایش و به حدود 10 هزار میلیارد تومان رسید.
 
قربانی در خصوص دیگر شهرهای بزرگ نیز آمار داد و افزود: در نیمه نخست سال گذشته بخش خصوصی رقمی معادل 12 هزار و 747 میلیارد تومان بوده است.
 
به گفته معاون اقتصادی بانک مرکزی این رقم در نیمه نخست سال جاری با رشد حدود 8 درصد به 13 هزار و 757 میلیارد تومان رسیده است.

مقایسه آمارهای این عضو هیأت عامل بانک مرکزی در تهران و سایر شهرهای بزرگ حکایت از رکورد زنی سرمایه گذاری بخش خصوصی در نیمه نخست سال در پایتخت نسبت به سایر کلان شهرها دارد.

 در واقع با توجه به اینکه در محاسبات بانک مرکزی ارزش زمین ازسرمایه گذاری ها حذف می شود می تواند گفت بخش خصوصی در نسبت به دیگر شهرهای بزرگ با شتاب بیشتری سرمایه گذاری کرده است.
 
معاون اقتصادی بانک مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت سرمایه گذاری بخش خصوصی در سایر مناطق شهری نیز اشاره و اظهار کرد: در نیمه نخست سال گذشته حجم سرمایه گذاری بخش خصوصی 13 هزار و 852 میلیارد تومان بود.
 
به گفته معاون اقتصادی بانک مرکزی حجم سرمایه گذاری در ضلع سوم سرمایه گذاری ساختمانی(سایر مناطق شهری در کنار تهران و شهرهای بزرگ) به 14 هزار و 581 میلیارد تومان رسیده است.
 
به گفته این مقام مسئول در بانک مرکزی مقایسه حجم سرمایه گذاری بخش خصوصی در بخش مسکن در سایر مناطق شهری از رشد 5.3 درصدی سرمایه گذاری در نیمه نخست سال جاری در مقایسه با دوره مشابه سال قبل حکایت دارد.
 
اما قربانی در سخنان به مجموع سرمایه گذاری بخش خصوصی نیز پرداخت و افزود: در شش ماهه ابتدای سال 95 سرمایه گذاری بخش خصوصی در ساختمان های جدید در مناطق شهری 33 هزار و 702 میلیارد تومان بود.
 
معاون اقتصادی بانک مرکزی با اعلام رشد 6.12 درصدی این رقم در نیمه نخست سال جاری اظهار کرد: در شش ماه ابتدای سال جاری مجموع سرمایه گذاری از 38 هزار میلیارد تومان فراتر رفت.

معاون اقتصادی بانک مرکزی با تاکید بر اینکه تمام تلاش مجموعه سیاست گذاری هدایت مسکن به سوی رونق از مسیر غیر تورمی است ابراز امیدواری کرد: روند روبه رشد در این بخش نیز تقویت شود.وی وضعیت رشته های صنعتی وابسته به ساختمان را مثبت ارزیابی و اظهار کرد: با توجه به روند ثبت شده برای معاملات می توان امیدوار بود اقتصاد از سمت مسکن نیز رونق غیر تورمی را تجربه خواهد کرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۹۶۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند، تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی، ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند، سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود، جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند، سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که دو روز پیش بانک جهانی گفته بود که این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تایید کرده است

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ملک مصرفی افراد مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شود
  • ملک مصرفی افراد مشمول مالیات بر عائدی سرمایه نمی‌شود
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی