Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@14:01:19 GMT

دام های تبهکاران را بشناسید

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۰۰۶۷۰

دام های تبهکاران را بشناسید

بیماران جنسی و آسیب دیدگان روانی درست مانند ویروس‌های نامرئی بدون هیچ علامت و نشانه خاصی در دنیای پیرامون ما زندگی می‌کنند و هر لحظه مترصد و در کمین برای آزارگری هستند! انتخاب شما چیست؟ آیا سلامت روحی و جسمی و آبروی خود را به دست شانس و سرنوشت می‌سپارید یا تصمیم می‌گیرید آگاهانه و با رعایت نکات خودمراقبتی از خود و فرزندان خود در برابر این موجودات خطرناک نامرئی محافظت کنید؟

ایران آنلاین / پلیس به‌عنوان حلقه آخر مبارزه با جرم و جنایت وظیفه کشف جرم و دستگیری مجرمان را برعهده دارد و خوشبختانه پلیس آگاهی تهران بزرگ در کشف جرایم جنایی با آمار کشف نزدیک به صددرصدی کارنامه‌ای درخشان از عملکرد خود در مقابله با جرایم جنایی ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باید بدانیم دستگیری و مجازات یک آزارگر زنان و کودکان تنها بخش کوچکی از آسیب‌های روحی و روانی وارد آمده بر قربانی و خانواده وی را درمان کرده و ذره‌ای از درد آنان را التیام می‌بخشد.
بهترین روش مقابله با یک آسیب پیشگیری است و پیشگیری جز با آموزش مستمر و هوشیاری فرد فرد اعضای یک جامعه تحقق نمی‌یابد.
هر فرد می‌تواند با رعایت شماری از نکات هشداری ساده مانع از آسیب‌های عمیق روحی غیرقابل درمانی شود که در نتیجه وقوع از این دست مسایل گریبانگیر قربانی و اطرافیان وی می‌شود. آسیب‌هایی چون حس بی‌ارزشی، افسردگی شدید، اقدام به خودکشی و در مورد کودکان کلید خوردن سناریوی غم انگیز تربیت یک آزارگر دیگر در آینده‌ای نه چندان دور.
بیماران جنسی همه جا هستند و هر روز نیز ممکن است بر تعداد آنها افزوده شود اما این به آن معنا نیست که دست روی دست بگذاریم و تنها امیدوار باشیم هرگز با آنها سر و کار پیدا نکنیم بلکه باید با رعایت نکات خودمراقبتی آگاهانه از قرار گرفتن در این شرایط خودداری کرده و آزارگران را در رسیدن به مقاصد شوم خود ناکام بگذاریم.
سطرهای پیش رو که با همکاری سرهنگ کارآگاه حمید مکرم، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گردآوری شده، شماری از نکات هشداری برگرفته از پرونده‌های تشکیل شده در اداره شانزدهم پلیس آگاهی است. اداره اجتماعی پلیس آگاهی تهران بزرگ در نظر دارد با انتشار این نکات و انتقال تجربه تلخ قربانیان این حوادث از تکرار آنها جلوگیری کند. تجربه تلخ قربانیانی که حفاظت از خود را به شانس و سرنوشت سپرده یا گمان می‌کردند اتفاقات تلخ هرگز برای آنها پیش نخواهد آمد.
من قربانی شدم چون...
- برایم فرقی نمی‌کرد خودروی مسافرکشی که سوار می‌شوم تاکسی باشد یا نه.
- هیچگاه به دودی بودن یا نبودن شیشه خودرویی که سوار شده‌ام توجه نکردم.
- موقع سوارشدن به خودرو توجهی به سالم بودن دستگیره‌های خودرو نکردم.
- اگر ظاهر راننده به نظرم موجه می‌آمد گرم گرفتن با او را بد نمی‌دانستم.
- فکر می‌کردم سوار شدن به یک خودرو برای مسیری کوتاه و وقت گذرانی با راننده مشکلی پیش نمی‌آورد.
- وقتی عجله داشتم برای رسیدن به مقصد بدون توجه به مدل خودرو سوار می‌شدم.
- نمی‌دانستم به نیت خودروی مدل بالایی که مقابل پای مسافر ترمز می‌کند باید شک کرد.
- برای رفتن به مقصدی که در خارج شهر قرار داشت یا قسمت زیادی از آن از بزرگراه می‌گذشت از
تاکسی‌های خطی و شناخته شده استفاده نمی‌کردم.
- مقید نبودم هنگام شب از تاکسی یا اتوبوس و مترو استفاده کنم.
- نمی‌دانستم تردد در ساعات خلوت شب یا صبح زود یکی از دلایل آزار و اذیت زنان است.
- فکر نمی‌کردم لازم باشد برای رفتن به یک مکان ناآشنا باید فرد مورد اعتمادی را به همراه خود ببرم یا اطرافیانم را در جریان بگذارم.
- فکر نمی‌کردم پشت هر پیشنهاد ملاقات خصوصی در خانه یا محل کار(خارج از وقت اداری) احتمال آزار و اذیت وجود دارد.
- نمی‌دانستم شرکت در میهمانی‌های مختلط احتمال آزار و اذیت را افزایش می‌دهد.
- نمی دانستم وقتی زنی می‌پذیرد در یک رابطه دوستانه به خانه مردی می‌رود احتمال اینکه توسط چند نفر مورد آزار قرار بگیرد وجود دارد.
- هیچ وقت به نیت فردی که خود را مأمور آب، برق، گاز یا پستچی معرفی کرده شک نکردم و بدون اطمینان از درستی هویتش در را برایش باز کردم.
- تا به حال به این نکته توجه نکرده بودم که برای جلوگیری از بزه دیدگی باید نکات ایمنی را در نصب حفاظ برای بالکن طبقات اول رعایت کرد.
- نمی‌دانستم وجود آیفون تصویری و دوربین مداربسته در محیط‌های کاری زنانه ضروری است.
- فکر نمی‌کردم لازم است در زمان حضور تعمیرکار، خریدار یا فرد غریبه در خانه ضروری است و باید یکی از اعضای خانواده در کنار من حضور داشته باشد.
- بدون توجه به امنیت مجتمع مسکونی در را روی فرد غریبه‌ای که مدعی بود با یکی از ساکنان نسبت دارد یا کلید منزلش را به همراه ندارد بازکردم.
نوجوانم قربانی شد چون من...
- همیشه فکر می‌کردم با پنهان کاری در مورد اشتباه های فرزندم مادرمهربانی هستم و از او محافظت می‌کنم.
- هیچگاه نتوانستم مانند یک دوست صمیمانه با فرزندم در ارتباط باشم.
- هیچگاه بین من و همسرم در تربیت و برخورد با فرزندمان هماهنگی و همراهی نبود.
- هیچگاه نظارت بر روابط دوستانه فرزندم را جدی نگرفتم.
- رابطه دوستی فرزندم را با جنس مخالف بد نمی‌دانستم.
فضای مجازی مرا قربانی آزار و اذیت کرد زیرا...
-‌ به افرادی که درفضای مجازی با آنها آشنا می‌شدم اعتماد می‌کردم.
- ملاقات خصوصی با فردی که در فضای مجازی با او آشنا شده‌ام را بی‌ضرر می‌دانستم.
- هیچگاه فکر نمی‌کردم بسیاری از متجاوزان در فضای مجازی به‌دنبال اغفال زنان و دختران هستند.
- هرگز تصور نداشتم بیشتر ملاقات‌ها بعد از آشنایی در فضای مجازی با نیت سوءاستفاده است.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۰۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی

حساسیت در فصل بهار از بزرگترین چالش‌هایی است که افراد در این فصل تجربه می‌کنند و شناختن محرک‌های حساسیت‌زا و راهکارهای بهبود علائم می‌تواند کمک موثری به افراد کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آلرژی بهاره، حساسیت بهاره، رینیت آلرژیک فصلی و تب یونجه دیگر اسامی هستند که برای حساسیت فصل بهار عنوان می‌شوند؛ با شروع فصل بهار درختان، گل‌ها و علف‌های هرز شروع به گرده‌افشانی در هوا می‌کنند و استنشاق این گرده‌ها در برخی افراد می‌تواند باعث ایجاد علائم حساسیت فصل بهار شود.

در طول فصل بهار درختان و گل‌ها شروع به آزاد کردن گرده در هوا می‌کنند. استنشاق این گرده‌ها می‌تواند باعث بروز علائم آلرژی شود.

علائم آلرژی به دو شکل ظاهر می‌شود:

فصلی: علائم در فصل بهار و تابستان و در پاسخ به گرده گیاهان یا اسپور قارچ‌ها ایجاد می‌شود. دائمی: علائم در تمام طول سال وجود دارد، علل ایجاد کننده آن می‌تواند گرد و غبار، حیوانات خانگی، قارچ وسوسک‌ها باشد.

دلیل اینکه به آلرژی بهاری، تب یونجه می‌گویند، این است که در گذشته در ماه‌های گرم سال، یعنی همان زمانی که علائم آلرژی ظاهر می‌شود، کشاورزان یونجه‌ها را درو می‌کردند؛ مقدار گرده گیاهان به طور مشخصی در روزهایی که باد می‌وزد، در هوا بیشتر است، اما این مقدار در روزهای بارانی کمتر می‌شود.

علائم آلرژی بهاری

علائم حساسیت فصلی از خفیف تا شدید متغیر و بعضی از شایع‌ترین علائم آن شامل موارد زیر است:

عطسه گرفتگی یا آبریزش بینی چشمان اشک آلود و قرمز خارش گوش، بینی، دهان، چشم‌ها احتقان گوش ترشحات پشت بینی سرفه تنگی نفس سردرد تنفس صدادار نشانه‌های حساسیت فصل بهار

در بدن افراد مبتلا به حساسیت بهاری آنزیمی ترشح می‌شود که باعث متورم شدن بافت‌ها و گشاد شدن عروق خونی می‌شود، این آنزیم باعث بروز مشکلات تنفسی، شوک و حمله قلبی است و علت همه واکنش‌هایی که در نتیجه حساسیت فصلی به وجود می‌آید همین آنزیم است، که میزان این آنزیم در زن‌ها بیشتر از مردها است‌.

در بدن این افراد هیستامین نیز ترشح می‌شود که علت اصلی آبریزش بینی و آبریزش چشم است و با توجه به اینکه چه ماده‌ای باعث به وجود آمدن آلرژی یا همان حساسیت فصلی شده است علائم آن می‌تواند متفاوت باشد؛ به طور کلی واکنش‌های آلرژیک می‌تواند در سینوس‌ها، راه‌های هوایی، پوست، روده، چشم و بینی رخ دهد و باعث تولید بیش از اندازه موکوس، عطسه کردن، آبریزش بینی، آبریزش چشم، تحریک گلو، کاهش تمرکز، سیاهی زیر چشم، خارش چشم، گوش و بینی، سرفه، کهیر (موارد نادر)، نوسانات خلقی و فشار خون پایین شود.

حساسیت پوستی فصل بهار

یکی از انواع آلرژی، حساسیت پوستی است که افراد زیادی به آن مبتلا می‌شوند، حساسیت پوستی سه نوع دارد که هرکدام علائم متفاوتی دارند.

اگزما

آتوپیک درماتیت یا اگزما یکی از انواع حساسیت‌های پوستی است، که بیشتر بین کودکان شایع است، علائم آن شامل قرمزی، خارش و خشک شدن پوست است و زمانی که یک عفونت در پوست اتفاق بیفتد ممکن است به شکل جوش‌های کوچک که یک مایع سفید رنگ یا زرد درون آن است روی پوست بدن ایجاد شوند.

کهیر

تاول‌های متورم و قرمز رنگ از علائم کهیر است، کهیر حاد در کمتر از شش هفته برطرف می‌شود، اما اگر بیشتر از شش هفته زمان ببرد کهیر مزمن است.

درماتیت تماسی

علائم این نوع از حساسیت پوستی شامل سوزش، خارش، قرمزی و ایجاد تاول روی پوست است، در زمان تماس با یک ماده حساسیت‌زا ایجاد می‌شود شامپو، تماس پوست با صابون و یا بیش از حد قرار گرفتن در معرض آب می‌تواند درماتیت تماسی را ایجاد کند.

درمان آلرژی و حساسیت فصلی

مهم‌‎ترین قسمت در درمان آلرژی، یافتن علت و به عبارتی پیدا کردن آن مواد آلرژی‌‎زا است، در درمان خانگی حساسیت فصلی توصیه می‌شود:

در و پنجره‌های محل زندگی خود را ببندید. تا حد امکان مدت زمان کمتری را خارج از خانه سپری کنید. زمان خارج شدن از منزل از ماسک استفاده کنید. از هرگونه دود دوری کنید. از میوه، سبزیجات و غذاهای مناسب برای آلرژی استفاده کنید.

راهکارهای متعددی در جهت درمان حساسیت فصلی وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به استفاده از میوه و سبزیجات تازه و دوری از آلودگی اشاره کرد.

در صورت شدت علائم حساسیت‌های فصلی و درمان نشدن توسط روش‌های خانگی، لازم است به پزشک مراجعه و درمان دارویی را آغاز کنید، درمان دارویی می‌تواند شامل استفاده از داروهای زیر باشد:

استفاده از داروی آنتی‌هیستامین قرص ایروکاست که ‬ برای حساسیت‌های فصلی و آسم تجویز می‌‎شود. داروی هیدروکسی زین که بیشتر برای خارش و آلرژی مورد استفاده قرار می‌گیرد. داروی کتوتیفن، این دارو برای سرماخوردگی و حساسیت‌ها به‌کار برده می‌شود. غذاهای تشدیدکننده آلرژی

اگر آلرژی دارید، از مصرف این غذاها آلرژی‌زا اجتناب کنید:

الکل کافئین لبنیات شکلات، قند و شیرین کننده‌های مصنوعی بادام زمینی غذاهای فراوری شده خربزه موز خیارها دانه‌های آفتابگردان حلزون صدف‌دار آب‌میوه بطری بابونه گندم، سویا درمان خانگی حساسیت بهاری

علاوه بر مواردی که گفته شد، می‌توان اقدامات زیر را برای بهبود علائم آلرژی در منزل انجام داد:

شست‌وشوی بینی با محلول سالین: با خارج کردن موکوس اضافی در مجرای بینی، احتقان و گرفتگی بینی را کم می‌کند. بخور گرم: با نرم کردن راه هوایی بینی باعث رفع گرفتگی آن می‌شود. طب سوزنی: برخی تحقیقات نشان داده طب سوزنی می‌تواند در برطرف کردن علائم مؤثر باشد. کد خبر 748657

دیگر خبرها

  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی
  • نکات کلیدی که قبل از خرید فایل گرافیکی لایه باز باید بدانید
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید
  • حمله مرگبار در اکوادور چند روز پس از رفراندوم سرکوب تبهکاران