Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفارت قطر در آنکارا به خبر رسانه های ترکیه ای پیرامون خنثی سازی کودتا علیه امیر قطر و حفاظت از محل اقامت وی در دوحه توسط نیروهای نظامی ترکیه واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، سفارت قطر در آنکارا روز چهارشنبه به خبر رسانه های ترکیه ای پیرامون خنثی سازی کودتا علیه «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر و حفاظت از محل اقامت وی در دوحه توسط نیروهای ترکیه ای واکنش نشان داده و این موضوع را تکذیب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، سفارت قطر در ترکیه چهارشنبه شب در حساب توییتری خود با انتشار بیانیه‌ای کوتاه به خبر منتشر شده از سوی مجله «گرچک حیات» ترکیه واکنش نشان داد.

گفتنی است که این مجله دوشنبه این هفته در یادداشتی مدعی شده بود که نظامیان اعزامی ترکیه به قطر توانستند کودتا علیه «تمیم بن حمد»، امیر قطر را خنثی کنند.

این مجله همچنین ادعا کرد که بحران قطر فقط محدود به قطع روابط و محاصره دوحه نبود بلکه نظامیان عربستانی و اماراتی قصد براندازی حکومت تمیم‌ بن حمد را داشتند که به دلیل حضور گسترده نظامیان ترکیه، مجبور شدند از نیمه راه باز گردند.

بر این اساس، یکی از مقامات دولتی ترکیه که خواست نامش فاش نشود تایید کرده که در تاریخ 5 ژوئن حدود 200 نیروی ویژه ارتش ترکیه دستور داشتند از محل زندگی امیر قطر محافظت کنند تا از هرگونه تلاش نظامی برای براندازی وی جلوگیری شود.

سفارت قطر در ترکیه در این بیانیه تأکید می‌کند که این گزارش به هیچ وجه واقعیت نداشته ولی تلاش‌های سیاسی و دوستان و متحدان قطر از جمله کویت و ترکیه مانع از تشدید تنش نظامی کشورهای عربی خلیج فارس علیه دوحه شده است.

این در حالی است که رسانه‌های ترکیه از جمله روزنامه‌های «دیلی صاباح» و «ینی شفق» طی روزهای گذشته در سطح وسیعی خبر کودتا علیه امیر قطر را پوشش دادند.

در پی بروز بحران میان قطر و کشورهای حاشیه خلیج فارس به رهبری عربستان، ترکیه تعدادی از نظامیان خود را به این کشور اعزام کرده بود.

عربستان به همراه مصر، امارات و بحرین قطر را به حمایت از تروریسم متهم کرده و روابط دیپلماتیک با این کشور را قطع کرده اند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۱۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «عباس المالکی» فعال سیاسی عراقی تاکید کرد که سفارت آمریکا در بغداد به دنبال گسترش انحرافات اخلاقی در جامعه عراق و اجرای پروژه های مخرب خود است.

وی افزود: مخالفت آمریکا و انگلیس با تصویب قانون مبارزه با فحشاء در عراق به این دلیل انجام می شود که واشنگتن از انحرافات اخلاقی به عنوان وسیله ای برای اجرای سیاست های خود در برخی کشورهای منطقه از جمله عراق استفاده می کند.

المالکی تصریح کرد: آمریکا و انگلیس از عمله های خود در عراق که مشکلات اخلاقی دارند برای تحقق اهداف سیاسی و ناامن کردن کشور استفاده می کنند.

وی گفت: این کشورها از عناصر منحرف حمایت های مالی به عمل آورده و به آنها ویزا و محل اقامت در برخی کشورهای همسایه می دهند. سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی به شمار می رود. این مرکز عناصر مشکل دار را دور خود جمع کرده و آنها را به کشورهای دیگر اعزام می کند.

روز گذشته نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق تاکید کرد که «النا رومانسکی» سفیر آمریکا در بغداد قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده است.

وی افزود: سفیر آمریکا در امور داخلی عراق دخالت می‌کند که بدین ترتیب مفاد توافقنامه امضا شده میان بغداد و واشنگتن را نقض کرده است.

التمیمی اضافه کرد: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشاء در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

کد خبر 6092951

دیگر خبرها

  • کودتای ۵۰ میلیاردی در استقلال | دلیل برکناری خطیر از مدیرعاملی مشخص شد
  • تصمیم ترکیه برای پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • ترکیه به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل می‌پیوندد
  • ورود ترکیه به عنوان حامی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل
  • فیدان: تصمیم ورود به پرونده بین‌المللی علیه اسرائیل گرفتیم
  • احمد داود اوغلو با هنیه دیدار کرد
  • لحظه عملیات گردشگر ترکیه‌ای علیه نظامی صهیونیست+ فیلم
  • ببینید | لحظه دردناک مرگ گردشگر ترکیه‌ای توسط نظامیان اسرائیلی
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است