Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آیت‌الله شیخ حسین غفاری درتابستان 1293 هجری شمسی در آذرشهر به دنیا آمد.
هنوز یک‌ سال ‌و نیم بیشتر نداشت که از نعمت پدر محروم شد و از دوران کودکی به همراه خانواده خود ، سختی کارهای مزرعه را تجربه کرد.
وی از همان دوران نوجوانی به کسب علم و دانش و علوم اسلامی علاقه زیادی نشان می داد و در این زمینه بسیار تلاش می کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این عالم مجاهد ، تحصیلات خود را در زادگاهش آذرشهر آغاز کرد و درسال 1323 با وجود مشکلات فراوان مالی، برای ادامه تحصیل راهی حوزه علمیه قم شد و در آنجا از محضر اساتید بزرگی چون آیت‌ الله مرعشی‌ نجفی، امام خمینی و علامه طباطبایی بهره برد .
آیت الله شیخ حسین غفاری در سال‌ 1335 به تهران آمد و در «مسجد الهادی» فعالیتهای اجتماعی و مذهبی خود را آغاز کرد.
از جمله اولین اقدامات اجتماعی او در تهران می‌ توان به تعطیلی «باغ شارق» که به مرکز فسق و فجور اشرار تبدیل شده بود اشاره کرد.
همچنین احیای مسجد «شیخ فضل‌الله نوری» در پشت ساختمان شهرداری تهران از دیگر اقدامات وی در این مدت به شمار می رفت .
مبارزات سیاسی ‌آیت‌ الله حسین غفاری از نیمه دوم سال 1341 هجری شمسی آغاز شد.
در جریان نهضت عمومی علما در این سال ، آیت‌الله غفاری نیز در مسجد الهادی ـ که امامت آن را برعهده داشت ـ سخنرانی هایی را علیه تصویب لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی ایراد کرد.
پس از آن‌ که محمدرضا پهلوی با طرح «انقلاب سفید» اصلاحات آمریکایی خود را آغاز و بر مخالفت با مبانی مذهبی پافشاری‌کرد، علما و مراجع به رهبری امام خمینی(ره) عید نوروز سال 1342 را تحریم کردند و در این میان آیت‌ الله غفاری نیز اعلامیه‌ای را در حمایت از این تحریم صادر کرد.
پس از سخنرانی تاریخی امام خمینی(ره) در عصر عاشورای سیزدهم خرداد 1342 حکومت شاه در واکنش به این سخنرانی، حضرت امام و علمای دیگری را دستگیر کرد که آیت الله حسین غفاری از جمله آنها بود.
مبارزات سیاسی این عالم مجاهد علیه رژیم منحوس پهلوی سالها ادامه یافت تا این که سرانجام در تیرماه سال 1353 هجری شمسی ساواک بار دیگر او را دستگیر کرد.
به گواهی اسناد تاریخی ، ماموران خون ریز ساواک با وحشیانه ترین شکنجه ها - که سوراخ کردن استخوانها با مته های برقی یکی از فجیع ترین شکنجه ها بود - می خواستند آن شهید را از راه و مسیری که انتخاب کرده باز دارند ولی این عالم شجاع با تنی پاره پاره جمله معروف و تاثیر گذار خود را با صدای بلند فریاد زد و در کاغذ اعترافات نوشت  : « دشمن خمینی کافرست و من فکر می کنم تنها کسی که می تواند ایران را نجات دهد آیت اللّه امام خمینی و ولایت فقیه است .»
این مجاهد نستوه سرانجام در هفتم دی ماه 1353 براثر شکنجه های شدید جسمی و روحی در دخمه های ساواک به شهادت رسید.
پیکر آغشته به خون این عالم شهید پس از تشییع باشکوه در قم در قبرستان وادی السلام این شهر به خاک سپرده شد.
شهید سیاهچاله های طاغوت آیت الله شیخ حسین غفاری آذرشهری نماد بارز بصیرت و ولایتمداری است چرا که در دوران خفقان طاغوت ، زمانی که فریادها در سینه ها خفه شده بود ندای بلند دفاع از ولایت فقیه را سر داد و عقیده راسخش را با خون خود امضاء کرد.
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد .

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۳۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰۰ زائر از کردستان به حرم امام خمینی(ره) اعزام می‌شوند

معاون هماهنگ کننده سپاه بیت‌المقدس کردستان گفت: ۴۰۰۰ نفر در سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) از تمام شهرهای استان کردستان به تهران اعزام خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سعید شعبانی امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جلسه قرارگاه راهیان نور کردستان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته سه هزار نفر از استان کردستان برای سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) به تهران اعزام شدند و این سفر با حضور همه زائران به خوبی برگزار شد.

وی افزود: امسال سهمیه استان کردستان چهار هزار نفر است که از تمامی شهرهای استان در این ایام اعزام خواهند شد.

معاون هماهنگ کننده سپاه بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: ستاد ارتحال امام خمینی (ره) از امروز در استان تشکیل شده و وظایف همه دستگاه‌ها تعیین شده است.

شعبانی ادامه داد: هفت کمیته در زیرمجموعه ستاد ارتحال امام خمینی (ره) تشکیل شده و ادارات و نهادها باید جلسات و هماهنگی‌های لازم را انجام دهند.

بازدید ۵۲ هزار زائر از یادمان‌های دفاع مقدس در کردستان

وی اضافه کرد: در بخش راهیان نور هر سال ما میزبان ۲۲ استان کشور هستیم که سال گذشته به مدت سه روز میزبان ۵۲ نفر زائر از سراسر کشور بودیم.

معاون هماهنگ کننده سپاه بیت‌المقدس کردستان تصریح کرد: ۲۴ هزار و ۱۵۰ نفر نیز از استان کردستان از یادمان‌های دفاع مقدس بازدید کردند که ۱۹ هزار نفر آن از یادمان‌های داخل استان و ۵۱۵۰ نفر نیز از مناطق عملیاتی ایلام و خوزستان بازدید کردند.

شعبانی گفت: در مورد اعزام زائران سالگرد ارتحال امام و هم راهیان نور باید دستگاه‌ها همراهی لازم را داشته و اتوبوس‌هایی را که نیاز است، تقبل کنند.

کد خبر 751040

دیگر خبرها

  • این تصاویر پربازدید شد؛ اقدام معلم فداکار در سیل+ ویدئو
  • نمایشگاه کتاب تهران امروز آغاز به کار می کند
  • پیام تسلیت آیت الله نورمفیدی در پی شهادت مامور گلستانی فراجا
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • افتتاحیه سی و پنجمین نمایشگاه کتاب در مصلی برگزار می‌شود
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی
  • ۴۰۰۰ زائر از کردستان به حرم امام خمینی(ره) اعزام می‌شوند
  • نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)
  • فیلم/ نوای زیبای تلبیه در حسینیه امام خمینی(ره)