Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر ستاد ملی صبر گفت: در ستاد صبر به دنبال اقدامات قضایی و حقوقی نیستیم بلکه اکثر فعالیت‌های ستاد ملی صبر کار‌های فرهنگی، رسانه‌ای و آموزشی متمرکز شده است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، امید محبی دبیر ستاد ملی صبر صبح امروز در همایش «صبر» در این استان که با حضور جمعی از مسوولین و افراد تاثیرگذار در این حوزه در سالن جلسات دادگستری کردستان برگزار شد، گفت: ستاد ملی صبر با یک پشتوانه و یک سال کار پژوهشی و مطالعاتی در معاونت فرهنگی قوه قضائیه شروع به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد ملی صبر اظهار داشت: در سال گذشته در بحث آسیب‌های اجتماعی مقام معظم رهبری چهار جلسه را با حضور همه مسوولان سه قوه برای رسیدگی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تشکیل دادند.

محبی اضافه کرد: بر اساس دستور مقام معظم رهبری باید هر قوای سه‌گانه در راستای مقابله با آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کرده و به سراغ کار‌های فوق عادت بروند.

وی خاطرنشان کرد: قوه قضائیه در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و ایفای نقش خود کار‌ها و اقداماتی با بهره‌گیری از نظرات اساتید فرهیخته و متخصصین امر انجام داد.

این مقام مسئول با بیان اینکه تشکیل ستاد صبر نتیجه این هم‌اندیشی‌ها بود، گفت: این ستاد در واقع به دنبال یک همگرایی ملی و عزم ملی برای ایجاد تعامل و وحدت بین قوا و بین مردم و مسئولان است.

دبیر ستاد ملی صبر اذعان داشت: در ستاد صبر به دنبال اقدامات قضایی و حقوقی نیستیم بلکه اکثر فعالیت ستاد ملی صبر بر فعالیت‌های فرهنگی، رسانه‌ای و آموزشی متمرکز شده است که در راستای تحقق اهداف در این حوزه ۷ کمیته و کارگروه تخصصی فعال شده است.

محبی با بیان اینکه مسئله همگرایی بین مسئولین یک ضرورت برای جامعه امروز است، گفت: یک مسئله خیلی مهم و حائز اهمیت هم این است که ما قبل از آن که بخواهیم از مردم چیزی را انتظار داشته باشیم باید خود مسئولین کشور در آن موضوع الگو و سرآمد باشند.

وی خاطرنشان کرد: اگر به دنبال ترویج گذشت، بخشش و صبر در جامعه هستیم و می‌خواهیم صبر را گفتمان مسلط در جامعه کنیم لازم است که صبر گفتمان مسلط در میان مسئولان ما باشد.

دبیر ستاد ملی صبر گفت: برای تحقق اهداف این ستاد همه اقشار تاثیرگذار، دستگاه‌های اجرایی، نهاد‌های نظامی و به ویژه رسانه‌ها باید ورود و تلاش کنند.

وی با بیان اینکه ائمه جمعه باید به عنوان یک رکن در ستاد‌های صبر در استان‌ها باید نقش‌آفرینی کنند، گفت: توجه به نگاه بومی و فرهنگ در هر منطقه‌ای از دیگر اولویت‌های ستاد ملی صبر است.

محبی خاطرنشان کرد: تکریم از کسانی که در این مسیر نقش آفرینی می‌کنند می‌تواند موجب توسعه و تقویت فرهنگ صبر در جامعه شود.

وی تصریح کرد: با همین نگاه نقش استان کردستان در دومین همایش ملی صبر پررنگ‌تر خواهد بود و از افراد موثر در این حوزه تجلیل خواهد شد.

وی کار انفرادی در حوزه فرهنگی را آفت بزرگ در حوزه فرهنگ در کشور دانست و خاطرنشان کرد: هر دستگاه می‌خواهد یک برنامه و طرح فرهنگی برگزار کند و این نمی‌تواند نتیجه مثبتی داشته باشد.

دبیر ستاد ملی صبر خاطرنشان کرد: در این ستاد به ظرفیت‌های دیگر بخش‌ها توجه شده است و دنبال ایجاد یک بستر برای بهره‌گیری از تمام نقاط قوت و ظرفیت‌ها هستیم.

وی خواستار توجه ویژه رسانه‌ها به موضوع گذشت و صلح شد و گفت: رسانه‌های ما باید بیش از پیش به این موضوع بپردازند و به دنبال فرهنگ‌سازی باشند.

محبی اظهار کرد: توجه به نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در ستاد صبر استان‌ها ضروری است و سمن‌ها باید در این راستا مورد حمایت قرار گیرند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۴۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس ستاد انتخابات استان مازندران در جلسه ستاد انتخابات استان که با حضور دکتر نوری استاندار مازندران برگزار شد با بیان اینکه انتخابات مرحله دوم در قائم شهر برای رقابت ۲کرسی در خانه ملت با ایجاد ۴۰۸ شعبه برگزار می‌شود یادآور شد: انتخابات ۲۱ اردیبهشت ماه جاری بصورت تمام الکترونیک در حوزه انتخابیه قائم شهر برگزار خواهد شد.

عزیززاده گرجی به آمادگی ستاد انتخابات استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات در حوزه انتخابیه قائم شهر اشاره کرد و گفت: صندوق‌های الکترونیکی دریافت شد و آموزش‌های لازم در حال ارائه به مسئولان اجرایی است.

وی از هماهنگی با صدا و سیمای مرکز مازندران برای ضبط تبلیغات کاندیدا‌های حوزه انتخابیه قائم شهر خبر داد و افزود: تمهیدات لازم برای تامین امنیت انتخابات در این حوزه انتخابیه اندیشیده شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با بیان اینکه ۴۳.۵ درصد مازندرانی‌ها در دور اول انتخابات سال گذشته رأی دادند، گفت: تمامی افرادی که در دیگر حوزه‌های انتخابیه رأی ندادند و افرادی که در حوزه انتخابیه قائم شهر رأی دادند فقط می‌توانند در مرحله دوم انتخابات شرکت کنند.

وی اضافه کرد: تبلیغات از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا ۷صبح ۲۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

عزیززاده گرجی با بیان اینکه عوامل اجرایی و نمایندگان فرمانداران حوزه انتخابیه قائم شهر نیز مشخص شدند، گفت: سلامت انتخابات بسیار مهم و صیانت از آرای مردم را وظیفه خود میدانیم.

رییس ستاد انتخابات استان با بیان اینکه هزار و ۴۵۳ نفر در دور اول برای کسب کرسی در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پیش ثبت نام کردند اظهار کرد: ۷۴۸ نفر ثبت نام نهایی کردند.

وی با بیان اینکه انتخابات در ۹حوزه انتخابیه استان برگزار شد، افزود: ۵۲۲ نفر در هیات اجرایی تایید صلاحیت شدند و نهایتا هیات نظارت استان ۳۷۸نفر را از این تعداد تایید و در نهایت شورای نگهبان ۳۳۲نفر را تایید نهایی اعلام کرد.

عزیززاده گرجی با بیان اینکه هشت حوزه انتخابیه استان در دور اول نمایندگان خود را شناخت، گفت: حوزه انتخابیه قائم شهر، جویبار، سیمرغ، سوادکوه و سوادکوه شمالی با ۵ فرمانداری نیز به دور دوم کشیده شده است.

وی با بیان اینکه سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رای و ۵۹ شعبه انتخابیه اصلی و فرعی در استان فعال بوده ادامه داد: ۳۰ هزار نفر مستقیم در هیات اجرایی برای برگزاری انتخابات فعالیت داشتند که مجموعا ۶۰ هزار نفر در حوزه‌های مختلف برای برگزاری انتخابات استوار بر چهار راهبرد کلیدی مقام معظم رهبری مبنی بر مشارکت، امنیت، رقابت و سلامت فعالیت نمودند.

عزیززاده گرجی با بیان اینکه برای انتخابات خبرگان رهبری نیز در مازندران ۲۲نفر نام نویسی کردند، افزود: ۵ نفر از این تعداد تایید شدند و با آرای مردم استان چهار نفر راهی مجلس خبرگان شدند.

دیگر خبرها

  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای هستیم
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است | استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است/ استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • آمادگی استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • 60 فعال فرهنگی گلستانی گواهینامه دوره آموزشی «متنا» را دریافت کردند
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری