Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار اسبق ورامین با بیان اینکه این انقلاب ثمره تلاش و مبارزه چندین هزار ساله انبیاء و اولیاء و صلحا بوده گفت: هدف گذاری جریان فتنه روی براندازی حکومت اسلامی بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از ورامین ما؛ منصوری در نشست بصیرتی که در حسینیه ثارالله شهدای گمنام برگزار شد گفت: باید نقشه کلان جمهوری اسلامی را بدانیم تا بتوانیم ۹ دی را تجزیه و تحلیل کنیم، این نقشه را هم مقام معظم رهبری تعیین می کنند که عبارتند از: انقلاب اسلامی، تحقق نظام اسلامی، دولت اسلامی جامعه یا کشور اسلامی و جهان یا تمدن اسلامی که ما دو گام اول را پشت سر گذاشته ایم و در مرحله سوم به سر می بریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در گام سوم مانده ایم و آن دولت اسلامی است که نباید تنها آن را به قوه مجریه محدود کرد، بلکه دولت اسلامی ارکان و بنیادها و نهادها و کارگزارانی هستند که در یک حکومت فعال هستند، دولت کلان تر از سه قوه است، مقام معظم رهبری دولت را مجموعه ای از روش و و منش کارگزاران بعلاوه نهادها و ساختارها و سازمان ها تعریف می کنند.

فرماندار اسبق ورامین خاطرنشان کرد: تمام دعوای تاریخی جبهه حق و باطل هم از بدو تاریخ اسلام در همین موضوع دولت اسلامی بوده است، و این تفکر که هدف جریان فتنه چیزی جز براندازی حکومت اسلامی بوده پوچ است، اینکه ما از دولت اسلامی حرف میزنیم یک هدف متعالی است.

منصوری عنوان کرد: چندین هزار سال صلحا و فقها به سمت احقاق دولت اسلامی حرکت کردند، در ایام نه دی هم جریان فتنه هدف گذاری اصلی خود را روی این موضوع قرار داده بود که مانع ایجاد دولت اسلامی شود، ارزش انقلاب ما به اسلامی بودن جمهوریت آن است در صورتیکه انقلاب های بسیاری در دنیا وجود دارد.

وی تصریح کرد: پیامبران زیادی آمدند و تنها حضرت سلیمان توانستند حکومت تشکیل دهند و بعد از آن حکومت هیچ گاه به دست انبیاء الهی نبود تا زمان پیامبر اکرم (ص) و بعد هم حدود ۵ سال امیرالمومنین توانستند حکومت اسلامی را تشکیل دهند اما بعد از آن حدود ۱۴۰۰ سال جامعه بشری از تحقق حکومت اسلامی محروم بود، بنابراین انقلاب اسلامی ما ارزش بسیار والایی دارد، این انقلاب ثمره مبارزه چندین هزار ساله انبیاء و اولیاء است.

این استاد دانشگاه گفت: همواره یک نگاه بینابینی با جریان انقلاب اسلامی وجود داشته که مانع تحقق دولت اسلامی بوده است، و جریان فتنه این نگاه التقاتی را رو آورد و به بدنه منازعات سیاسی و اجتماعی کشاند و بسیاری از افرادی که ما آنها را به زباله دان سیاسی انداخته بودیم سر بر آوردند و قدبرافراشتند.

منصوری خاطرنشان کرد: از مهمترین اتفاقاتی که در جریان فتنه اتفاق افتاد ایجاد شبهه بود، شاهکار مدیریت رهبری در مقابله با فتنه بود و حتی نام گذاری «فتنه» از شاهکارهای مدیریتی رهبر معظم انقلاب بود، فتنه کلمه قرآنی است و در تاریخ بارها تکرار شده است، فتنه یعنی اختلات حق و باطل، فتنه ایجاد شبهه می کند، فتنه دو چشم دارد؛ هوای نفس و بدعت گذاری و رهبر انقلاب هر دو چشم فتنه را کور کردند، در جریان جنگ جمل هم حضرت علی (ع) چشم فتنه را کور کردند.

وی عنوان کرد: همان نظامی که انتخابات را در سال ۸۸ برگزار کرد و دوستان زیر اختلاف ۱۱ میلیون رأی نرفتند همان نظام ۴ سال بعد از ۲۰۰ هزار رأی برتر آقای روحانی محافظت کرد و همه پذیرفتند.

فرماندار اسبق ورامین در ادامه گفت: فتنه ما را از رسیدن به دولت اسلامی دور کرد، آیا ساختارهای ما اکنون اسلامی است؟! آیا روش و منش کارگزاران ما اسلامی است؟! چگونه می شود که یک اختلاس چند هزار میلیاردی انجام می شود و هیچ بخشی از این ساختارها این را نشان نمی دهد. ما پشتوانه چند هزار ساله در حکومت اسلامی داریم و علما روی فقه حکومتی کار کرده اند، اما نمی توانیم روش های اسلامی را پیاده کنیم.

منصوری با اشاره به بانکداری ربوی تصریح کرد: چرا ما باید بانکداری ربوی داشته باشیم اما در بسیاری از کشورها با روش های صحیح بانکداری انجام می شود، بانکداری اعتباری در برخی کشورها انجام می شود، و با یک جستجو در بین مردم به شخص وام می دهند و این همان نظام قرض الحسنه ما است، و دیگران آن را پیاده می کنند.

این استاد دانشگاه با اشاره به شاخص های یک دولت اسلامی که توسط مقام معظم رهبری بیان شده عنوان کرد: باید در دولت سلامت اعتقادی وجود داشته باشد، آن  آقایی که ادعای اتصال مستقیم به امام زمان (عج) دارد و وجود ولی فقیه را زائد می داند صلاحیت بازگشت به صحنه سیاسی را ندارد و یا فردی که درس کربلا را درس مذاکره می داند به لحاظ مبانی اعتقادی مسئله دارد.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۵۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد

به گزارش حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، ماموستا عبدالسلام محمدی امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان دهگلان که با حضور مردم متدین این شهرستان برگزار شد، به تفسیر آيه ۷۷ سوره مبارکه قصص پرداخت و گفت: خداوند متعال در چندین آيه قرآن کریم در مورد شخصیت قارون به عنوان فردی ثروتمند، جاه طلب و بخیل یاد می کند که در زمان حضرت موسی علیه السلام وطبق چندین روایت از اقوام و نزدیکان این پیامبر الهی بوده (وَابْتَغِ فِيمَا آتَاكَ اللَّهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ ۖ وَلَا تَنسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيَا ۖ وَأَحْسِن كَمَا أَحْسَنَ اللَّهُ إِلَيْكَ ۖ وَلَا تَبْغِ الْفَسَادَ فِي الْأَرْضِ ۖ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ) و در آنچه خداوند به تو داده است [اصلاح ] سراى آخرت را بجوى و بهره ات از دنيا را [نيز] فراموش مكن و چنان كه خداوند به تو نيكى كرده است نيكى كن و در زمين در پى فساد مباش. كه خداوند فساد پيشگان را دوست نمى دارد.

وی تصریح کرد: این آیه چندین پیام بسیار مهم وارزشمند را می رساند: علم، ثروت، جایگاه اجتماعی و مسئولیت در راه خدمت به مردم و ذخیره برای قیامت باشد،  استفاده صحیح از نعمت های الهی، نیکی کردن به دیگران همچانکه خداوند به ما نیکی نموده، سعی کنیم عامل و مسبب فساد و تباهی در سرزمین نباشیم.

امام جمعه دهگلان عنوان کرد: اصول و پایه تمدن اسلامی را می توان در چهار مقوله انجام عمل صالح در جهت سعادت آخرت، عمارت و آبادانی دنیا، خدمت صادقانه به مردم و مبارزه با فساد خلاصه کرد.

ماموستا محمدی در بخش دیگری از خطبه ها به مناسبت روز معلم اشاره و اظهار کرد: تعلیم و تربیت از اهداف مهم انبیای الهی بوده که در چندین جای قرآن به آن اشاره شده است.( یزکیهم و یعلمهم الکتاب والحکمه) ضمن تشکر و تقدیر از زحمات معلمین دلسوز که مروج فکر و اندیشه هستند باید به این مهم اشاره کرد که مدارس ما در باب آموزش خوب عمل کرده و شاهد آن وجود نخبگان و دانش آموزان زیرک در المپیاد های علمی است اما در زمینه پرورش و تربیت ضعف بسیاری وجود دارد که مستلزم همکاری معلمین و والدین دانش آموزان و برنامه خوب در باب فرهنگی است.

امام جمعه دهگلان افزود: تسلیم شدن جوانان امروزی ما در مقابل نیرنگ دشمن، دوری از مراکز دینی، بیکاری، فقر، ضعف برنامه مدارس، مساجد، صداوسیما، تجمل گرایی از عوامل هجمه فرهنگی و جنگ رسانه‌ای دشمن در برنامه ریزی بلند مدت علیه جوانان و امت اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: بهره گرفتن از معلم و عالم دینی و شخصیت های متفکر و نیک اندیش در کارهای فرهنگی و تربیتی و مخصوصا در رسانه ها می تواند تأثیر بسیار مهمی داشته باشد، صدا و سیما به عنوان یکی از مهمترین سازمان ها و نهادهای فرهنگ‌ساز چه برنامه هایی در جهت ایجاد تمدن اسلامی و تقابل با هجمات دشمن داشته؟ روشنگری، گفتمان دینی، اطلاع رسانی صحیح، مطالبه گری، و بیان مشکلات مردم و پیگیری آنها توسط صدا وسیما می تواند در بهبود وضع موجود بسیار تأثیرگذار باشد.

امام جمعه دهگلان در پایان گفت: یکی از مطالبات مردم متدین این شهرستان از مدیر کل صدا و سیمای مرکز استان مشکل پوشش (HD) در شهرستان است که سال گذشته و در سفر ریاست سازمان صدا و سیما این طرح به اسم و ظاهری افتتاح شد اما عملا هیچ نوع تغییری ایجاد نشده است، امیدواریم مسئولین ما هر گاه در رسانه ها وعده و ایجاد توقع می کنند پیگیر وعده خود باشند که چه مقدار تحقق پیدا کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • شکوفایی روح، ثمره تربیت معلمان است
  • تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • مکتب امام صادق مکتب انسان ساز و مسئولیت پذیری است
  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود
  • تظاهر کنندگان اسرائیلی تصویر رهبر انقلاب را حمل کردند /سپاه محاسبات چندین ابرقدرت را بهم ریخت
  • صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد