Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت:در زمانی که امام رضا(ع) شهر مدینه را ترک کردند حضرت معصومه(س) تدریس تفسیر قرآن، اشاره به آیات و روایات و بیان احکام در مدینه را برای بانوان آن منطقه به عهده داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم بهاری کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره برکات وجودی حضرت معصومه(س) گفت: امام صادق(ع) جوار حرم حضرت معصومه(س) را جایگاه علم معرفی می کند و می فرماید: "روزی می آید که کوفه از علم خارج می شود و تمام علوم به کنار مرقد فاطمه معصومه(س) در قم منتقل می شود".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: قم را آشیانه آل محمد معرفی می کنند. این نکته ساده ای نیست و نمی توان به سادگی از کنار آن گذشت. شاید شخصیت هایی امامت نداشته باشند و معصوم نباشند؛ اما از عصمت جدا نیستند. عصمت کبری ندارند اما صاحب عصمت صغری هستند. حدیث مختص ائمه اطهار(ع) و انبیای الهی است که بی عیب و بی نقص به ما رسیده است، اما از صاحبان عصمت صغری مثل حضرت زینب و حضرت معصومه(س) بیان اختصاصی نداریم؛ بلکه در قالب رفتار پیامشان به ما منتقل شد. از حضرت معصومه(س) سخنان و اشارات متعددی وجود دارد از جمله این که قم را شهر امن اهل بیت معرفی می کند.


این کارشناس علوم قرآنی درباره ولایتمداری ائمه اطهار(ع) و کریمه اهل بیت(س) اظهار کرد: حضرت معصومه(س) خواهر  امام رضا(ع)  وصاحب مقام بالایی است. احادیث در همزمانی ائمه با هم وجود ندارد یعنی در دوره امامت امام حسن مجتبی(ع) از اباعبدالله(ع) حدیث پیدا نمی شود. چون مستمعِ امام است، در دوره امامت امام علی(ع) نیز از امام حسن و حسین(ع) حدیثی پیدا نمی شود چون تمام وجود این بزرگواران اطاعت از امام معصوم است.در زمانی که امام رضا(ع) شهر مدینه را ترک کردند حضرت معصومه(س) تدریس تفسیر قرآن، اشاره به آیات و روایات و بیان احکام در مدینه را برای بانوان آن منطقه به عهده داشتند.

وی درباره عظمت شفاعت حضرت معصومه(س) بیان می کند: در کتاب بحارالانوار، جلد 57، حدیث 59 در صفحه 228 باب 36 از حضرت موسی بن جعفر(ع) نقل شده است که فرمود: "تَدْخُلُ بِشَفاعَتِها شيعَتِيَ الْجَنَّةَ بِاَجْمَعِهِمْ". "با شفاعت فاطمه معصومه همه شیعیان ما داخل بهشت می شوند". در زیارت نامه حضرت می خوانیم "يا فاطِمَهُ اِشْفَعي لِي فِي الْجَنَهِ فَاِنَ لَكِ عِنْدَاللهِ شأناً مِنَ الشَأنِ". "اي فاطمه معصومه! در مورد رفتن به بهشت مرا شفاعت كن، چرا كه در پيشگاه خداوند، داراي مقام و منزلتي بس ارجمند هستي".

کارشناس علوم قرآنی درباره ماجرای برابری مرقد حضرت معصومه با مزار حضرت زهرا(س) توضیح داد: مرحوم آیت الله العظمی محمود مرعشی نجفی در معرفی حضرت معصومه (س) بسیار صریح و رسا سخن گفته اند. ایشان نقل کردند که در خواب به حضرت امیرالمومنین علی(ع) جهت معرفی قبر حضرت زهرا (س) متوسل شدم. حضرت علی(ع) فرمود: حضرت زهرا(س) به من وصیت کرده تا قبر او را مخفی نگه دارم و من نمی توانم معرفی کنم. اما اگر خیلی دوست دارید که قبر ایشان را زیارت کنید به شهر قم و به نزد حضرت فاطمه معصومه(س) بروید که خداوند جلال و جبروت حضرت زهرا(س) را به خواهر امام رضا(ع) عطا کرده است. امام حسن عسکری (ع) نیز می فرماید:"نَحْنُ حُجَجُ اللَّهِ عَلى خَلْقِهِ وَ جَدَّتُنا فاطِمَةُ حُجَّةُ اللَّهِ عَلَيْنا". "ما ائمه حجت خدا بر مردم و مادرمان فاطمه حجت خدا بر ماست".


وی خاطرنشان کرد: از مجموع روایات و احادیث به ویژه سخنان حضرت علی و امام حسن عسکری(ع) معلوم می شود که حضرت معصومه(س) تا چه میزان عزیز، با کرامت و با عظمت هستند و اذن شفاعت و دستگیری دارند. امیدوارم در روز قیامت فضل و عنایت ایشان به همه ما ارزانی شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۷۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوری/عروس امام خمینی درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معصومه حائری عروس امام خمینی و همسر شهید آیت الله سیدمصطفی خمینی صبح امروز پس از یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.

آنگونه که جماران روایت کرده، معصومه حائری فرزند مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری و از خاندان آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری بنیان گذار حوزه علمیه قم بود.

ایشان در تاریخ ۱۷ فروردین ماه سال ۱۳۳۳ با حاج آقا مصطفی خمینی ازدواج کردند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899428

دیگر خبرها

  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • عروس بزرگ امام خمینی درگذشت /معصومه حائری که بود؟
  • عروس امام خمینی درگذشت /معصومه حائری که بود؟
  • فوری/عروس امام خمینی درگذشت
  • ترمیم حرم‌ مطهر ائمه تعظیم شعائر اسلامی است
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • جشن‌های دهه کرامت از ۲۰ اردیبهشت آغاز می‌شود