Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-05@02:23:25 GMT

قدم زدم زیر باران درد مفاصل ایجاد نمی کند

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۱۷۴۶۹

قدم زدم زیر باران درد مفاصل ایجاد نمی کند

رکنا:در گذشته مردم بر این باور بودند که رفتن زیر باران و خیس شد درد مفاصل ایجاد می کند در حالیکه این دیدگاه توسط محققان رد شد.

 دانشگاه هاروارد پس از مطالعه‌ای بر روی ۱۱ میلیون پرونده در نهایت بیان کرد، باران سبب ایجاد درد مفاصل نمی‌شود.

حدود ۲۵۰۰ سال پیش یونانیان نظریه‌ای مبنی بر ارتباط میان درد وآب و هوا عنوان کرده بودند، در حال حاضر دانشمندان پس از سال‌ها به طور قطعی ثابت کردند که چنین ارتباطی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بزرگترین تحقیقات را دانشمندان بر روی ۱۱ میلیون پرونده در این زمینه انجام دادند و شرایط بیش از ۱.۵ میلیون بازنشسته امریکایی را از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ بررسی کرده اند.

گزارش هایی مبنی از شکایت‌های مشترک در بین افراد، در ارتباط با بارش باران و پدیدار شدن درد‌های مفاصل دریافت شد، پس از بررسی‌ها انجام شده، هیچ ارتباطی یافت نشد.

محققان بیان می‌کنند، این مطالعه بسیار بزرگ و حتی دور از تصور بوده، و در صورتی که رابطه‌ای وجود می‌داشت، مطمئنا آن را می‌یافتند.

پروفسور آنوپام جن از وزارت بهداشت و درمان، استاد دانشکده پزشکی هاروارد می‌گوید، " اثبات این مسئله بسیار دشوار است. "

"اما با وجود این حجم از اطلاعات، در مواقع افزایش درد، انتظار داشتیم حداقل برخی نشانه‌های کوچک و قابل توجهی را بیابیم، که به هیچ عنوان چنین مشاهداتی نداشتیم. "

"مهم نیست که به داده‌ها چگونه نگاه کنیم، پزشکان و محققان هیچ ارتباطی بین بارندگی و درد مفاصل و پشت (کمر) تا کنون نیافته اند.

موضوع این است که چنین نظریه‌ای از زمان‌های قدیم تا به حال، دهان به دهان چرخیده است.

این باور از قرن‌ها پیش تا حال حاضر، ترکیبی از اعتقادات اجدادی و مطالعاتی کوچک است که بار‌ها و بار‌ها نتایج گوناگونی را نشان داده است.

دانشگاه منچستر مطالعات مداومی در این زمینه داشته و در اوایل سال گذشته برخی از آن‌ها را منتشر کردند، محققان دریافتند که با افزایش تعداد روز‌های آفتابی از ماه فوریه تا ژوئن، افرادی که از درد‌های مفصلی رنج شکایت داشتند، احساس بهتری می‌کردند. اما، در ماه‌های سرد سال حکایت جور دیگری بود، از افزایش ناگهانی درد‌های مفصلی می‌گفتند.

در حقیقت دانشمندان فرضیه‌های خود را چنین بیان می‌کنند که تغییر فشار آب و هوا ممکن است در مقدار مایع‌های مفصلی تغییراتی ایجاد کند، این مسئله می‌تواند یکی از علت‌های ظاهر شدن درد‌های مفصلی باشد، به ویژه در افراد مبتلا به آرتروز. معمولا در دما‌های پایین و فصل‌های سرد سال شاهد بارش شدید باران و برف هستیم، و ممکن است برخی افراد تصور کنند این مسئله منجر به افزایش درد‌های مفصلی و استخوانی آن‌ها شده است.

با این حال تجزیه و تحلیل‌های اخیر پزشکان که بر روی بیش از چند میلیون نفر انجام شده، بیان می‌کنند که این‌ها تن‌ها تصوراتی اشتباه هستند.

در این تحقیقات به طور کلی در روز‌های بارانی ۶.۳۵ درصد افراد از درد مفصلی شکایت می‌کردند، و این درصد برای روز‌های آفتابی حدود ۶.۳۹ درصد بوده است.

پروفسور جنا بیان می‌کند، مغز انسان برای یافتن الگو‌ها به خوبی عمل می‌کند، حتی اگر به طور واقعی وجود نداشته باشند.

او می‌افزاید، اگر افراد انتظار زانو درد را در روز‌های بارانی داشته باشند، آن را فراموش خواهند کرد. اما اگر زانوی آن‌ها آسیبی دیده باشد مطمئنا باران را مقصر اصلی می‌دانند، این مسئله تن‌ها ناشی از تصورات ذهنی افراد است.

" وظیفه یک پزشک Doctor رسیدگی به شکایت هایی است که بیمار دارد. در حقیقت درد، درد است چه بارش بارانی در کار باشد یا نه.

"اما مهم است که بدانید، درد مفاصل با نوسانات جریان آب و هوایی ارتباط ندارند. "

با این حال سازمان‌های خیریه و کارشناسان در مورد بیان یافته‌ها، احتیاط می‌کنند.

اسیفن سیمپسون، مدیر برنامه‌های تحقیقی بیماران آرتروز انگلستان می‌گوید، " گفته‌های بسیاری مبنی بر اینکه آب و هوای سرد باعث تشدید علائم و درد‌های مفصلی می‌شود، وجود دارند. "

دکتر دیکسون می‌گوید، نتایج حاصل از مطالعه مرتبط با " احتمال درد با هوای ابری " را در فصل بهار منتشر خواهند کرد.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۷۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین بهترین زمان تزریق این واکسن برای زنان در سن ۹ تا ۲۶ سالگی و برای مردان ۹ تا ۲۱ سالگی بیان شده است.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: متقاضیان این واکسن می‌توانند با در دست داشتن نسخۀ متخصصین بیماری‌های عفونی یا زنان به واحد امور دارویی مدیریت غذا و دارو مراجعه نمایند و پس از دریافت حواله، به داروخانه‌های مشخص شده جهت خرید و دریافت واکسن مراجعه نمایند.

او گفت: ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV، از طریق تماس بین پوست افراد انتقال می‌یابد و معمولا آلودگی در مردان و زنان، علائمی از قبیل سوزش، درد و یا خارش ایجاد نمی‌کند و به همین دلیلی اکثر افراد نسبت به آلودگی خود بی‌اطلاع هستند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: برخی از گونه‌های ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و گونه‌های پرخطر عامل ایجاد کننده سرطان دهانه رحم، مقعد و سرطان‌های سر و گردن (خصوصا دهان و حلق) هستند که نیاز به پیشگیری و انجام آزمایش‌های غربال‌گری را ضروری می‌سازد.

دیگر خبرها

  • امروز، پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • آخرین مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی
  • درمان دردهای عضلانی و مفصلی با حرکات اصلاحی ورزشی +تصاویر
  • مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی امروز پایان می‌یابد
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در خوزستان
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در کرخه
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟