Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز،دکتر باقر لاریجانی ضمن تشکر از حضور استاندار آذربایجان غربی، نماینده مردم ارومیه، مسئولین دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه آمایشی ۲ و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، گفت: در فرصتی که پیش رو داریم تمام تلاش ما بر این است که زمینه های ارتقای آموزش در دانشگاههای علوم پزشکی کشور را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر لاریجانی با اشاره به برگزاری جلسه کلان منطقه آمایشی ۲ در عصر روز پنجشنبه و طرح ظرفیت ها و مسائل آموزشی دانشگاههای کلان منطقه در این جلسه، گفت: حدود ۱۸ هزار دانشجوی علوم پزشکی در منطقه ۲ مشغول به تحصیل هستند و این منطقه ۴۰ کانون آموزشی دارد.

وی افزود: ظرفیت خوبی برای راه اندازی شبکه های علمی و آموزشی در آینده منطقه وجود دارد و اگر جهت و چشم انداز دانشگاههای منطقه روشن شود می‌توان از پتانسیل های زیاد منطقه برای ارتقای آن بهره برداری کرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: دانشگاههای منطقه می‌توانند ظرفیت تحصیلات تکمیلی خود را در زمینه‌هایی خاص ارتقا دهند و از این طریق در این زمینه‌ها به عنوان قطب کشوری عمل نمایند.

دکتر لاریجانی با بیان اینکه طی ۵ سال آینده برنامه این است که هر منطقه ۷۰ درصد نیروی انسانی خود را تربیت کند، گفت: دانشگاهها با تعیین ماموریت ملی برای خود و گسترش رشته‌ها در این راستا می‌ توانند نقش چشمگیری در حرکت کشور به سمت مرجعیت در برخی حوزه‌ها داشته باشند.‌

وی با بیان اهمیت رسالت مدار شدن دانشگاه‌ها گفت: این امر تا حدی مهم است که اولین بسته از مجموعه بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی به دستیابی به مرجعیت علمی که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده اختصاص یافته است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به بسته حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم خاطرنشان کرد: دانشگاهها باید با محیط بیرون، صنعت و حتی مجامع بین المللی ارتباط داشته باشند و ضمن تولید علم براساس نیاز جامعه زمینه‌های تولید ثروت را نیز فراهم نمایند.

دکتر لاریجانی به اهمیت توسعه بین المللی آموزش علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: بسیاری از کشورهای منطقه طی چند سال گذشته ظرفیت های خود برای جذب دانشجوی خارجی و توریسم درمانی را افزایش داده اند. منطقه ۲آمایشی به لحاظ اقلیمی این ظرفیت را دارد تا بتواند از کشورهای منطقه دانشجو و بیمار جذب نماید.

وی افزود: تسهیلات این کار در معاونت آموزشی وزارت بهداشت فراهم شده و طی بخشنامه‌ای به دانشگاهها اختیار جذب دانشجوی خارجی داده شده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت به اهداف بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برای ایجاد تحولات ساختاری در نظام آموزشی دانشگاهها اشاره کرد و اظهار داشت: امروز تمام دانشگاهها و بیمارستان های آموزشی اعتباربخشی شده اند و این اقدام در کنار اعتباربخشی بین المللی باعث شده استانداردهای آموزشی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ارتقا یابد.

وی توسعه آموزش مجازی را از دیگر برنامه های مهم حوزه آموزش ذکر کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز از منطقه‌۲ نیز به‌زودی به شبکه آموزش مجازی خواهد پیوست و دانشگاههای منطقه می توانند با بهره‌گیری از این شبکه دسترسی به کلاس‌های درس را برای اساتید و دانشجویان در تمام منطقه فراهم کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر لاریجانی به نقش برنامه آمایش سرزمینی در ارتقای آموزش علوم پزشکی کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاههای کلان مناطق همکاری خوبی با یکدیگر دارند و امیدواریم امروز در جلسه کلان منطقه ۲ آزمایشی تصمیمات خوبی برای ارتقای آموزش در این منطقه اتخاذ شود.

منبع: ایسنا

204

معاون آموزشی وزارت بهداشت افتتاحیه دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه دکتر باقر لاریجانی ایجاد تغییرات ساختاری نظام آموزشی آموزش پزشکی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۲۰۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی عصر امروز در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از توفیقات بزرگ ما در ساختار نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تعامل برای دستیابی به یکپارچگی، ادغام نظام ارائه خدمات سلامت و نظام آموزش علوم پزشکی بود، نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاورد های عظیم انقلاب اسلامی است که با ادغام با نظام آموزش و پژوهش در علوم پزشکی یک الگوی منحصر به فردی را در راستای پاسخگویی به نیاز های جامعه و مردم میهن عزیز اسلامی مان ارائه کرده است.

وی افزود: اهداف اصلی نظام آموزش علوم پزشکی ادغام یافته در نظام سلامت افزایش ظرفیت تربیت دانشجو، افزایش تعداد دانشکده ها، افزایش تعداد اعضای هیات علمی، افزایش تعداد تخت های آموزشی، افزایش تماس دانشجو با جامعه، افزایش حضور دانشجو در محیط ارائه خدمات و طرح مسائل سلامت در آموزش است.

عین اللهی افزود: راهبردهای اصلی نظام آموزش علوم پزشکی مبتنی بر نیازهای جامعه و مسائل جامعه و صلاحیت جامعه است.

وزیر بهداشت افزود:هماهنگی های وزارت بهداشت با بنیاد نخبگان در خصوص جذب نخبگان بدون فراخوان در دانشگاه علوم پزشکی کشور با هدف ایجاد انگیزش و ماندگاری نخبگان برای آموزش علوم پزشکی کشور حرکتی با خروجی مفید بود.

وی افزود: افزایش ۸۰۰درصدی حق الزحمه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی در دولت مردمی یکی از کارهایی بود که وزارت بهداشت برای افزایش انگیزه و امید آفرینی انجام داد.

عین اللهی تدوین آیین نامه تسهیل و افزایش مدت زمان مرخصی زایمان و ایجاد تسهیلات جهت مادران باردار در دوران دستیاری را نیز برخی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای افزایش امید و انگیزه به دستیاران عنوان کرد.

در پایان این مراسم گروه های برتر جشنواره شهید مطهری و اساتید برتر دانشگاه های علوم پزشکی تقدیر شد.

کد خبر 6094628

دیگر خبرها

  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است