Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد معیتی شهردار آستارا روز جمعه در حاشیه این حرکت مردمی به خبرنگار ایرنا گفت: حدود 100 نفر از اعضای موسسات مردم نهاد و شهروندان آستارا این حرکت را انجام دادند و باید حفظ طبیعت با تلاش خانواده ها و از خانه ها آغاز شود.
وی اظهار کرد: روزانه 50 نیروی خدماتی با 18 دستگاه خودروی سبک و سنگین، زباله های تولید شده در آستارا را جمع می کنند و حجم زباله با توجه به جمعیت این شهر، بیش از حد استاندارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عارف قهری از چهره های فرهنگی شرکت کننده در برنامه پاکسازی طبیعت نیز گفت: شهروندان و گردشگران باید با رعایت اخلاق طبیعت گردی و بهره مندی از آموزه های دینی، صیانت از طبیعت را سرلوحه رفتار خود قرار دهند و در حفظ محیط زیست کوشا باشند.
وی افزود: محیط زیست سالم جزو سرمایه های اجتماعی است و باید در حفاظت از مواهب طبیعی کوشا باشیم و بی توجهی به طبیعت به زیان بشر تمام خواهد شد.
غفور نصیری رئیس هیات کاراته آستارا نیز که در این حرکت زیست محیطی مشارکت داشت با بیان این که برای پیشگیری از فاجعه زیست محیطی ناشی از پسماندها، همه مسئول هستیم افزود : ورزشکاران هیات کاراته در کنار سایر اقشار به پاکسازی طبیعت اقدام کردند .
منیژه زواشکیانی مسئول موسسه توانبخشی توانخواهان ذهنی آستارا نیز بیان کرد: زباله‎هایی که قلب منابع طبیعی را نشانه رفته‎ و نفس آن را به شماره انداخته‌ اند، باید با مدیریت صحیح به کودهای آلی، انرژی برق و مواد بازیافتی تبدیل شوند.
وی با اشاره به این که بسیاری از معضلات زیست محیطی با فرهنگسازی برطرف خواهد شد افزود: مسابقات نقاشی و کارگاه آموزشی تفکیک زباله از مبدا از برنامه های موسسه توانبخشی توانخواهان ذهنی آستارا برای معلولان است .
شهرام پوررستم از هنرمندان آستارا نیز در این باره گفت: انسان یا سوار بر طبیعت، از مظاهر آن استفاده می کند یا مسحور طبیعت و رام آن می شود و رابطه انسان و طبیعت باید با شناخت درست از آن و بر اساس معیارهای عقلانی ترسیم شود.
وی تصریح کرد: باید فرهنگ تفکیک و روش‎های تولید کمتر زباله، در فرهنگ عمومی جدی گرفته شود.
آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان قرار دارد و روزانه به طور میانگین 120 تن زباله در این شهرستان تولید و در منطقه داداش آباد در نزدیکی ساحل خزر دفن می شود.
گزارش: یوسف هدایتی**انتشار دهنده:بابایی
7105 / 7124 /6030

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۲۲۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، محمد صالحی در این خصوص گفت: در پی گشت و کنترل نیروهای یگان حفاظت محیط زیست این اداره کل، در سطح حوزه استحفاظی شهرستان پلدختر به دو گروه شکارچی غیر مجاز برخورد نموده که پس از شناسایی این متخلفین و در یک عملیات تعقیب و گریز موفق به دستگیری متخلفین شدند.

وی افزود: از گروه اول که در سطح رودخانه‌های این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند ١٠٠ قطعه ماهی رودخانه ای به همراه شش عدد تور ماهیگیری و سه عدد قلاب کشف و ضبط گردید.

صالحی افزود: در ادامه گشت و کنترل در این شهرستان به گروه دیگری از متخلفین زیست محیطی برخورد نموده که از آن‌ها اداوت شکار کشف و ضبط گردید.

صالحی گفت: پس از تنظیم صورتجلسه اولیه و تشکیل پرونده متخلفین، جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع گردیده که متخلفین با دستور مقام قضایی روانه بازداشتگاه شدند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان لرستان از هموطنان عزیز درخواست نمود در صورت مشاهده هر گونه تخلف زیست محیطی با سامانه تلفنی شبانه روزی ۱۵۴۰ تماس حاصل نمایند تا در اسرع وقت نسبت به آن اقدام شود. برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902664

دیگر خبرها

  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • عدم تفکیک زباله منجر به مصدوم شدن پاکبان شهرداری یزد شد
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • احترام به HSE رویکرد احترام به کارکنان و شهروندان است/هدف برنامه ۱۴۱۰ مباحث زیست‌محیطی است
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود