Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدان- ایرنا- امام‌ جمعه مسجد مکی و مدیر حوزه علمیه دارالعلوم اهل سنت زاهدان با اشاره به انتخاب یکی از جوانان اهل سنت استان به عنوان رئیس فدراسیون بوکس گفت: جا دارد از حسن‌نیت مسوولان بویژه وزیر ورزش و جوانان به‌خاطر اعتمادی که به یکی از فرزندان جامعه اهل‌سنت کردند تشکر کنم.

به گزارش دریافتی ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی در خطبه های نماز جمعه این هفته زاهدان اظهار داشت: میدان دادن به جوانان اهل سنت زمینه ساز خدمت صادقانه آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اگر به نخبگان اهل‌سنت میدان داده شود، صادقانه و سالم خدمت می کنند.
امام‌جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان با اشاره به انتخاب حسین ثوری به سمت ریاست فدراسیون بوکس کشور، اظهار داشت: جای خوشحالی است که مدیرکل ورزش و جوانان استان سیستان‌ و بلوچستان و از جوانان اهل سنت این استان به‌ عنوان رئیس فدراسیون بوکس جمهوری اسلامی ایران انتخاب شده است.
وی ادامه داد: امروزه بسیاری از ورزش‌ها در سطح جهان به رقابت‌های بسیار بزرگ تبدیل شده‌اند که موفقیت هر کشور در این رقابت‌ها موجب سربلندی ملت می‌شود.
وی خطاب به افرادی از اهل‌سنت که به پست‌های دولتی گمارده می‌شوند گفت: پیام بنده به تمام فرزندان اهل‌سنت که به آنان مسئولیتی داده می‌شود این است که با فعالیت صادقانه و سالم و حرکت در مسیر قانون به‌نحوی کار کنند که زمینۀ ورود دیگر نخبگان و شایستگان اهل‌سنت به مسئولیت‌های دولتی فراهم شود.
وی از مسوولان درخواست کرد: بیش از پیش زمینه استخدام و بکارگیری اهل‌سنت را در سطح کشور و استان فراهم کنند.
مدیر حوزه علمیه دارالعلوم زاهدان تصریح کرد: مطمئن باشند اگر به نخبگان و شایستگان جامعه اهل‌سنت میدان داده شود بیشتر از دیگران کار خواهند کرد.
وی تاکید کرد: انتظار است از جامعۀ اهل‌سنت به عنوان هموطن و شهروند ایرانی در پست‌های کلیدی استفاده شود.
وی ادامه داد: شیعه و سنی دو برادر هستند و رضایت پروردگار و منافع جمهوری اسلامی در نگاه برابر به این دو است.
امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان اظهار داشت: وحدت که جزو استراتژی‌های مهم جمهوری اسلامی ایران است، اقتضا می‌کند که بین آحاد ملت ایران مساوات برقرار شود و همه را کنار یکدیگر قرار دهیم.
وی ادامه داد: نباید ملت را به‌ مذاهب و قومیت‌های مختلف تقسیم کنیم.
به گزارش ایرنا آیین عبادی سیاسی نماز جمعه برادران اهل سنت زاهدان در بیش از 20 مسجد و برادران و خواهران اهل تشیع در یک مکان (مصلی قدس) اقامه می شود.
7316 **6081 خبرنگار: عصمت جهانی ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۲۴۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت

ایسنا/همدان دختر مرحوم دکتر سیدمرتضی هزاوه‌ای با تأکید بر اینکه پدرم گوش شنوای همه بود، گفت: مرحوم هزاوه‌ای تعامل با جوانان را خوب بلد بود به طوری‌که گوش شنوای همه بود و بسیاری از جوانان با او مشورت و درددل می‌کردند.

محیا سادات هزاوه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به رفاقت خود با پدرش اظهار کرد: بُعد رفاقت ما بیشتر از رابطه پدر و دختری بود به گونه‌ای‌که جزئیات اتفاقات روزمره را برای هم تعریف می‌کردیم.

وی با تأکید بر اینکه در محیط خانواده حضور پدرم پر از عشق و زندگی بود، خاطرنشان کرد: حتی دوران بیماری هم نتوانست انرژی و ابراز احساسات پدرم را بگیرد و با تمام نواتوانی باز هم محبت و عشق خود را نشان می‌داد.

هزاوه‌ای با اشاره به دلنوشته پدرش افزود: زمانی‌که کنکور داشتم پدرم برایم دلنوشته‌ای نوشته بود که آن را با آیه‌ای از قرآن شروع کرده بود «عذرخواهی می‌کنم که به علت مشغله جز دعا توشه‌ای برایت ندارم. تو فراتر از آنی که من می‌خواهم و درست آنی که خدا می‌خواهد.» و تعابیر عاطفی بسیار قوی در نوشته‌هایش بکار برده بود.

وی با بیان اینکه مرحوم هزاوه‌ای جاذبه‌ای برای نسل جوان داشت، تصریح کرد: رابطه بین پدرم و جوانان اقوام و دانشجویانش بسیار زیاد بود و برخی از جوانان فامیل که با پدر و مادر خود راحت نبودند، از طریق پدرم مسائل و خواسته‌های خود را با خانواده‌هایشان مطرح می‌کردند.

دختر مرحوم هزاوه‌ای تاب‌آوری و انعطاف‌پذیری در مقابل نظرات مخالف را یکی از ویژگی‌های ممتاز پدر دانست و یادآور شد: پدر حتی اگر در زمینه‌ای صاحب‌نظر بود در جمعی که مخالف نظرش بود، برآشفته نمی‌شد و با آرامش و صبوری صحبت می‌کرد ضمن اینکه نظرات مخالف رابطه‌اش را تحت‌تأثیر قرار نمی‌داد.

وی با بیان اینکه همیشه پدر به بنده مشورت می‌داد و در بحث ازدواج نخستین مشاورم او بود، اظهار کرد: پدر همیشه در امر ازدواج بنده سختگیری داشت اما در موردی که یکی از همکارانش معرفی کرده بود، سختگیری نکرد، انگار به او الهام شده بود.

هزاوه‌ای با اشاره به اینکه دو ماه بعد از عقدم پدر از دنیا رفت، ادامه داد: پدر در مسائل مادی و مهریه صحبت نکرد و فقط یک جمله به همسرم گفت و آن این بود «دخترم امانت حضرت زهراست، اگر امانتدار خوبی هستی، بسم‌الله».

وی با تأکید بر اینکه پدر بدون حساب و کتاب و بدون توقع به دیگران کمک می‌کرد، یادآور شد: پدر هیچ انتظاری از طرف مقابل نداشت و همیشه بدون انتظار به دیگران کمک می‌کرد و همواره به دنبال این بود که به انحاء مختلف دل دیگران را به دست بیاورد.

دختر مرحوم هزاوه‌ای با بیان اینکه پدرم مشمول لطف الهی بوده و هست، گفت: پدرم همیشه خیرخواه مردم بود و به همین علت مشمول لطف الهی بوده و هست. همیشه اگر کسی نیاز به کمک داشت هر کمکی که از دستش برمی‌آمد دریغ نمی‌کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر سیدمرتضی هزاوه‌ای، عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی و یکی از پژوهشگران و اساتید مطرح دانشگاه بوعلی‌سینا در سال ۱۳۴۰ در خانواده‌ای مذهبی و روحانی در شهر همدان متولد شد. او پس از سال‌ها تدریس در دانشگاه بوعلی‌سینا در سال ۹۲ با بیماری مواجه شد و در اردیبهشت سال ۹۹ به علت بیماری درگذشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد
  • معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت
  • مسابقات بوکس قهرمانی جوانان آسیا/ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • بوکس امید‌ها و جوانان آسیا؛ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • اعترافات تکان دهنده عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان /برای تمام این کشتارها فقط ۱۱ میلیون تومان پول گرفتم
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • قطعی شدن مدال سلطانی و حذف شعبان در بوکس جوانان آسیا
  • کسب دو مدال برنز توسط بوکسور‌های نوجوان قزوینی
  • رقابت های بوکس قهرمانی آسیا؛ نخستین مدال ایران قطعی شد