Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرسیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، با اشاره به اعلام نتایج نهایی آثار منتخب برای حضور در این جشنواره گفت: هیئت انتخاب پس از بازبینی نهایی نمایش‌ها در دو بخش نمایش خیابانی و صحنه‌ای و بر اساس قالب‌های مسابقه، نمایشنامه‌خوانی، میهمان وغیره آثار منتخب را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  محمد شفافی، افزود: نمایش‌های «گمشده در هزار توی زمان» نوشته علی نبی‌پور و با کارگردانی حسین اسدی از جزیره خارک،  «گامی در دوزخ، گامی در بهشت» با متن مصطفی کولیوند و کارگردانی نمایشی مرتضی جلالی از قم،«اگر شبی از شب‌ها» از بوشهر، « مجلس شاه کشی به روایت عکاس باشی» کاری از مهرداد اتابک از نهاوند، «دنده معکوس، نوربالا» اثر جواد دارینی از سبزوار،«آخرین نامه»نوشته مهرداد کوروش نیا و با کارگردانی علیرضا مویدی از شاهرود و  «گمشده» فرهاد لباسی از همدان آثار منتخب حاضر در جشنواره سیزدهم در بخش نمایش صحنه‌ای است.   وی، افزود: آثار حاضر در بخش نمایش صحنه‌ای این جشنواره شامل نمایش‌‌های «رام کردن مرد سرکش» کاری از علی شریعت‌زاده با متنی از داوود فتحعلی بیگی، «تنفر از خود» اثر سیدمصطفی آقامیری، «بینوایان» حمیدرضا آخوندنصیری، «روز نهم» محسن ابوالفتحی، «دموکراسی زیر نور ماه» اثر رضا رادبخت،«چشمهای بسته از خواب» کاری از مجتبی جدی و با نمایشنامه‌ای از محمد چرمشیر و  «خروس» اثر دیگر علی شریعت‌زاده بر اساس نمایشنامه محمد رحمانیان از کاشان است.   به‌گفته‌وی، «کافی‌شاپ» کاری از حسینعلی بینوا، «قند خون» اثر لیلی عاج، «مجلس مختلف خوانی» کاری از مرتضی جلیل‌دوست و با متن صبا نجاتی، «کاسکت» کاری از شهاب مهریان از تهران نیز در جشنواره سیزدهم نیز به اجرا درمی‌آید. دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان، تصریح‌کرد: سه اثر «رسانه امروز» از راضیه بادروج،«ضیافت» محسن خسروی بر اساس نوشته بهرام بیضایی و «هملت با سالاد فصل» نوشته اکبر رادی از کاشان آثار منتخبی است که در قالب نمایشنامه‌خوانی اجرا می‌شود.   شفافی، در ادامه آثار  «بیماری لاعلاج» اثر مریم خاک‌کار از ملایر، «به سرعت‌گیر نزدیک می‌شوید» محمد محسنی از ساوه، «مخاطب خاص» با کارگردانی مریم نیک آیین و متن کرامت یزدانی از یزد، «هوش اقتصادی» محمد مهدی پازوکی از کرج و «داستان یک افتتاحیه» میثم آبادانی از تفرش را از جمله آثار بخش نمایش خیابانی در این جشنواره برشمرد.   وی در پایان اظهارداشت: «نبش کوچه بن بست» کاری از مهدی حبیبی و «بازگشت» پیام عزیزی از تهران به همراه «آپارتمان فروشی» از رضا کریمی، «همسایه‌داری» کاری از محسن بلوری و «گنهکاران به بهشت نمی‌روند» نوشته عباس تیمورزاده و با کارگردانی حسین حداد از کاشان از دیگر آثار حاضر در بخش خیابانی جشنواره سیزدهم است.   شایان ذکراست: جشنواره سراسری تئاتر مهر کاشان در روزهای  14 تا 24 دیماه در فرهنگسرای مهر سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان اجرامی‌شود.     انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۲۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاترهای با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کارهای دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهرهای خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجراهای عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

کد خبر 6095119 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • «تله موش» روی صحنه می رود
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • «شهر آفتاب مهتاب» اتفاقی آوانگارد در تئاتر دهه ۴۰
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • تور سراسری تصویر ایران آغاز شد
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد