Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای فنی کشتی فرنگی با بیان اینکه اعضای این شورا، مدیر تیم های ملی را در قبال نتایج تیم ملی نوجوانان مسئول می‌داند گفت: حسن بابک گفت خودم دائما بالای سر تیم هستم و ما نیز سرمربی‌گری علیزاده را قبول کردیم.

رحیم علی‌آبادی در گفتگو با ایسنا، درباره علل انتخاب فرشاد علیزاده به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان ایران، علی‌رغم مخالفت اعضای شورای فنی اظهار کرد:پس از مخالفت حمید سوریان با بدست گرفتن سرمربیگری تیم ملی نوجوانان بدلیل مشغله‌های کاری، حسن بابک مدیر تیم‌های ملی، فرشاد علیزاده را به عنوان گزینه پیشنهادی خود برای سرمربیگری نوجوانان معرفی کرد و با توجه به اینکه اعلام کرد خود بطور کامل بر نحوه کار کادر فنی نظارت می کند، شورای فنی در نهایت با پیشنهاد مدیر تیم‌های ملی موافقت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای فنی کشتی فرنگی افزود: مسئولیت نتایج تیم ملی نوجوانان و انتخاب سرمربی جدید کاملا بر عهده حسن بابک مدیر تیم های ملی است و شورا نیز به این شرط با پیشنهاد او موافقت کرد. اوست که باید دائما بالای سر تیم ملی باشد تا بر انجام کارها نظارت کند. حتی خادم نیز در این جلسه به بابک گفت مسئولیت این کار بر عهده شماست و ما شما را می‌شناسیم.

وی با بیان اینکه درباره انتخاب علی اشکانی به عنوان سرمربی تیم ملی بزرگسالان نیز شک و شبهه زیادی وجود داشت، خاطرنشان کرد: درباره انتخاب اشکانی نیز اعضای شورای فنی شک زیادی داشتند اما من یقین داشتم که او موفق می‌شود اما تنها بحثم این بود که نحوه کار در رده نوجوانان و جوانان با بزرگسالان تفاوت دارد و سرمربی تیم ملی بزرگسالان باید بطور دائم بالای سر تیم خود باشد تا بر امور مسلط شود.

علی‌آبادی در پاسخ به این سوال که آیا جلسه‌ای با فرشاد علیزاده نیز برگزار خواهد شد یا خیر گفت: قطعا جلسه‌ای را با علیزاده خواهیم داشت تا نقطه نظراتمان را به وی اعلام کنیم و در جریان برنامه‌های او قرار بگیریم.

عضو شورای فنی کشتی فرنگی در ادامه گفتگو با ایسنا، درباره انتخاب احد پازاج به عنوان مدیر فنی تیم ملی بزرگسالان نیز گفت: شرط مهم شورای فنی برای پازاج این بود که وی به صورت دائم در تهران سکونت داشته باشد و اینگونه نباشد که مدام در راه تهران به اردبیل باشد چرا که این موضوع خود وی را نیز اذیت می‌کند که او نیز این شرط شورای فنی را قبول کرد. مدیریت تیم ملی بزرگسالان مسئولیت بسیار بزرگی است و پازاج برای نظارت بر امور باید بالای سر تیم باشد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شورای فنی تصمیمی برای تقویت کادر فنی بزرگسالان دارد یا خیر خاطرنشان کرد: در اینباره هنوز صحبتی انجام نشده اما قطعا یکی از برنامه‌های شورای فنی تقویت کادر فنی بزرگسالان خواهد بود. البته به غیر از اشکانی و چمیانی، سایر اعضای کادر فنی ثابت نیستند چرا که اگر بخواهیم آن‌ها ثابت شوند استان‌هایشان به لحاظ مربی و امور فنی دچار مشکل می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۲۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان

 علیزاده گفت: در سفر اول رئیس جمهور به آذربایجان شرقی مقرر شده بود ۳۰۰ میلیارد تومان از طرف سرمایه گذار طرح در اختیار اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار گیرد تا خرابی‌های آزادراه  تبریز – زنجان برطرف شود.

وی افزود: در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان هم که روز جمعه با حضور وزیر راه شهرسازی برگزار شد بذرپاش دستور داد تا یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت و رفع خرابی‌های سنگین آزادراه تبریززنجان اختصاص یابد تا بقیه خرابی‌های آزادراه به سمت تهران هم برطرف شود.

علیزاده گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار به صورت نقدی و ۴۰۰ میلیارد تومان قیر یارانه‌ای در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه از ۱۴ سال پیش این آزادراه زیر بار ترافیک رفته است گفت: تاکنون عملیات روکش آسفالت در آزادراه تبریز - زنجان انجام نشده بود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی گفت: آزادراه تبریز – زنجان ۲۸۰ کیلومتر مسافت دارد که ۲۰۰ کیلومتر از آن در حوزه استحفاظی آذربایجان شرقی و ۸۰ کیلومتر در حوزه استان زنجان قرار گرفته است.

علیزاده هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی آزادراه، کاهش تصادفات رانندگی و جلب رضایتمندی مردم و کاربران جاده برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • محمدی: حضور اکبر فلاح در کمیته فنی خیلی ارزشمند است
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • مادر شاه چگونه رحیم علی خرم را به ثروت افسانه‌ای رساند؟
  • علیزاده: گل‌گهر هم مدعی قهرمانی در جام حذفی است
  • در دانشگاه آمریکا به فارسی می‌گفتند «مارگ بار اسرائیل»