Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، ناصر امیرزاده اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های بسیار مهمی در حوزه گردشگری است که سالانه افراد زیادی از استان‌های مختلف و همچنین از دیگر کشورها به این استان سفر می‌کنند.

وی به سواحل استان بوشهر به عنوان یکی از مهمترین ظرفیت‌های گردشگری استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: استان بوشهر بیشترین سواحل را با خلیج فارس دارد و این این سواحل نیز جاذبه بسیار خوبی برای حضور گردشگران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر خاطرنشان کرد: از دیگر جاذبه‌های گردشگری استان بوشهر می‌توان به میراث فرهنگی، بناها و آثار تاریخی، بافت تاریخی و  . . . اشاره کرد.

وی ادامه داد: استان بوشهر در بخش گردشگری طبیعی و گردشگری صنعتی نیز ظرفیت‌های بالایی دارد که تلاش داریم تا با معرفی این جاذبه‌ها، زمینه حضور بیشتر گردشگران را در استان فراهم سازیم.

جاذبه بالای بازارهای استان 

امیرزاده اضافه کرد: استان بوشهر در حوزه تجارت و بازرگانی ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد و در این راستا در نقاط مختلف استان بوشهر بازارهای کالاهای وارداتی گسترش یافته است و این بازارها نیز به یکی از جاذبه‌های مهم استان تبدیل شده است.

وی افزود: افراد زیادی از نقاط مختلف کشور در کنار توجه به دیگر جاذبه‌های گردشگری استان بوشهر، نگاه ویژه‌ای به بازارهای استان دارند و به خاطر این جذابیت‌های استان بوشهر را به عنوان مقصد خود انتخاب می‌کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر تاکید کرد: مشکلات واردات کالای ملوانی یا «ته‌لنجی» به گردشگری استان بوشهر آسیب وارد کرده است.

وی خواستار تلاش برای رفع مشکلات مربوط به ملوانان و مرزنشینان شد و گفت: تعطیلی بازارهای ساحلی و مرزی استان بوشهر باعث می‌شود تا گردشگری استان بوشهر با مشکلاتی روبرو شود.

خرید و بازار اولویت بسیاری از گردشگران

امیرزاده بیان کرد: اولویت بسیاری از گردشگران حضور در بازار است و شهرهای ساحلی استان بوشهر از جمله گناوه، دیلم، دلوار، دیر، کنگان، عسلویه و . . . دارای بازارهای مناسبی برای خرید کالاهای مورد نیاز مردم دیگر مناطق هستند.

وی افزود: امیدواریم با رفع مشکلات ملوانان و تجار و بازاریان بار دیگر شاهد رونق گسترده بازار در استان و حضور مردم دیگر نقاط کشور در این بازارها برای خرید و همچنین استفاده از جاذبه‌های گردشگری استان باشیم.

انتهای پیام/پ

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۵۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است

ایسنا/اصفهان فرماندار نایین گفت: گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار ‌کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نایین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان به‌عنوان اولین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور برای رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار نایین افزود: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چند سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نایین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نایین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نایین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نایین است که نیاز به بررسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • جاذبه‌های گردشگری شیراز
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • (تصاویر) جاذبه‌های گردشگری و طبیعی آستارا
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد