Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک فعال بحريني در مصاحبه‌ با تسنيم، با اشاره به تشديد سرکوبگري‌هاي رژيم آل‌خليفه عليه مردم گفت که آل‌خليفه سعي دارد شرايط امنيتي خود را بر بحرين تحميل کند. به گزارش گروه بين‌الملل خبرگزاري تسنيم، "يوسف الحوري" فعال سياسي بحريني درگفت‌وگو با خبرنگار بين‌الملل خبرگزاري تسنيم به بررسي آخرين تحولات بحرين پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در اين مصاحبه درباره اقدام اخير دادگاه نظامي بحرين در صدور حکم اعدام براي 6 بحريني گفت: امروز رژيم آل‌خليفه از شرايط منطقه و آشفتگي‌ها در کشورهايي نظير يمن، ليبي، سوريه، عراق و محاصره قطر سوء استفاده کرده و تلاش دارد شرايط امنيتي در بحرين ايجاد کند. از سوي ديگر، اين احکام در روزهاي پاياني سال 2017 و زماني که اروپا و آمريکا مشغول برگزاري جشن‌هاي پايان سال هستند صادر مي‌شود. در واقع سازمان‌هاي حقوق بشري و دولت‌هاي اروپايي در حالت تعطيلي قرار دارند و به همين دليل تلاش دارد تا شرايط امنيتي خود را بر کشور تحميل کند.
ملت بحرين سلاحي جز ادامه اعتراضات و تظاهرات مسالمت‌آميز ندارد
اين فعال بحريني در ادامه اين مصاحبه گفت که ملت بحرين از آغاز انقلاب بحرين در سال 2011 تا به امروز که در آستانه سال 2018 هستيم همواره به تظاهرات و اعتراضات مسالمت‌آميز خود ادامه داده است. اين ملت هيچ سلاحي جز اعتراضات مسالمت‌آميز ندارد و اين جامعه بين‌الملل است که بايد به مسئوليت خود عمل کرده و از ملت بحرين حمايت کند. از کشورهاي محور مقاومت انتظار داريم که از ملت بحرين حمايت کنند. مردم اصلي بحرين داراي جمعيتي حدود نيم ميليون نفر هستند و از سوي کشورهاي عربي حاشيه خليج فارس محاصره شده و پايگاه نيروي دريايي آمريکا نيز در اين کشور قرار دارد. هزاران نفر از جوانان بحريني که به رژيم اعتراض داشتند در زندان‌ها هستند. صدها نفر از کشور اخراج شده و تابعيت آنها لغو شده است و ده‌ها نفر نيز شهيد شده‌اند و اين ملت ديگر نمي‌تواند در برابر اقدامات رژيم آل‌خليفه صبر پيشه کند.
رژيم آل‌خليفه شيخ علي سلمان را تحت فشار قرار داده تا در انتخابات پارلماني مشارکت کند
يوسف الحوري درباره قصد رژيم آل‌خليفه براي محاکمه "شيخ علي سلمان" دبير کل جمعيت الوفاق بحرين به اتهام ارتباط با قطر گفت: در واقع رژيم آل‌خليفه تلاش دارد که شيخ علي سلمان را تحت فشار قرار دهد تا حزب الوفاق وارد انتخابات پارلماني بحرين در سال 2018 شود. آل‌خليفه به شيخ علي سلمان مي‌گويد يا اينکه با مشارکت الوفاق در انتخابات پارلماني موافقت کند يا اينکه به اتهام ارتباط با قطر تحت محاکمه قرار خواهد گرفت. ارتباط شيخ علي سلمان با وزير امور خارجه قطر جاسوسي به شمار نمي‌آيد چون با اطلاع دولت بحرين و به درخواست آن صورت مي‌گرفته است. اين حمد بن عيسي، پادشاه بحرين بوده که از دولت قطر درخواست کرد تا با دبير کل حزب الوفاق ارتباط برقرار کرده و از وي بخواهد که با راه‌حل سياسي موافقت کند. در واقع اين ارتباط به درخواست خود دولت بحرين بوده و اگر قرار بود که جاسوسي باشد هيچگاه از تلفن‌هاي عادي اين اقدامات انجام نمي‌شد. رژيم آل‌خليفه به اتهام زني عادت کرده و متاسفانه انگليس و آمريکا نيز در برابر اين نمايش سکوت پيشه کرده‌اند.
انتهاي پيام/.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۰۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح

رسانه‌ها از تردید‌هایی در مورد استراتژی رژیم صهیونیستی و اثربخشی عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

براساس گزارش المیادین، پایگاه اینترنتی «اسرائیل نیوز ۲۴» اعلام کرد که مقامات امنیتی سابق رژیم صهیونیستی نسبت به توانایی ارتش شغالگر برای دستیابی به اهداف خود در هر حمله احتمالی به رفح ابراز تردید کرده اند.

این وب‌سایت اضافه کرد که گفتگو‌هایی که در محافل رسانه‌ای و اطلاعاتی صورت می‌گیرد منعکس کننده عمق چالش‌های پیش روی سران رژیم صهیونیستی در برخورد با جنبش حماس است.

در همین راستا، این وب‌سایت به نقل از یوسی کوهن، رئیس سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد، اعلام کرد که اظهارات رسمی این رژیم در مورد قصد ورود به رفح ممکن است اغراق‌آمیز باشد.

کوهن تاکید کرد که بیانیه‌های ایده آل همیشه واقعیت عملیاتی یا استراتژیک را منعکس نمی‌کند. او توانایی رژیم صهیونیستی برای حذف کامل حماس در غزه را رد و اعلام کرد نابودی کامل این جنبش غیرواقعی است. 

از سویی دیگر آمنون آبراموویچ، خبرنگار امور سیاسی کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، به فقدان جایگزین سازمان یافته برای حماس در پنج ماه و نیم گذشته اشاره کرد که مشکلات اسرائیل در برچیدن ساختار سازمانی حماس را تأیید می‌کند.

اسرائیل زیو، رئیس سابق بخش اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی نیز مخالفت خود را با هرگونه اقدام نظامی در رفح اعلام کرد. زیو در یک مصاحبه رادیویی گفت که حمله به رفح یک تله استراتژیک است که توسط حماس آماده شده است که می‌تواند به فاجعه‌ای منجر شود که مسئولیت آن بر عهده طرف صهیونیستی است.

وی همچنین با اشاره به اینکه رفح علاوه بر حساسیت مصر و آمریکا نسبت به آن، مکان بسیار دشوار و شلوغی برای نبرد است گفت که این عملیات از هر کاری که ارتش در شمال نوار غزه انجام داد خطر بیشتری دارد.

این در حالی است که تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح افزایش یافته است. طبق گزارش اداره مرکزی آمار فلسطین، این شهر دارای تراکم جمعیتی حدود ۱.۱ میلیون نفر است که در مساحتی به وسعت ۶۳.۱ کیلومتر مربع زندگی می‌کنند.

با این حال، تردید‌های اعلام شده از سوی مقامات امنیتی سابق، عمق بحران استراتژیک رژیم صهیونیستی را در برخورد با نوار غزه و جنبش حماس، در زمانی که چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی همچنان تشدید می‌کند، آشکار می‌کند.

علاوه بر این، سایت «اسرائیل نیوز ۲۴» از مذاکرات جاری میان مقاومت فلسطین و رژیم اشغالگر صهیونیستی خبر داد و گفت: هنوز شاهد تحولات هستیم.زیرا پیشنهادات جدیدی برای از سرگیری مذاکرات تبادل اسرا در حال بررسی است که شامل بازگشت اسرای اسرائیلی در ازای بازگشت مردم غزه به شمال و مواردی از این دست است.

این وب‌سایت افزود: این اقدامات در زمانی صورت می‌گیرد که روابط بین آمریکا و اسرائیل شاهد تنش است که موقعیت حماس را در مذاکرات تقویت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد
  • اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد
  • تشکیلات خودگردان؛ از مهار اعتراضات ضد صهیونیستی تا سرکوب آن
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • اعیاد یهودی؛ بهانه‌ای برای خشونت و تشدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در قدس
  • مقام صهیونیست: اگر نتانیاهو نبود ظرف چند روز به توافق می‌رسیدیم
  • حماس پاسخ رسمی تل‌آویو درباره پیشنهاداتش درخصوص غزه را دریافت کرد
  • هیئتی از مصر وارد تل‌آویو شد
  • دشمن در تلاش است موضوع حجاب را به مسئله امنیتی تبدیل کند